2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
من دکتر شیوا میرم بهم گفت این دفعه همه کاراتو خودم میکنم دفعه های قبل که آی یو آی بود هر دفعه یه دکت ...

زیاد گیره دکتر نباش من برام مهم نبود کی دکترمه و کی برام انتقال میده جنین شناس خوب باشه و خدا بخواد بهترین نتیجه رو میگیری مطمئنا تو رویان دکتر بد نمیارن هر کسی در حد خودش خوبه

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم ...ایشالا نتیجه بگیریم

حتما ان شالله من که هنوز تو شوکم فقط و فقط و فقط میدونم خدا خواست وگرنه من کار خاصی نکردم😚

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩
چه خوب، من تا الان مرکز ناباروری لاله میرفتم، خیلی خوب بود، اونجا هم با اینکه خصوصیه یه سری کارای سا ...

راستش من بخاطر هزینه ها خواستم برم دولتی که از یکی از اقوامم ک متخصص زنانه راهنمایی گرفتم. ایشون گفتن از مراکزی ک خوب نتیجه داده بهمن و ابن سینا و از مراکز دولتی شریعتی و یاس خوبه.. راستش اسمی از آرش و مهدیه رو نیاوردن.. یکی از دوستان اینجا مهدیه میرفت اسمش یادم نیس.

چون اون ۲ تا رو نمیشناسم نمیتونم رتبه بندیشون کنم 

استادای یاس رو هم حتی  نمیشناسم. اما شریعتی ۲ تا اساتیدشون تو کلینیک امیدهم هستن. مثل دکتر  آقا حسین ی و آل یاس ین

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
چه خوب، من تا الان مرکز ناباروری لاله میرفتم، خیلی خوب بود، اونجا هم با اینکه خصوصیه یه سری کارای سا ...

رویان هم هست

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
آب خیلی زیاد میخورم روزی ۱۰ لیوان😐 به نظرم یه ذره باید راه برم شاید کمک کنه بهم

اره راه برو اروم و قدم های بلند بر ندار 👜بزار جریان خونت مناسب باشه برا لانه گزینی و اینکه مامانم میگفت دستتم بالا نکش زیاد بدنت کش بیاد

مثلا از کابینت بالا چیزی برندار🌷🌷🌷🌷توکل به خدا انشاللله خبرهای خوبی در راه است😗😗😗

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بچه ها من لک بینی دارم 😪😭😢فردا روز آزمایشمه .

عزیزم انشاللله بارداری و لک لانه گزینیه🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
منفی شدم برای سومین بار😢😢😢😢😢بعد این همه عذابی که کشیدم قسمتم نبود تا خدا چی بخاد

متاسفم عزیزم😕ولی اینو مطمین باش خدا ب وقتش دلتو شاد میکنه..اون روز دیر نیست انشاءالله

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام به همگی

بعد چند هفته برگشتم!خیلی خیلی همه کارام بهم گره خورده!هم یه امتحان خیلی مهم دارم!هم اسباب کشی و هم انتقال🤪

نمی رسم پیامای قبلب رو بخونم در نتیجه به همه اونایی که تازه مامان شدم تبریک می گم