2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
بچه ها من لک بینی دارم 😪😭😢فردا روز آزمایشمه .

انشاله مثبتی..مثبتتتتتت....

ای بابا یکی لک داره میگه چرا؟ یکی لک نداره میگه چرا؟چقدر سخته خدا جون ای روزا........

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان دارم قرص ال دی میخورم... خیلی استرس دارم که با این روش هم باردار نشم    

انشاله نتیجه میگیری.....اما اول علت رو کشف کنی و درصدد رفعش بری سریعتر نتیجه میگیری.....

از اول منفی فکر کنی که نمیشه دختر😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
چرا  امروز روز 20 هستی؟ اگر اره پاشو آز بده خیالت راحت میشه

روز بیستم!!؟چه طاقتی دارن !خوش به حالشون   من مثل بدبختا از دوروز بعد هی بی بی میزدم و یه بیست بارم ازمایش میدادم😂😂😂🙏🏻

روز بیستم!!؟چه طاقتی دارن !خوش به حالشون   من مثل بدبختا از دوروز بعد هی بی بی میزدم و یه بیست ...

کلینیکی که اینا میرن خیلی طاقت زیاد میخواد😂

کشتی منو با بیبی چکا.....حال کردم چرو دوسی حرف بد به خودت میزنی😔 تازه تو خیلیم خوشبختی بخدا و خیلی هم با اراده.......بجز خودت هر ماه منتظر مثبت شدنتم....😉

من به نظرم اگر اذیت هستی و درگیری فکری داری پاشو برو آز بده

۱۴ روز بعد انتقاله امروزبرای فردا آزمایش نوشته هرچقدر به شوهرم گفتم برم آزمایش نذاشت 😢

خدای مهربونم شکرررررت .