2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045696 بازدید | 684478 پست
مریم جون اره خودم همیشه بهش میگم.باور کن یه ازمایش روتین اوایل بارداری که فقط چکاب ساده هست ۵۰۰ تومن ...

😂😂😂کلا مردایی که شغل ازاد دارن و درامد خوب با بیمه حال نمیکنن....مطمینم پدرشوهرتم اینجور بوده که پسرش یا گرفته😂😂😂

بیمه نیروی مسلح برای گروه خاصیه.........

اگ شوهرتو بفرستی ارتش و سپاه برای کار بهت میدن....اذیتش کن بگو برو سپاه قشم 😁برای کار تا بیمه خوب بشیم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان ، الان كه مثبت شده ،، قورمه سبزي ميتونيم بخوريم ؟ به خاطر اينكه هم جعفري داره هم حبوبات ...

ووی چرا اینقدر سخت میگیرین شما.من همه چی از روز اول خوردم حتی زعفرون منتهی کم.همه چی متعادل.ب خودتون سخت نگیرین هرچی میخواین بخورین فقط زیاده روی تو هیچی نکنین.من از هفته اول انتقالم روزی یکساعت رانندگی میکردم.پیاده روی سر بالایی...

سلام دوستان اینجا کسی بوده که با میکرو حاملگی خارج رحمی داشته باشه؟ من روز ۱۳ بعد انتقال بتام ۱۹۵ ...

انشاله نینیت جاش خوبه ....اینروزا بعضی دکترا تو هوا یه چی میگن...من که میدونم نینیت سدجاشه😉

اگر سفرت صروری نیست فعلا نرو برای آرامش روانی خودت بهتره...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛واااااااااااااااااااااییییییی دست جیغ هورررررررراااااااا🙏🙏 ...

تشکر دوست خوبم التماس دعا دارم 🌹😍🙏🏻❤️

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
انشاله نینیت جاش خوبه ....اینروزا بعضی دکترا تو هوا یه چی میگن...من که میدونم نینیت سدجاشه😉 اگر سف ...

مسافرت رو که بی خیال شدم

اما الان همش فک می کنم مقدار بتام کمه واسه همین شک داشته به خارج رحمی

اصلا رفتم رو ابرها اصلا نمیدونی چ قدر امیدوار شدم الهام جون خیلی تبریک میگم، الهامی میشه از مراحل قب ...

گلم بحق این شبها انتظارت تموم میشه بزودی🙏🏻🌹 

اره گلم استرادی از روز دوم پریودم روزی دوتا بعد یک هفته سه تا اضافه کرد  

نزدیک به انتقالم دوتا پروستروژن و بعد چند روز ۳تا اضافه ولی استرادی رو گفت دوتا استفاده کنم 

روز ۵ پریودم اسپرین رو شروع کردم 

مکمل هم استفاده میکردم !

مباركت باشه عزيزم🌸💕بهترينها در انتظارتون باشه من روز ١٢ انتقال بتام ٣٠٠ بود و گفتن نيازى نيست تكر ...

واي خداروشكر من فكر كردم ٣٤٠ خيلي كمه ولي دكترم گفت تكرار كن. مرسي كه دلمو آروم كردي. فندقتو خدا حفظ كنه و نامدار بشه واست 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
عزيزه دلمي ان شالله به زودي بياي خبر خوب بهمون بدي و فرشته ها تو دلت باشن 😘😘قابل باشم دعات ميكنم ♥ ...

عزیزم براشمام مبارک باشه برای منم دعا کنید لطفا❤

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
😂😂😂کلا مردایی که شغل ازاد دارن و درامد خوب با بیمه حال نمیکنن....مطمینم پدرشوهرتم اینجور بوده که ...

خخخ اونجاها نمیره ولی اشنا زیاد داره😂😂😂

خواهر درامد خوب کجا‌ بود.اسیریم😀😂

ولی ان شاالله صحیح و سالم باشن،شوهرم همش میگم کار میکنیم که زندگی کنیم دیگه.اصلا اعتقادی به پس انداز اینا نداره😂حالا راضیش میکنم بره برای بیمه اقدام کنه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
فکر کنم ترکه الان بسته ای ۸۸ تومنه   ولی بمن فقط اون بلژیکیه میسازه

عزیزم برات آیت الکرسی میخونم انشاءالله انتقاله مثبتی داشته باشی و نه ماه دیگه نی نی های نازت میان تو آغوشت. 

😍😍خدایا شکرت

خانما کی باید بریم برا سونو  

من فردا شوهرمو بفرستم ازمایشم رو ببره اگه دارویی لازمه بنویسه یا خودمم برم ؟؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
چه خوب خیلی هم عالی ،نگرانی ممنوع👊 به مامان شدن نزدیک میشوی 😍😍😍😍

ممنونم دوست خوبمممممم دعامیکنم خبر مادرشدنت رو بشنوم 🙏🏻🌹لطف داری گلم اره از امشب بابای خوبی شده😂😂غذا درست کرد منم داشتم ذست میزدم میگه نکن فشارمیاد😂 خدا شانس بده😒

سلام به همه دوستان خوبم من دیروز پانکچر داشتم و‌این دو روزه خیلی درد کشیدم اما الان که اومدم اینجا ...

انشالله هرچی به خیرته پیش بیاد گلم بهترینهارو برات ارزومندم گلمط🙏🏻🌹