2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست
خدایی نیرو مسلح عالیه ... انشاله سرو کارت نکشه فقط برای دکور و زایمان استفاده کنی...

اره..خدایی برا داروهای ای وی اف و خیلی مطبای خصوصی برای سونو واینا و ازمایشات خیلی بدردم خورده..برا سزارین هم فک کنم قرادادش خوب باشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دفترچم نیروهای مسلح هست..خودممم چشمام گرد مونده بود😁عزیزم اتفاقا بیمه داشته باشی خیلی خوبه..مخصوصا ...

خودمم خیلی تو فکرشم.این بیمه شرایط خاصی داره؟!اخه شوهرم شغلش ازاده...فکر میکنم این بیمه شامل ما نمیشه.درسته عزیزم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خاکستری بیمه رو حتما انجام بدید واقعا خوبه.... دور از جونت پدرمن اصلا اعتقادی نداشت به بیمه چ ...

مریم جون اره خودم همیشه بهش میگم.باور کن یه ازمایش روتین اوایل بارداری که فقط چکاب ساده هست ۵۰۰ تومن شد برام!شوهرم میگه فدای سر خودت و نی نی.ولی من زورم میگیره اخه🤣 بهش میگم حتما تو فکرش باشه.نمیدونم اگه از الان بریم تو کارش به درد زایمانم میخوره یا نه...ولی بالاخره‌ لازمه کلا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم مبارکت باشه منم ۱ساعت اومدم خونه انشاللله به حق همین روز ۲تامون مامان بشیم به خیر و خوشی🌺🌺🌺 ...

پیشاپیش مادر شدنت رو تبریک میگم مواظب خودت باش 😘

ممنونم بخاطر تبریک گفتنت گلم لطف داری 🌸 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خودمم خیلی تو فکرشم.این بیمه شرایط خاصی داره؟!اخه شوهرم شغلش ازاده...فکر میکنم این بیمه شامل ما نمیش ...

اره عزیزم این.بیمه شامل شما نمیشه..فک.کنم.شعل ازاد از طریق تامین اجتماعی باید اقدام کنید

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مریم جون اره خودم همیشه بهش میگم.باور کن یه ازمایش روتین اوایل بارداری که فقط چکاب ساده هست ۵۰۰ تومن ...

عزیزم.کلا داشتن بیمه تو زندگی لازمه..هروقت اقدام کنی خوبه..

منم جنینم ۳روزه هستش چه داروهایی داشتی بعد انتقال؟

عزیزم از قبل انتقال و بعدش استرادی و پروستروژن و اسپرین دارم دیگه دارویی اضافه نکردن !

عزیزم دردا کاملا طبیعیه..پس اصلا نگران نشو.هرچی باشه ی جوجه ناقلا اون تو داره تلاش میکنه واس رشد کرد ...

عزیزممم😂😂😂😂 

این جوجه بقدری ازیتم کرده تا دنیا بیاد قول میدم ناله نکنم 😂 

دوست جونیا من امروز رفتم پیش دکترم خدا رو شکر ضخامت اندومتر۷/۵بود و سه خطی دکترم خیلی راضی بود ولی گ ...

خانمی همینطور که دکترت میگه درسته اصلا بفکر این چیزا نباش گلم بهتره ذهنت رو درگیرنکنی !

سلام به همه مامانای گل و مامانای در انتظار،من کیست آندومتریوز۷سانتی دارم،البته یه بار عمل کردم بعدش iui کردم که منفی شد،ولی دوباره کیستم همراه با چسبندگی برگشت،فعلا باید سه دوره آمپول دکا بزنم بعدش برم تو سیکل میکرو،به نظرتون بدون لاپارا مجدد میکرو جواب میده!

بچه ها من روزنهم انتقالمه پاهام خیلی یخه انگار تو یخچالم جوراب پوشیدم اما اصلا فایده نداره نکنه منفی ...

دقيقا منم بار آخر همين جور بودم در صورتى كه اصلا سرمايى نبودم و مثبت شدم

به فال نيك بگير انشالله زودى دلت پر از آرامش مى شه🙏🏼🌸💕

سلام دوستان

اینجا کسی بوده که با میکرو حاملگی خارج رحمی داشته باشه؟

من روز ۱۳ بعد انتقال بتام ۱۹۵ شده

امروز که روز ۱۴ هس می خواستم برم مسافرت

دکترم گفت بهتره نری چون هنوز ساک حاملگی رو ندیدیم شاید خارج رحمی باشه واست مشکل ساز می شه تو مسافرت