2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
اره خودشه عزیزم.afp  Hcg inhibin.A uE3 برای من این ۴تا فاکتور بود

پس همونه من afp رو دیدم که نوشته بود، کم کم داشتم فکر میکردم یه آزمایش دیگه دادم😅 توکل به خدا ان شاالله که همچی خوب باشه

الحمدالله❤

@نفسی835    

عه جدی؟چه خوووب.بیمه تون‌چیه؟ما که کلا زیر نظر هیچ بیمه ای نیستیم.شوهرم میگه همش الکیه😑هی بهش میگم برو کاراشو بکن برای سزارین لااقل بیمه حساب کنه یه ذره‌شو...نمیره که

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر ک مشکلی نبوده.ن عزیزم من امروز نتونستم برم بگیرم انشالله فردا میرم

ان شالله ک همه چیز درست و سالمه 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
پس همونه من afp رو دیدم که نوشته بود، کم کم داشتم فکر میکردم یه آزمایش دیگه دادم😅 توکل به خدا ان شا ...

ان شاالله همه چی عالیه‌.بهش فکرنکن گلم😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
متشكرم و ممنونم چشم حتما فقط انرژي مثبت حس خوب به آدم ميده و آدم آروم ميكنه واسه ادامه راه. فقط يه م ...

مباركت باشه عزيزم🌸💕بهترينها در انتظارتون باشه

من روز ١٢ انتقال بتام ٣٠٠ بود و گفتن نيازى نيست تكرار كنى و خدارو شكر همه چى تا الانش كه هفته ٣٣ هستم خوب بوده

اصلا خودتو نگران نكن و از بارداريت فقط و فقط لذت ببر😍🌸

سلام به همه دوستان خوبم من دیروز پانکچر داشتم و‌این دو روزه خیلی درد کشیدم اما الان که اومدم اینجا ...

انشاله  همه چیز روبراه باشه و جا برای نینی امن و امان

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بچه ها من روزنهم انتقالمه پاهام خیلی یخه انگار تو یخچالم جوراب پوشیدم اما اصلا فایده نداره نکنه منفی ...

انشاله مثبتی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
@نفسی835     عه جدی؟چه خوووب.بیمه تون‌چیه؟ما که کلا زیر نظر هیچ بیمه ای نیستیم.شوهرم میگ ...

دفترچم نیروهای مسلح هست..خودممم چشمام گرد مونده بود😁عزیزم اتفاقا بیمه داشته باشی خیلی خوبه..مخصوصا برا دوران بارداری و زایمان..باید از قبل ای وی اف خودت رو بیمه میکردی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
وای نفسی جون الان دوست دارم مثل نقی معمولی بگم "دروغ میگی"؟؟؟؟😳😂😂 آفرین به این بیمه، پس از اینکا ...

😂😂😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
@نفسی835     عه جدی؟چه خوووب.بیمه تون‌چیه؟ما که کلا زیر نظر هیچ بیمه ای نیستیم.شوهرم میگ ...

عزیزم خاکستری بیمه رو حتما انجام بدید واقعا خوبه....

دور از جونت پدرمن اصلا اعتقادی نداشت به بیمه چون شغلش آزاد بود😉 میگفت پولی که بدم بیمه دور از جون ماهی نیاز بشه میدم دکتر.کلا چون اعتقادش این بود نیاز مالی به حقوق بازنشستگی بیمه نداره🤑...

اما بعد از فوتشون مادرم رفت خودشو بیمه کرد 😆تامین اجتماعی اختیاری😅

دفترچم نیروهای مسلح هست..خودممم چشمام گرد مونده بود😁عزیزم اتفاقا بیمه داشته باشی خیلی خوبه..مخصوصا ...

خدایی نیرو مسلح عالیه ... انشاله سرو کارت نکشه فقط برای دکور و زایمان استفاده کنی...