2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
یه سوال دیگه میپرسم لطفا دعوام نکنین...من موعد پریودیم کلی درد پریودی داشتم ولی دو روز بعدش تقریبا ت ...

حتما امید داشته باش.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان الان دیدم امپولای مروژسترون منو باز ایرانی داده!! چکار کنم برم عوضشون کنم؟ مهم ایرانی و خارج ...

عزیزم من کلا آمپولا پروژسترونم ایرانی بودن.... 

شیافای سیکلم خارجی.... 

پرولوتونامم خارجی بودن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سوال دیگه میپرسم لطفا دعوام نکنین...من موعد پریودیم کلی درد پریودی داشتم ولی دو روز بعدش تقریبا ت ...

مبارکه مبارکه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستای گلم من امروز روز ۱۸ پریم هست و دکتر برای روز ۲۰ پری یه آمپول دیفرلین و دو تا ورق قرص داک ...

عزیز دلم شما اصلا از دکترت اجازه گرفتی برا روزه؟؟؟

عزیزم به خدا من آدم بی اعتقادی نیستم اما خوب بحثسلامتی بیاد وسط تبصره برا روزه نگرفتن گذاشته شده.... 

داروهای هورمونی غلظت خونو بالا میبرن.... 

شما برا نتیجه گرفتن نیاز دارین خونرسانی بهتر کنین و باید آب زیاد بخورین نه تنها زیادش نمیکنین دارین کمشم میکنین.... 

رو نتیجه گرفتنتون ممکنه تاثیر بذاره ها.... 

بازم با دکتر مشورت کنین.... 

عزیز دلم شما اصلا از دکترت اجازه گرفتی برا روزه؟؟؟ عزیزم به خدا من آدم بی اعتقادی نیستم اما خوب بحث ...

من نمیدونستم 😑😑😑

نه دیگه بخاطر بچه قید همه چیزو میزنم من دارم وارد راهی میشم که امکان داره هرروزی فلان قدر آمپول یا قرص داشته باشم روزه تا حالا هر سال کامل گرفتم امسال نمیشه اجباری نیست که

گر نگهدار من آن است که میدانم شیشه را در کنار سنگ نگه میدارد   
عزيزم پس برا شمام ام ار اي ننوشتن؟ من همش نگران بودم ك برا من بالا بود چرا ام ار اي ننوشتن، برا من ر ...

چرا عزیزم اولش گفتم برام ام آر آی نوشتن از ام آر آی متوجه شدن غده ۶ میلیمتری دارم 

فداتشم ان شاالله که‌ ۴شنبه با خبر مثبت شدنت دل هممونو شاد میکنی یادت نیست نفسی جون چقد درد پریودی د ...

دفعات پیشم همینطور درد داشتم ترسم بخاطر همین بود گلم 

کلا اخلاقم عوض میشه همش میخوام درگیر باشم با همسرم 😂بیچاره هورمونا حق داره بهم بریزه با این همه دارو !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم خرج اضافی کردی چون به زودی هر چی دکوری داری باید جمع کنی....  فکر کردی با وروجکت دکوری م ...

همه رووووو بالااها میچینم دست بزنه چسب میزنمش به دیوار همچنین مادریم من ها😂😂😂😂

افرین به به کلی کیف کردی پس...آخ ک چقد این خرید کیف میده😜ولی خیلی ذوق نکن ننه چون اون جوجه میاد همش ...

نقشه ی جوجه رو میکشم براش😂😂😂بوخداااا مادرخوبیم ها فکر منحرف نکنی😂😂😂

خرید کردن کیف داره مخصوصا چشات چندتا چیز میز خوشگل یجا ببینه 😆دردام امروز نابود شدن😂

من نمیدونستم 😑😑😑 نه دیگه بخاطر بچه قید همه چیزو میزنم من دارم وارد راهی میشم که امکان داره هرروز ...

منم امسال نشد بگیرم اول ماه پریود شدم بعدش داروها شروع شدن بگفته انا جان باید اب بیشتری مصرف کنیم خیلی مهم هست گلم 

از موقعی ای اب بیشتری استفاده میکنم گز گز کردن پاهام خوب شده !

@sm_pa  

عزیزم متاسفم خیلی ناراحت شدم .همیشه فکر میکردم شما چقد اطلاعات پزشکیت کامله وچقدر با صبرو حوصله جواب بقیه رو میدی ،نمیدونستم که شما واقعا یه بانوی کاملی   این صبر و شاکر بودنتو خیلی دوس داشتم کاش منم بتونم تمرین کنم با خودم سریع آه وناله نکنم ..ان شالله که خدا معجزه شو برات کنار گذاشته عزیزم و بزووووووودی نشونت بده🤲

دفعات پیشم همینطور درد داشتم ترسم بخاطر همین بود گلم  کلا اخلاقم عوض میشه همش میخوام درگیر باش ...

منم همینجوری شدم امروز ۲بار الکی گریم گرفت،😏

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

آنا جون من امروز با دکترم ویزیت شدم .ولی متاسفانه دست از پا درازتر اومدم .هر چقدر اصرار کردم که آزمایشاتو بنویسه قبول نکرد .همش حرفش این بود که تو یبار منفی شدی ویبار خیلی زوده🤨 واینکار هزینه ودردسر داره .هرچی گفتم من به جون میخرم اینارو بهتر از منفی شدنه .

ولی قبول نکرد که نکرد .اخرش دیگه گفت تو بخاطر ana به روماتولوژی ارجاع داده شدی اونم با توجه به ازمایشات گفته اوکیه.گفت اینبار برات جنین بلاست انتقال میدیم 

حالا من موندم تو دو راهی نمیدونم چیکار کنم بدون این آزها یبار دیگه انتقال بدم یا برم مطب خصوصی برام بنویسه؟

همسرم میگه یبار دیگه انتقال بده.چون  با انجام دادن اینا حتما مثبت میشی  که .میگه وقتی ۳۵ درصد ممکنه مثبت بشه  پس تو بنارو براین بذار که مشکلی نداری و جزو ان ۶۵ درصد شدی.پس یبارم بسپار به خدا وامتحان کن .ولی خودم نمیتونم تصمیم بگیرم ،بنظرتون چیکار کنم ؟؟

راستی دکتر میگفت اصلا این آزها رو باید متخصص ایمونولوژی(اگه اشتباه نکرده باشم) بنویسه برات نه ما،درسته؟؟

آنا جون یه چیزی بهم  بگو دلم آروم شه بتونم تصمیم بگیرم🙏😘