2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046197 بازدید | 684503 پست
بچه ها از ته قلبم دا میکنم قسمت همه منتظرا بشه امروز روز ۱۳ انتقال بتا دادم ۱۱۹۶ ب نظرتون بالاست&nbs ...

عزیزم شکررررررر.... 

گوارای وجودت.... 

انشالله به سلامتی بغلش(ون) کنین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رفتمم جیب اقا رو خالی کزدم اومدم   وسایل دکوری گرفتمم دیدم چنددرصد تخفیف خوردخ بود همه رو بغل ...

عزیزم خرج اضافی کردی چون به زودی هر چی دکوری داری باید جمع کنی.... 

فکر کردی با وروجکت دکوری میتونی دم دست بذاری؟؟؟؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انگار ساعت تو اين سه هفته خيلي كٌند كار ميكنه.  من مشكلم اندومتريوزه و دكترم سعيد البرزي، ...

به سلامتی دیگه جنینا میخوان مهمون نه ماهه باشن عزیزم، ان شاالله خبر خوش بارداریتون بشنویم🙏

@sm_pa    

عزیزم گوشی خودم خاموش شده بود وقتی بیدار شدم گوشی مامانمو برداشتم لینک تاپیک انا جونو سرچ کردم دیدم کلی صفحه ها رفته جلو خیلی امیدوار شدم که خبر مامان شدنتو اون وسطا بخونم...ولی خب نشد!عوضش وقتی امیدواری و صبوریتو دیدم شرمنده شدم...چقد خوبه که حواست به همه چی هست و قشنگیای زندگیتو میبینی😘 ان شاالله خدا بخاطر این دل مهربون و صبورت بهت نی نی خوشگل میده به زودی😘پایان شب سیه سپید است❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها من الان خوابیدم بهم سرم ای وی ای جی بزنن برام دعا کنین همه چیز به خیر و صلاحم باشه و اینبار ب ...

انشالله همه چی خوب میگذره و به زودی خبر مامان شدنتو میدی.... 

بگو هر سرم یه ساعت زمان ببره.... 

انا جان میشه بگین ببینم کیا از بچه های جدید با جنین ۳روزه باردارن من جنینام ۳روزه هستن نگرانم😭😢😢 ...

عزیزم دقیق نمیدونم اما کم + با جنین سه روزه نداشتیم.... 

با جنین یه روزه هم مامان داشتیم چه برسه سه روزه.... 

مامانی طاها هر دو بارداریش با جنین یه روزه بوده.... 

دوستای عزیز ، بعد از سه هفته اگر جواب از مثبت شد همچنان باید مراقبتهای قبلی رو ادامه داد ؟

بله عزیزم چه ربطی داره تو بارداری طبیعیم بهتره تا آخرش مراقب بود.... 

رفتمم جیب اقا رو خالی کزدم اومدم   وسایل دکوری گرفتمم دیدم چنددرصد تخفیف خوردخ بود همه رو بغل ...

افرین به به کلی کیف کردی پس...آخ ک چقد این خرید کیف میده😜ولی خیلی ذوق نکن ننه چون اون جوجه میاد همشو میشکنه برات😍😂😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها از ته قلبم دا میکنم قسمت همه منتظرا بشه امروز روز ۱۳ انتقال بتا دادم ۱۱۹۶ ب نظرتون بالاست&nbs ...

خداروشکر عزیزم. خیلی خیلی مبارکت.🌺🌺..بتات عالیه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من روزی پنج تا استرادیول ، یه دونه آسپرین ، یه دونه آمپول گلگزان ، دو تا آمپول پروژسترون و یه دونه ف ...

استرادیولتو دیگه هروقت رفتی سونو دیگه یواش یواش کم میکنه.آسپرینو کلگزان و پروژسترون احتمالا تا هفته 12ادامه پیدا میکنه...

بچه ها سلام..ببخشید میپرسم ولی آیا تحریک شدن و به ارگاسم رسیدن برای کسی که انتقال جنین داشته ضرر داره؟روز دهم انتقاله..

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون