2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046205 بازدید | 684503 پست
بچه ها سلام..ببخشید میپرسم ولی آیا تحریک شدن و به ارگاسم رسیدن برای کسی که انتقال جنین داشته ضرر دار ...

عزیزم ترجیحا بهتره نباشه که استرس نکشیم اما در کل جنین سالم بیدی نیست با این بادها بلرزه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مبارکت باشه عزیزم. الهی به سلامتی بغلش بگیری❤️

مرسی گلم😘

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فعلا گابرگولین داده تا مصرف کنم ولی همسرم اصرار داره ام آر آی رو ببره پیش متخصص مغز و اعصاب میگه شای ...

عزيزم پس برا شمام ام ار اي ننوشتن؟ من همش نگران بودم ك برا من بالا بود چرا ام ار اي ننوشتن، برا من رنجش از چهل تا چهارصد بود كه من نهصد بودم ولي فقط دارو داد و ام ار اي ننوشت، شما چقد بالاتر از رنج بودين؟

...
سلام ،هیچ اشکالی نداره فقط تماس فیزیکی ممنوعه

ممنون که جواب دادی

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
مبارک باشه دوستم 🌷🌷🌷

فدات بشم عزیز دلم 😘ایشالا قسمت همه منتظرا

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عزیزم ترجیحا بهتره نباشه که استرس نکشیم اما در کل جنین سالم بیدی نیست با این بادها بلرزه.... 

مرسی بابت پاسخت.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
خداروشکر عزیزم. خیلی خیلی مبارکت.🌺🌺..بتات عالیه

فدات بشم گلم 😘

اناجون من جوي آز هاي ايمني رو بردم طرازي ولي كاري براش پيش اومد و قبل از اينكه ويزيت كنه رفت و منو فرستادن انصاري پور ايشون ديد و گفت در مجموع پيشنهادش اينه كه طبيعي اقدام كنيم،جنتي هم ك همينو گفت، كسي انصاري پور تو ابن سينا رو ميشناسه؟ معتبره كارشون؟ خانوم محترمي بودن ولي من كارشونو شناخت ندارم ميخواستم بپرسم كسي اينجا ميشناسه ايشونو؟ اناجون من به حرف دكتر انصاري پور و جنتي و عميد اعتماد كنم و چن ماه طبيعي فرصت بدم؟؟ نظرتونو بگين ممنون ميشم، وقتم با طرازي حدود دو سه هفته بعده

...

یه سوال دیگه میپرسم لطفا دعوام نکنین...من موعد پریودیم کلی درد پریودی داشتم ولی دو روز بعدش تقریبا تمام علایم برطرف شده.حتی سینه هام شل شل شده..فقط گاهی دل درد و تیر کشیدن زیر دلم به سمت تخمدان رودارم...اینم بگم تخمدان چپم انگار چاقو فرو میکنن توش..به مکث چند ثانیه ای انگار یه چاقو میزنن..و امروزم دور نافم سمت چپش سوزن سوزن شد دو بار  ..الان بگین نظرتون چیه؟امید داشته باشم؟

دوستان الان دیدم امپولای مروژسترون منو باز ایرانی داده!! چکار کنم برم عوضشون کنم؟ مهم ایرانی و خارج ...

امپولا چی هست تارا جون؟..برامن فرتیژست بودن کلا و گفتن فقط شیاف مهمه ک حتما خارجی باشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام دوستای گلم من امروز روز ۱۸ پریم هست و دکتر برای روز ۲۰ پری یه آمپول دیفرلین و دو تا ورق قرص داکسی کیم و قرص فولیک اسید دادن قیمت دارو هام شد ۲۸۰ هزار تومن از دوشنبه باید شروع به مصرف کنم قرص هارو و آمپولمم باید همون روز تزریق کنم ولی مشکل اینه که قرص داکسی کیم ۱۲ ساعتس و نمیشه روزه گرفت چیکارکنم 😔😔

گر نگهدار من آن است که میدانم شیشه را در کنار سنگ نگه میدارد   

پریود که شدم باید برم سونو که انشالله دیگه آمپول های ای وی اف رو شروع کنم خدا کنه پری تو تعطیلات ۱۵ خرداد نیاد چون بدبخت میشم و دکی نیست چیکار باید کرد تو اون زمان؟

گر نگهدار من آن است که میدانم شیشه را در کنار سنگ نگه میدارد   
اناجون من جوي آز هاي ايمني رو بردم طرازي ولي كاري براش پيش اومد و قبل از اينكه ويزيت كنه رفت و منو ف ...

عزیزم به نظرم میاد هم برا اینکه از این جو پراسترس دور بشی هم حال و هوات عوض بشه فعلا طبیعی ترای کن.... 

حالا ویزیت بعدیتم ببین نظر ط ر ا ز ی چیه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com