2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

سلام مامانای مهربون 

من واسه انتقال دیروز سونو شدم روز دوم پریودیم و قرص استرادیول بهم دادن بنظرتون باید یه زمان مشخصی مصرف کنم هر روز ؟

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اي بابا  اخه تخمك كه جنين ميشه ديگه تخمك نيست كه لانه گزيني رو ميندازن تقصير تخمك، سم پا ج ...

سلام عزیزم.

سئوال پیچیده ای پرسیدی 

در مطالعات اخرم که بهم توضیح درستی ندادن متاسفانه خودم شروع به خوندن مقاله جنین شناسی علوم پزشکی کردم و اینا رو فهمیدم.

ببین تخمک از یه سری سلول و کروموزم تشکیل شده که میتونه ارثی یا به دلایلی دیگه مثل آلودگی محیطی ، آلاینده ها ، سن ، ذخیره پایین ، تغذیه نامناسب ، استرس و... کیفیت خوبی نداشته باشه این اصلا به سایز و اندازه تخمک ربط نداره به ژنتیک و شکست کروموزمی تخمک بر میگرده

تو اسپرم هم همینطور هست .

حالا یه تخمک که با اسپرم برخورد میکنه جنین رو به وجود میاره که دانشمندا سه درجه بهش دادن گرید A,B ,C

این گرید ها از نظر ظاهری تقسیم بندی داخلی شون طبقه بندی میشن 

گرید یه چیزِ ، کیفیت خود تخمک و اسپرم یه چیز دیگه

درجه آ ، بلاستومرهای منظم بدون فراگمانتاسیون خارج سلولی 

درجه بی ، بلاستومر های گرد و هم انداره با کمی فراگمانتاسیون خارج سلولی

درجه سی ، بلاستومر با شکل و اندازه نامنظم و فراگمانتاسیون زیاد در خارج سلولی.

حالا میشه گریدت آ باشه یعنی همه چی شکل و ظاهر و تقسیمات قشنگ و تر و تمیز ولی ژنتیکی جنین ضعیف باشه (یا تخمک یا اسپرم یا هر دو ضعیف باشن)

و بعضی ها گریدشون سی هست اما ژنتیک جنین عالیه 

پس به گرید نیست به ژنتیکِ و شکست کروموزومِ

امیدوارم متوجه شده باشی 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

دوستاي گلم توروخدا كمكم كنين از عصه دارم ميميرم

عاخه غم منفي شدن و مشكلات اون پانكچرت كه جنين ها رو حيف كردن يه طرف حالا غم اين به هم خوردن روال عادي بدن خودم هم يه طرف داره منو ميكشه

شما رو ب خدا يكي بگه چرا مني كه يه عمر سر موقع فوليكول داشتم حالا ندارم😭😭😭😭😔😭😔

ممكنه تقصير ديفريلين كوفتي باشه؟؟؟؟ من اونو ١٥ بهمن ماه زدم، بيشعور فقط ٢٨ روزه بود😭😭😭 چرا اثرش نميره از بدنم؟؟؟؟ روز ده سيكل رفتم سونو ميگه فوليكولت سايزش هشته😭😭😭😭

...
عزیزم چیجوریدکتر تشخیص داد تخمک ضعیفه که نتوست لانه گزینی کنه.منظورت جنینه ؟ آخه من نمیدونم چرا منفی ...

عزیزم صفحه ۸۹۰۲ توضیح دادم

سلام مامانای مهربون  من واسه انتقال دیروز سونو شدم روز دوم پریودیم و قرص استرادیول بهم دادن بن ...

بله عزیزم یه زمانی رو مشخص کن و همونطور ادامه بده

اگر دوتا استرادی باشه میشه هر ۱۲ باید بخوری 

سه تا هر ۸ ساعت 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام عزیزم. سئوال پیچیده ای پرسیدی  در مطالعات اخرم که بهم توضیح درستی ندادن متاسفانه خودم شر ...

مرسي🌹

از غصه دارم ميميرم

رفتم اي وي اف بدنم خراب شد ديگه فوليكول غالب ندارم ب طور طبيعي😭😭😭😭😭😭

...
بله عزیزم هاش سی جی روز ۲ و ۵ انتقال داشتم..... آره انصافا من درد وحشتناکی کشیدم.... قشنگ معتادایی ...

اره خدایی 

نتیجه میگیریم معتاد نشید ترک کردنش دردناکِ

خخخخخخ

Hcg رو همون لحظه انتقال با gcsf با هم بهم زدن

از هر کدوم یه دونه.

سلام من تازه واردم و مشکل ذخیره تخمدان دارم ، در مورد روش درمانتون برام توضیح میدی ؟ چند بار پانکچر ...

ذخیرت چقدره؟و چند سالتِ

لوله ها هم درگیرن؟

مشکل اسپرم هم دارید

تا حالا پانکچر شدی؟

با شرمندگی تمام،میتونم ازتون بپرسم بجز کیتی که خودتون خریدین،خودبیمارستان برای لنفوسیت ازتون چندتومن ...

این چه حرفیِ عزیزم صدتا بپرس بلد باشم حتما جواب میدم. 

مراحل عمل و آزمایشگاه ۱۹۷ تومان شد بدون بیهوشی 

و کیت ش هم که گفته بودم ۱۹۵ تومان شد

حدودا رو هم ۴۰۰ شد.

الهی که فردا جنین های عالی ای براتون تشکیل بشه و تا نه ماه مهمون دلت باشن..و خستگی این چند وقتم از ت ...

نمیدونم چطوری تشکری کنم ازت عزیزم فقط برات دعاگو هستم خدا جواب مهربونیهاتو بده 🌹🙏🏻😍❤️

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
انا جون به ازمایش من یه نگاهی بنداز ببین مشکل ایمنی دارم.

عزیزم به نظرم با توجه به رنجها مشکلی نیست یه دونه دوتایی پایین بود که فکر کنم موردی نداره....

بدون رنجارم باید دکتر نظر بده چون بعضیا تفسیرشون نسبیه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com