2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046554 بازدید | 684527 پست
سلام دوستان آمپول دیفلرین باید تو یخچال باشه؟

بله من تو یخچال نگه میداشتم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

سلام من اومدم

با دو تا فندق گومبولی

مهدیه اعصاب خورد کن ترین بیمارستان دنیاست

صبح گفتن یه دونه مونده از سه تا

بعد که رفتم تو کاتتر ۲تا جنین آوردن

میگم عه... شما گفتید یه دونه مونده

اشتباه نفرستید تو... والا... حساب کتاب که نداره

گفتن نه درسته

یه دونه خوب و جون داره اونیکی هم رشدش کم شده اما باز از هیچی بهتره شاید تو رحم خودش رو وقف بده

به هر جهت سرتون رو درد نیارم دوتا جوجه انتقال دادن و همونجا آمپول GCSF زد و  HCG

برای خونه هم

کپسول اکویین و فرتیلcm و شیاف سیکلوژست و ناکسپرین ۴۰ دارم

جالب دکتر خودم تو انتقال قبلی م هیچ کدوم رو بهم نداده بود(فقط شیاف و ناکسپرین ) حتی بهش گفتم چسب جنین بزن گفت پی ار پی کردی دیگه اون لازم نیست.

اینا رو دکتر حیدر داد گفت حسابی برات سنگ تموم گذاشتیم

گفت تخمک هات خیلی ضعیف ن به سایز هم نیست

با اینکه گرید شون آ میشه اما از تو ژنتیکی کم جون هستن 

پناه بر خدا هر چی صلاح بدونه همون میشه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگیین.جون..دوستت ک یکبار میکرو کرده..پس نباید وقتشو با دکتر زنان معمولی هدربده.وبگو بره مرکز نابارور ...

قربونت برم عزیزم دستت درد نکنه، آره واقعا دکترا دارن وقتشو هدر میدن ، بهش گفتم آز اسپرم و رو امجد انجام بده، ایمنی انعقادی ها هم بیمارستان مطهری بعدم بره مرکز زینبیه،

بنظرت اول آزمایشارو بده یه دکتر براش بنویسه با جواباشون بره مرکز بهتره یا همون اول بره زینبیه؟ دکتر شما داوودی بوده؟

الحمدالله❤
اول بتا 53داشتم روز 14 پس فرداش 8 بود دیروز شده بود 40 فردا باز باید برم ازمایش روز بیست انتقالم ...

الهی شیرنی سالگرد ازدواج تون با بتا تپل باشه

بعضی وقتا اینجوری میشه

چند تا انتقال داده بودی؟

سلام من اومدم با دو تا فندق گومبولی مهدیه اعصاب خورد کن ترین بیمارستان دنیاست صبح گفتن یه دونه مو ...

چه عاااالی، ان شاالله جفت نینیا بچسبن به دل مامانشون بعد از 9 ماه هم به سلامتی بغلشون بگیری عزیزم

@سهیلا_جون۱

سلام عزیزم برات پی ار پی رو پرسیدم

گفتن باید بیمار خودشون باشی.

ولی یکی دیگه از ماماها که مهربونِ گفت با نامه بیاد اینجوری ممکن قبول کنن ، همینجوری سئوالی  بپرسی میگن نه ولی بوده کسایی که  نامه آوردن و انجام دادن.

اول بتا 53داشتم روز 14 پس فرداش 8 بود دیروز شده بود 40 فردا باز باید برم ازمایش روز بیست انتقالم ...

متقارن شدنشون با هم حتما حکمتی بوده و به فال نیک بگیر، ان شاالله هرچی که خیر هست برات پیش بیاد عزبزم

سلام من اومدم با دو تا فندق گومبولی مهدیه اعصاب خورد کن ترین بیمارستان دنیاست صبح گفتن یه دونه مو ...

بسلامتی عزیزم خوش اومدن فندقا ان شاالله که همونجا ۹ ماه لنگر بندازن😍

خیلی باحال بود اشتباه نفرستین تو خخخخخ

الحمدالله❤

عزیزم بتا من روز ۱۳ انتقال گفتن ۱۱۶ دو روز بعد شد ۶۴ دو روز بعد شده بود ۹۷ ! من نمیدونم اینا واقعی بودن یا جواباشون اشتباه بود من به آزمایشگاه شک کردم رفتم یه‌آزمایشگاه دیگه همون روز که ۹۷ بود این یکی آزمایشگاه ۴۷۰ بود!

ان شاالله هرچی خیره برات پیش بیاد عزیزم فقط ی آزمایشگاه خوب برو که بهش شک نداشته باشی

الحمدالله❤
چه عاااالی، ان شاالله جفت نینیا بچسبن به دل مامانشون بعد از 9 ماه هم به سلامتی بغلشون بگیری عزیزم

ممنونم

ایشالله ایشالله ایشالله

بسلامتی عزیزم خوش اومدن فندقا ان شاالله که همونجا ۹ ماه لنگر بندازن😍 خیلی باحال بود اشتباه نفرستین ...

فکر کن بعد به دنیا اومدن ببینی بچه ت مثلا سیاه پوستِ😂😂😂

ممنون ازت مهربون 

سلام گلم،مرجان شما دو ماه قبل از انتقالت آ اس آ داشتی؟اون دو هفته قبل از انتقال جنین فریز هم آ اس آ ...

اره داشتم... کلا با شروع ب۶ و ب۱۲ آسپرینم داشتم.بعدم که ال دی شرو شد اسپرین داشتم.

انتقالم که دادم اسپرین میخوردم. هفته شش ک لک اوردم دیگه قطع شد.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀