2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046605 بازدید | 684531 پست
اره عزیزم.....مثلا ذخیره تخمدان آزاده کلا.... اما اگر بیمارستان دولتی و ازمایشگاه های سطح شهر میره ...

قربون دستت عزیزم خیلی لطف کردی خدا خیرت بده😘، همه رو بهش میگم خداکنه مشکلش حل شه نمیدونم خودش پیش کی رفته دکتر که هی الکی دارو میده میگه برو چند ماه دیگه بیا حتی یه دونه آزمایش هم براشون ننوشته.

الحمدالله❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزانم من روز ۱۲انتقالمه کمر درد پریودی دارم مثل زمانی که میخوام پریود شم همش لرز میکنم چیکار ...

سلام عزیزم. خیره ان شاالله . من که هیچ علائمی نداشتم از روز ۷ کلا بی علامت بود. منفی هم شدم. ان شاالله برا شما نشانه بارداریه . کلا نزدیک شدن به سیکل و داشتن درد پریودی نشونه خوبیه. لرز هم خوبه میگن

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
چرا عزیزم بتام رفت پایین دیروز رفتم 40بود نمیدونم چه خبره اصلا  باز فردا باید برم

یعنی چی بتا افت کرد؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام علیکم جمیعا 

من روز هشت انتقالم رو میگذرونم و فقط ی نقطه از شکمم میسوزه همین.منتظر معجزه خدام دیگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
یعنی چی بتا افت کرد؟

اول بتا 53داشتم روز 14

پس فرداش 8 بود

دیروز شده بود 40

فردا باز باید برم ازمایش

روز بیست انتقالم میشه با این بتای کم تمیدونم تکلیفم جیه 

امیدوار شدم دفعه اول بعد سختم شد

حالام نمیتونم امید داشته باشم

خیلی سخت ه ولی میگذره

فردا هم از شانس سالگرد ازدواجمونه 😕

عزیز دلم انشالله که جای لانه گزیتی نی نی است 😍😍😍😍

انشالله کاشکی همینطور باشه

اول بتا 53داشتم روز 14 پس فرداش 8 بود دیروز شده بود 40 فردا باز باید برم ازمایش روز بیست انتقالم ...

توی همون ازمایش اولی ازمایش داده بودی؟انشالله که بتات فردا کلی رشد کرده باشه ذوق کنی خواهر

سلام خانما چند تا سوال داشتم مخصوصا شیرازیا اگه میتونن کمک کنن ممنون، یکی از دوستام شیرازه یک بار ی ...

نگیین.جون..دوستت ک یکبار میکرو کرده..پس نباید وقتشو با دکتر زنان معمولی هدربده.وبگو بره مرکز ناباروری ازمایش اسپرم هم حتما باید مرکز ناباروری بده ک قبول باشه..در مورد ازمایشگاه ک مریم جون.معرفیت کردن..ولی درباره دکتر هم خب زیاده تو شیراز ولی اگر از لحاظ مالی نتونه زیادهزینه کنه بره ای وی اف بیمارستان زینبیه ک دولتیه..خودشون همه ازمایشی براش مینویسن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹