2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
منم کل شکمم ریز ریز دونه زده. خیییییلی زشت شده. میخواستم از تکونای نی نی فیلم بگیرم دیدم خیلی ناجوره ...

عزیزم فیلمتو بگیر😍😍😍 دون دوناتم قشنگه.. جان تکونای نی نی...

منم چندوقته ی تکون هایی احساس میکنم... در حد لگد زدن نیست ،تکونای کوچولو کوچولو مث ماهی...اما خیلی خوبه😍😍😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات عزیزم.. خدا گل پسرتو حفظ کنه😙 چشم انتظاری میکنم تا برم ان تی و دقیق ببینمش😍فک کنم سونو ان.تی ...

آره خیلی😍😍 آنومالی لذت بخش تر... آخه ستون فقراتش و کلا همه چی شکل گرفته..

خدایا روزی همه دوستای گلم بکن😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
از استرس زایمان شبا کابوس میبینم. باورت میشه!!!!  فکرشو نمیکردم به این روزا برسم. خدایا کرمتو ...

من که از تو عقب ترم استرس زایمان دارم🙈🙈🙈🙈🙈 خدایا از این استرسا به جون همه بنداز🍀🌻☘

فقط ببخشید نمیدونید چقدر بعد هیستروسکوپی میتونم جنین انتقال بدم؟میترسم طول بکشه از اینطرف اندو دوبار ...

خوب خیلیا ماهی که هیسترو شدن ماه بعدشم انتقال داشتن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هنوز ان تی هم استخونی و کوچولو ان به نظرم سونوی ۱۸ هفته خوشمزه ترن انشالله مرحله به مرحله میبینیش ...

الهی آمین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام بچه ها خوبین؟یه سوال دارم.سمبوسه خونگی میتونم بخورم؟چون توش جعفری داره میپرسم.میدونم میخواین بگین یکم جعفری اشکال نداره.ولی خودم حس میکنم زیاده.مثلاقورمه سبزی دو سه بار خوردم.

سمبوسه فقط مرغ و سیب زمینی و جعفری خورد شده داره توش😑میدونم خیلی حساسم و روی اعصاب😀

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

عشقم این عکس سونو ان تی هست.واضحه؟

ان شاالله عکس سونو ی وروجکتو بذاری به همین زودی

@samin11    

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام بچه ها خوبین؟یه سوال دارم.سمبوسه خونگی میتونم بخورم؟چون توش جعفری داره میپرسم.میدونم میخواین بگ ...

والا به نظر من میشه خورد.... 

باز اگه دلت راضی نمیشه نخور.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام.عزیزم خودت خوبی محیا جون ک.متاسفانه گفت پریودشده وگفت منفی شدم مریم جون هم تو بیمارستان منتظر ...

انشالله محیا جون دفعه با تجربه بیشتر و بدون استرس مامان میشه

مریم جون خدا پشت و پناهت باشه انشالله یه عالمه جنین تپل مپل برام میاری😊‌

ثمین جان با اینکه میدونم همیشه به عالمه حرفای امیدوار کننده میشنوی ولی متاسفانه تجربه های تلخی داشتی اما اینقدر دلم به مامان شدنت روشنه که فقط منتظر خبرای خوب ازت میمونم و حرفی نمیزنم. 

نفسی جان ممنون که خبراها رو بهم دادی. مراقب خودت و نی نی مون باش😘😘

انشالله محیا جون دفعه با تجربه بیشتر و بدون استرس مامان میشه مریم جون خدا پشت و پناهت باشه انشالله ...

عزیزم من تو خصوصی میخوام یه سوالی ازت بپرسم. 

عشقم این عکس سونو ان تی هست.واضحه؟ ان شاالله عکس سونو ی وروجکتو بذاری به همین زودی @samin11 &nbs ...

واااای. جیگرشو برم من فسقل😍😍😍😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
انشالله محیا جون دفعه با تجربه بیشتر و بدون استرس مامان میشه مریم جون خدا پشت و پناهت باشه انشالله ...

درخواست دوستی دادم.... 

واااای. جیگرشو برم من فسقل😍😍😍😍

فدات شم خاله جونم😍😍😍 فسقل خودتم عشقههههه