2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
مرصده عزیزم آمین!!!! از خدا میخوام هیچ کسی تو این راه به پنجمین تلاش نرسه و رسید دیگه لااقل خدا براش سنگ تموم بذاره! چون هر بارش خودش کلی سخته چه برسه به پنج بار!!!! خدایا خودت از دل خون تک تکمون خبر داری و خودتم میدونی که جز تو پناهی نداریم! خدا جونم واسه تو که کاری نداره یه دو قلوی دختر و پسر به تک تکمون بده اینطوری نظم دنیام حفظ میشه وبعدا دختر پسرا سر قحطی جنس مخالف به جون هم نمیفتن! هیچ کسیم تنها نمیمونه!!!! ببین خدا چه قدر حواسمون به همه چی هست تو هم هوامونو داشته باش! قربون کرمت بشم که انتها نداره!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خورشید جونم خدا پشت و پناهت!!!! ایشالله این سری با یه سوقاتی بی نظیر از تهران برگردین! سوقاتی موندنی و دوست داشتنی و گرانقدر! دو تا وروجک شیطون که ایشالله عروس شدن و دوماد شدنشون رو ببینی! تهران کاری داشتی در خدمتتم! کافی یه تماس بگیری!!! خدارو چه دیدی شاید فردا تو ابن سینا همو دیدیم!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سهیلا جون. خوبی عزیزم؟
منم 2000 تا می خونم آنا جون چقدر طول می کشه جنین که انتقال میدن تویه رحم سرگردون باشه یعنی تا چند روز احتمالش چسبیدنش هست؟ بعد اینایی که مثلاً 3 تا انتقال می دن و 1 جنینش می چسبه اون دوتایه دیگه دفع میشه یا جذب میشه؟ شاید سوالام خنده دار باشه ولی خوووو واسم سواله . مرسی
آدم مذهب را ساخت اما مذهب آدم را نساخت نخستین مذهب آدم، آدمیت بود و نخستین و کاملترین کتابش خرد و نیروی اندیشیدن . معجزه نوح، ابراهیم ، موسی و محمد تکرار نشد و تنها داستانهایش را شنیدیم اما معجزه نیروی خرد و اندیشه را هر روز در پیشرفت آدمها می‌بینیم .پس تصمیم با شماست . خدا را در خود پیدا کنید. همه چیز در دنیا زیباتر میشد اگر انسانها به جای دین، به انسانیت معتقد بودند . انسانیت چیزی است ورای همه ادیان، انسانیت ، مهربانی است . دعا و نماز و روزه ندارد. انسانیت گاهی یک لبخند است که به کودک غمگینی هدیه می‌کنید. (زنده یاد احمد شاملو)
سما جون اطلاعات در این زمینه خیلی دقیق نیست اما تا جایی که میدونم وقتی جنین رو انتقال بدن بسته به اینکه چند روزه باشه لانه گزینینشم متفاوت خواهد بود اما در کل فرض رو بر این میذاریم جنین سه روزه باشه... همونطوری که میبینی تو صفحه سوم این اطلاعات رو گذاشتم: مراحل رشد جنین بعد از انتقال: روزهای بعد از انتقال جنین سه روزه : 1.جنین به رشد ادامه می دهد و از مرحله 6-8 سلولی به مرحله 16 سلولی به نام مورولا می رسد 2.تقسیم سلولی ادامه دارد و جنین از مرحله مورولا به مرحله ی بلاستوسیست (حدودا100) سلولی می رسد. 3.بلاستوسیست شروع به خروج از پوسته ی خود می کند که به این کار هچینگ می گویند. 4.مرحله ی هچینگ ادامه دارد و جنین شروع به چسبیدن به دیواره رحم می کند. 5.چسبندگی بلاستوسیست به دیواره رحم عمیق تر می شود و لانه گزینی شروع می شود. 6.لانه گزینی در دیواره رحم ادامه می یابد. 7.لانه گزینی کامل می شود، تمایز جفت و جنین شروع می شود. 8.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون می کند. 9.تداوم رشد جنین و تداوم ترشح BHCG به خون. 10.تداوم ر شد جنین و تداوم ترشح BHCG به خون. 11. مقدار BHCG در خون به حدی میرسد که با آزمایش خون قابل شناسایی باشد. روزهای بعد از انتقال جنین پنج روزه : 1. بلاستوسیست شروع به خروج از پوسته ی خود می کند که به این کار هچینگ می گویند. 2. مرحله ی هچینگ ادامه دارد و جنین شروع به چسبیدن به دیواره رحم می کند. 3.چسبندگی بلاستوسیست به دیواره رحم عمیق تر می شود و لانه گزینی شروع می شود. 4.لانه گزینی در دیواره رحم ادامه می یابد. 5.لانه گزینی کامل می شود، تمایز جفت و جنین شروع می شود. 6.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون می کند. 7.تداوم رشد جنین و تداوم ترشح BHCG به خون. 8.تداوم ر شد جنین و تداوم ترشح BHCG به خون. 9. مقدار BHCG در خون به حدی میرسد که با آزمایش خون قابل شناسایی باشد. اگه نگاه کنی جنین 3 روزه روز 4 انتقال تازه بلاستو میشه و آماده چسبیدن! اما خوب این زمان شاید بیشترم بشه! بسته به کیفیت جنینم داره!!! و اما در مورد بقیه جنینا بستگی داره کلا نگیره یا اینکه بگیره اما رشدش ادامه پیدا نکنه! تا جایی که من میدونم اگه کلا نچسبه که فکر کنم راحت دفع میشه اما اگه بچسبه و بعدا رشد متوقف بشه فکر کنم جذب میشه اما شاید دوستان اطلاعات موسقتری داشته باشن!!!
آنا جون ممنون عزیزم ایشالله به حق فاطمه زهرا شما هم به خواسته دلت برسی که انقدر صبورانه به ما جواب می دی. من دیشب کنجکاوی کردم و بی بی چک گذاشتم و منفی شد
آدم مذهب را ساخت اما مذهب آدم را نساخت نخستین مذهب آدم، آدمیت بود و نخستین و کاملترین کتابش خرد و نیروی اندیشیدن . معجزه نوح، ابراهیم ، موسی و محمد تکرار نشد و تنها داستانهایش را شنیدیم اما معجزه نیروی خرد و اندیشه را هر روز در پیشرفت آدمها می‌بینیم .پس تصمیم با شماست . خدا را در خود پیدا کنید. همه چیز در دنیا زیباتر میشد اگر انسانها به جای دین، به انسانیت معتقد بودند . انسانیت چیزی است ورای همه ادیان، انسانیت ، مهربانی است . دعا و نماز و روزه ندارد. انسانیت گاهی یک لبخند است که به کودک غمگینی هدیه می‌کنید. (زنده یاد احمد شاملو)
من امروز روز نهمم هست . دیگه پس هز اتفاقی می خواسته بیفته تا امروز افتاده. بعضی وقتا دلم می خواست میتونستم درونمو ببینم که چه اتفاقی افتاده . با این همه درد و آمپول .................... باید تحمل و صبوری کنیم کاریش نمیشه کرد فقط کاشکی خدا به ما ها مثله خیلیاییه دیگه راحت یه بچه می داد . کسایی که نمی خوان خدا دو تا دو تا میده بهشون بعد ما تویه حسرت یه دونه شیم . روزی که رفتم واسه انتقال دکتره بهم گفت جنیناتو می تونی از طریق مانیتور ببینی که داریم انتقال می دیم اولش بهش گفتم دلشو ندارم بعد گفتم نه می خوام ببینم باورت نمیشه هر کدومو که بر میداشت من گریه می کردم می گفتم قراره اینا بچه های من بشن اینا از وجود منه خدایا میشه بهم بدیشون مثله یه بچه که عروسکشو می گیرنو ملتماسنه می خواد پسش بگیره گریه می کردمو از خدام می خواستم بهم بده . دکتره از گریه ام تعجب کرده بود . ولی متوجه نمی شد که من حتی همون سلول کوچیک که به نظر اون چیزی نبود واسه من یه دنیا عشق و علاقه اس.
خورشید جونم انشاالله نه ماه پیشت بمونن لایق باشم چشم محتاجم بدعا فری جون فدات شم راستش فردا نوبت ازمایش روز ۱۶ ام بود میرم میدم برای دوبرار شدنش اولی که روز ۱۴ ۳۱۴ بود مهریه ام فقط امروز صبح که یکروز بعد از موعد پریم بود بیدار شدم اندازه کف دست ببخشید اب قهوه ای کثیف مثل جیش یهو خارج شد و لکه هاش تا ۱۱ ادامه داشت و قطع شد اینو کجای دلم بذارم! اصلا چی بود نمیدونم
فقط خدا
ناناز جان راستی یادم رفت بهت تبریک بگم ایشالله نه ماه با آرامش سپری بشه و فرشته کوچولوتو بغل کنی . واسم منم ترو خدا دعا کن . تا روز 12 که آز دادی بی بی نذاشته بودی؟ من زیر دلم یه دردایی می گیره انگار یکی داره با چاقو خراش می ده البته قبلن هم بعضی وقتا نزدیک پریودیم از این دردا داشتم. همش سعی می کنم بهش فکر نکنم و بی خیال باشم .
ناناز جووووون ی عالم تبریک هزار تا بووووووووس دیدی خدا همین نزدیکیا صدای دلتو شنید ، التماس دعا
الهی و ربی من لی غیرک خداوندا تو میدانی به معجزه ات ایمان دارم و یقین دارم این امید به زودی به ثمر خواهد رسید