2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
فدات مامی مهسا.....
ممنون...
منم منتظرم وقت عملم تعیین بشه!

ایشالله منم هر مشکلی دارم با این لاپراهیستروسکوپی رو بشه و حل بشه!
ایشالله خدا به منم یه نگاه ویژه بندازه و خیلی شرمندش کنه!
هر چند تا حالا کم شرمندش نشدم اما خوب تقصیر خودشه عظمتش و کرمش رودارمون میکنه!
خوب دوستای گلم از خدا نخواهیم از کی بخواییم!
خوب مگه نه اینکه خودش بهمون نگفته ازم بخوایین!
ایشالله که چیزی که میخواییم همونی باشه که برامون در نظر گرفته بوده و مصلحتمون توش بوده و هست و خواهد بود!

خدایا واسه تک تک چشما و دستای منتظری که به سمت تو ملتمسانه نگاه میکنن و دست نیاز بهت دراز کردن، کرم و لطفت رو ببارون، ادرکنا!!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای ناناز جون عزیزم گوارای وجودت!!!!!
خدا دردونه های نانازت رو برات حفظ کنه!!!!!

ایشالله روزای پیش روت شادتر از امروزت باشه!!!!
همیشه در اوج سلامت و شادی کنار دردونه هاتو همسرت باشی!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلامممممممممممممممممممممممم من بعد از مدتها تونستم بشینم پای کامپیوتر و بیام اینجا تو این ۵ ماه هر بلایی بگین سرم اومد ولی شکر خدا بالاخره تموم شد آنا جون و اعضا جدید رو که نمیشناسم ولی برای همگی آرزو میکنم به زودی مامان بشین
سلام نفسم جون خوبی عزیزم؟ میبینی چه زود گذشت؟ پنج ماه!!!!! شکر که تا حالا به خیر گذشته! ایشالله ۴ ماه دیگه بغلش که کردی همه خستگیا از تنت در میرن! ممنون که بهمون سر زدی!!!!
سلام دوستان خوبی آنا جان من یه سه هفته ای نبودم چه خبرا تبریک میگم به اونایی که مامان شدم و ارزو میکنم واسه اونایی که هنو امیدشونو از دست ندادن و تلاششون رو ادامه میدن که با توکل به خدا به ارزوشون برسن منم دو هفته پیش میکرو کردم و منفی شد خخخخخخخخخخخخخخخخ بعدش رفتم مسافرت و امروز برگشتم اصلا ناراحت نیستم انگار نه انگار
اگه نگرانی، چرا دعا نمی کنی؟ اگه دعا می کنی، چرا نگرانی؟
دوتا انتقال دادن و 5 تای دیگه فریز دارم ولی فعلا نمیرم جای امپولای پروژسترون خیلی درد میکنن ترجیح میدم یه مدتی بگذره بعد تو در چه حالی انا جونی دلم برات تنگیده شده حسابی راستی اون تاپیک قبلی رو پاک کنم
اگه نگرانی، چرا دعا نمی کنی؟ اگه دعا می کنی، چرا نگرانی؟
آفتابگردون عزیز مهم اینه که امید داری و رو به جلو نگاه میکنی....
عزیزم یه مثبت خوشگل منتظرمونه!
منتظر تک تکمون!!!!

دیبا جون خدا بخواد نشد نداره!!!!
ایشالله اینو به زودی بهت و به تک تکمون نشون میده!!!!

آفتابگرون عزیزم منم دلم برات تنگ شده بود!
عزیزم منم منتظرم ابن سینا وقت عملمو بهم بگه!!!!
قراره لاپراهیستروسکوپی انجام بدن واسم!!!!
یه قدم دیگه به مادر شدن دارم نزدیک میشم! عزیزم اطلاعات صفحات اول تاپیک قبلیو اینجا انتقال دادم! ده صفحه اول رو برای ثبت اطلاعات کنار گذاشتم!
آنا جونم دعات واقعا قشنگ بود ، دعات به شرایط منم میخوره ، منم چهار تا سقط داشتم و این بار پنجمه ، امیدم فقط به خداست ، خیلی قشنگ گفتی پاهامون تاول زد توی این راه خدا به حق پنج تن به هممون کمک کنه و هیچ وقت هیچ آدمی هیچ جای دنیا حسرت نداشته باشه
تو میتوانی نیایی ...! ولی من نمیتوانم منتظرت نباشم .... Lilypie Pregnancy tickers
این اخرین پست امشبمه که 12 به بعد می خوایم راهی تهران بشیم تا انشااله فردا جوجه اسکیموهامونو بیاریم خونه از تمام تمام عزیزانم که برام دعا کردن خیلی خیلی ممنون انشااله که خدا بی جوابمون نذاره ناناز عزیزم خیلی خیلی مبارکه الان که نفست دو نفسه ممنونم که برام دعا کردی.....