2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم واااااای دلم واستون داشت پر میزد نمیدونم چرا نمیتونستم تو سایت وارد شم داشتم دیونه میشدم انقدر بهتون عادت کردم خدا میدونه ب همه اونایی که مامان شدن تبریک میگم ی دنیا واستون ارزوهای خوب دارم خورشید جان واست از ته دل دعا کردم و چیزی که گفتی و انجام دادم و وقتی دعای قشنک انا تورک و خوندم تا کلی اشک ریختم از این هنه مهربونی ادمایی که اینجا دور هم جمع شدم غبطه خوردم و خوشحالم تو جمعتون هستم ان شالله بقیه هم بزودی ب مراد دلتشون برسن امین منم فردا اخرین روز ال دی و الان دو روزه دارم سینافکت میزنم این ماه انتقال دارم ب امید خدا واسم دعا کنین
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن
تورک آنا میشه یک روزمونده به انتقال،انتقال ر کنسل کرد؟جنین ها ر چه مدت قبل انتقال خارج میکنن؟اگه جنین هار از فریز ،یک روزقبل خارج کرده باشن خراب نمیشن اگه کنسل کنیم؟؟؟
انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام به دوستای گلم ناناز جون خیلی تبریک میگم عزیزم انشاالله بارداری راحتی داشته باشی خورشید جون انشاالله که اینبار نینیهای باوفایی داشته باشی وتا اخر عمر پیشت بمونن دوتا نینی سالم وصالح یه دختر یه پسر انا جون خودت خوبی وبقیه ی بچه هاانشاالله که هر کی انتقال داده مثبت بشه وهر کی هم سیکلشو شروع کرده تو هر مرحله ایی هست با موفقیت پشت سر بزاره از خودم بگم منم پری تشریفشو اورده وبرای سوم پریودی که میشه اول مهر نوبت گرفتم برم ببینم اگه همه چیز روبه راه باشه انشاالله سیکل جدید شروع میشه مامانی جدید گروه برای منم دعا کنید که اینبار مثل دفعه های قبل دست خالی ودل شکسته نمونم
ناناز جون عزیزم تبریییییییییییییییک میگم گلم باور نمیکنی چقدر خوشحال شدم خانمی انگار خودم مثبت شده باشم ببخشید این چند روز نتم قطع بود الان که رسیدم اداره سایت رو باز کردم واقعا خوشجحال شدم ببخشید که دیر تبریک گفتم ایشالله نه ماه به دلت میچسبن خانمی نگران نباش ، راجع به لکی هم که دیدی با دکترت مشورت کن التماس دعا
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
سلام دوستان عزیزم ببخشید من چند وقت بود نت نداشتم. به همه دوستانی که مامان شدن واقعا تبریک میگم و اینم بگم که نگران لکه بینی ها نباشید. پی گیری کنید ولی استرس نداشته باشید. من تا این مرحله دو بار لکه بینی و حتی کمی خونریزی داشتم و خدا رو شکر الان بهترم. من چون این شرایط تجربه کردم میگم استرس نداشته باشید و ان شاء الله همه چی خوب پیش خواهد رفت. آنای عزیزم خیلی خوشحال شدم و بهت تبریک میگم که داری به مادر شدن نزدیک میشی از شرایط خودم هم بگم. برای سونو غربالگری رفتم خدا رو شکر نتیجه خوب بود ولی هنوز جواب آزمایش نگرفتم برام دعا کنید اون هم خوب باشه. هر مرحله از این راه پر از فراز و نشیب و استرسه. با توکل باید پیش رفت. فقط یه سوال از دوستانی که بعد بارداری زیر نظر دکترهای ابن سینا هستن مثل شیدای عزیز یا دیگر دوستان دکتر من گفته تا 16 هفته باید روزی یک عدد شیاف رو ادامه بدم و بعد از 16 هفته آمپول. ابن سینا به شما چی گفته؟ ممنون
خدایا، فرشته ام را سپردم به خودت
آنا جون ممنون از راهنماییت خانمی همونطور که شما گفتی کل آمپول رو حل گرفتم و بعد اندازه دو سوم رو خالی کردم و بعد یک سوم رو همسرم برام تزریق کرد آنا جون از اینکه آزمایش همسرت بهتر شده خیلی خوشحالم ایشالله که همه چیز برات خوب پیش میره عزیزم از خدا برات بهترین ها رو میخوام دوست خوبم
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
ببخشید آنا جون من فردا ال دی تموم میشه این اولین باری هست که ال دی خوردم ، معمولا چند روز طول میکشه تا پری بیاد؟
خورشید جونم خدا پشت و پناهت عزیزم ایشالله خداوند این دفعه دلت رو با یه بتای توپ شاد میکنه خانمی سعی کن استرس نداشته باشی گلم
سما عزیزم زود بی بی گذاشتی... عزیزم اگه دقت کنی اینجا رو ... روزهای بعد از انتقال جنین سه روزه : 1.جنین به رشد ادامه می دهد و از مرحله 6-8 سلولی به مرحله 16 سلولی به نام مورولا می رسد 2.تقسیم سلولی ادامه دارد و جنین از مرحله مورولا به مرحله ی بلاستوسیست (حدودا100) سلولی می رسد. 3.بلاستوسیست شروع به خروج از پوسته ی خود می کند که به این کار هچینگ می گویند. 4.مرحله ی هچینگ ادامه دارد و جنین شروع به چسبیدن به دیواره رحم می کند. 5.چسبندگی بلاستوسیست به دیواره رحم عمیق تر می شود و لانه گزینی شروع می شود. 6.لانه گزینی در دیواره رحم ادامه می یابد. 7.لانه گزینی کامل می شود، تمایز جفت و جنین شروع می شود. 8.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون می کند. 9.تداوم رشد جنین و تداوم ترشح BHCG به خون. 10.تداوم ر شد جنین و تداوم ترشح BHCG به خون. 11. مقدار BHCG در خون به حدی میرسد که با آزمایش خون قابل شناسایی باشد. اولین زمانی که هورمون تو خونت وارد میشه روز 8 بعد انتقالته! یعنی تو خونت نه تو ادارت!!!! دقت کنی زده روز 11 انتقال با آزمایش قابل تشخیصه! پس برا بی بی خیلی زود بوده! اگه یادت باشه یکی از دوستان تا روز 13 انتقال بی بی منفی داشت روز 14 بی بی مثبت شد! اونایی که زود بی بی شون مثبت شده معمولا دو یا سه قلو داشتن! پس الکی به خودت استرس نده و ایشالله که با آز مثبتت حسابی خوشحالمون میکنی... ناناز جون چیزی نیست نگران نباش... ایشالله تالاپ تولوپ قلبش رو که شنیدی باورت میشه دردونه هات موندگارن!!! مهدیه و مهدیار عزیزم به نظرم ویتامینا رو لزومی نداره قطع کنین خصوصا فولیک اسید! بازم با دکترت مشورت کن! سارا جون به سلامتی ایشالله کلی جنین خوب و عالی داشته باشی و دوتاشم بشن دردونه های زندگیت! پس ایشالله به زودی جشن مادرانگیت رو میگیریم... نگار جون عزیزم نی نی سایت خصوصا نسخه موبایل فکر کنم مشکل داره... منم نمیتونستم آن بشم... به زور با پی سی چند بار آن شدم اونم هی مجبور بودم خارج بشم دوباره وارد بشم تا بتونم مطلبی بذارم یا ادیتی بکنم... عزیزم نگار جون پس داری به سمت مامان شدن میری و چیزی نمونده ایشالله خبر قشنگه رو بهمون بدی!!! سهیلا جون واللا نمیدونم جنینی که از فریز خارج شده دوباره قابلیت فریز داره یا نه... عزیزم چرا میخوای سیکلت رو کنسل کنی؟ والا فقط میدونم بسته به اینکه بخوان جنین چند روزه انتقال بدن و اینکه جنینت موقع فریز چند روزه بوده یکی دو روز قبل انتقال از فریز خارج میکنن! مثلا اگه جنینت سه روزه باشه و بخوان بلاستوسیت بشه معمولا دو روز قبل از فریز خارج می کنن! ساراگل عزیزم منم خوبم و ایشالله همه دوستان حالش خوب خوب باشه... عزیزم پس چیزی به مامان شدنت نمونده.... ایشالله دیگه این سری مامانی... وای خدایا چی میشه ببین چقدر تشنه اینیم که یکی مامان صدامون کنه! چقدر تشنه ایم عشق مادرانگی نهفته تو وجودمون رو نثار یه موجود زیبا و دسوت داشتنی کنیم؟ خدایا نذار این حس بیش از این راکد بمونه! خودت از اون دریای کرمت جرعه ای به تک تک منتظرا بنوشان! سارا جون والله برا ما که روز اول هپارین رو تو بیمارستان بعد پانکچر زدن دورناف زدن! احتمالا دور ناف باید باشه اما من چون یه مدت طولانی دور ناف زده بودم و جاهای کبودی زیاد شده بود یه چند باریم رو بازو و رونامم زدم! اما برا من دور ناف خیلی راحتتر بود ولی رو بازو و رونام هم بیشتر کبود میشد هم درد داشت! حالا میتونی زنگ بزنی بپرسی... بنفشه جون شکر تا اینجا خوب پیش رفتی... ایشالله همه چی از این به بعد راحت تر و بهتر پیش میره و دیگه وروجاکت اذیتت نمی کنن! البته برای مامانایی مثل ما که جون سخت شدیم و از طرفی عاشق مادر شدنیم هر سختی ای تو راه داشتن وروجکای سالم برامون قابل تحمله کافیه فقط این شیطونکا شالم و شاد بدنیا بیان و یه عمر با عزت و شادی و سلامت داشته باشن... ایشالله آزاتم خوب خواهن بود... عزیزم راستی دردونت پرنسه یا پرنسس؟ در ضمن بنفشه جون البته بهتره دوستان بگن اما فکر کنم بسته به شرایط و اینکه یکی لک بینی داشته یا نه این زمان مصرف پروژسترون فرق میکنه... ایشالله هر چیه همه چی خوب پیش بره! منتظر معجزه عزیز شکر که تونستی راحت آمپولت رو تزریق کنی... ممنون بابت دعای قشنگت... عزیزم والا بستگی به بدنت داره اما معمولا بین 3 روز تا یه هفته و بعضی وقتا تا 10 روز جا داره!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دور سوم ختم 14000 صلوات نیمه دوم شهریور 94: مهلت تا آخر شهریور 94!!!! 1. منتظر معجزه 2000 2. mona139521 هزار 3. ناناز 3000 4. مرصده 1000 5. رز22 هزار 6. انتظار 1000 7. تورک آنا 1000 8. سهیلا جون 1000 9. سما 3000 جمع: 14000 ختم دور سومم کامل شد!!! التماس دعا!!!!!!!!!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com