2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046492 بازدید | 684518 پست
عزیزم اگه اشتباه نکنم کم کاری+ آنتی ای پی او بالا یعنی نقص ایمنی داری.....  عزیزم حتما با یه ا ...

سلام انا جون ممنون عزیزم که باحوصله جواب میدی واقعا راهنماییت به جا بود من آزمایشها رابه متخصص داخلی نشون دادم ولی اصلا حرفی از نقص ایمنی نزد گفت موردی نداره واقعا تعجب میکنم چرا پزشکا اصلا به بیماراشون اهمیت نمیدن؟انا جون آزمایشی هست که نقص ایمنی رانشون بده؟

😍😍خدایا شکرت
متوجه منظورت نشدم عزیزم!!یعنی چی با استروژن پروژسترون؟

يعني مثلا خداي ناكرده يكي سيكلش قاطي كنه با اين امپول، ايا با داروهاي هورموني ديگر  قابل تنظيمه؟

مثلا همونطور كه يكي پريوديش تاخير كنه مثلا امپول پروژسترون ميزنن پريود ميشه

يا يكي خونريزي كنه استروژن ميدن قطع ميشه درست ميشه

منظورم هميناس كه ايا وقتي اين امپول سيكل رو بزنه ب هم با اون استروژن قطع ميشه؟ يا اگه آمپوله زيادي ببنده يكي رو، با پروژسترون باز ميشه پريوديش؟؟

كسي كه هميشه منظم بوده و ذخيرش هم كم نباشه 

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه.من ۲۷سالمه.بعد از ۵-۶ماه اقدام به بارداری و نتیجه نگرفتن رفتیم دکتر.طبق آزمایشات دکتر گفتن همسرم اسپرمش خیلی ضعیفه .با مقداری دارو و رعایت رسید از ۲میلیون رسید به چهارمیلیون که بازهم خیلی پایینه.روزی که فهمیدیم مشکل داریم ناراحت شدیم خودخوری هم کردیم ولی ناامید نبودیم.گفتیم لابد خواست خدا بوده که طبیعی بچه دار نشیم.اومدیم رویان و بعد از کلی دوندگی آبان ماه میکرو شدم ۶تا جنین داشتم دوتاشون انتقال دادن.نمیگم خیلی امیدوار بودم و فقط مثبت فکر میکردم.یه مقدار هم استرس داشتم.متاسفانه جواب منفی شد.من هیچوقت اشک همسرم رو ندیدم .کلا خیلی تودار هستن.ولی واقعا خیلییییییی بدتر از من شد حالش.باز هم کمر همت بستیم و تقویت کردیم خودمون رو برا دفه دوم.۲اسفند دوتا بلاست برام انتقال دادن امروز صبح بی بی چک زدم منفی بود.خیلییییییی امیدوار بودیم خیلی انرژی مثبت به همدیگه می‌دادیم گفتیم منفی فکر نکنیم ناامید نشیم. خیلی واسمون سخته بخصوص اینکه هربار مسیر خیلی طولانی رو متحمل میشیم.حال دل هر دومون خیلی بده.من تو زندگی سختی خیلی کشیدم.همیشه میگفتم خدا پاداش صبر دربرابر اینهمه سختی رو بهم میده فکر نمی‌کردم این مدلی دیگه سرم بیاد.روحیم خیلییییییی داغونه .توروخدا برامون اٙمن یُجیب.... بخونید.میدونم همتون گرفتارید.ولی شاید خدا منو به شما خوبا ببخشه .تو اوج جوونی گرفتار شدیم نمیتونم از زندگی لذت ببرم درحالی که روزای قشنگ جوونیمون داره میگذره

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
گلم هممون تو این موقعیت هستیم و همدیگه رو درک میکنیم

ظرفیت آدم‌ها باهم فرق می‌کنه.یکی صبرش بیشتره یکی کمتره. من واقعا شکستم

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
من خیلی سرچ کردم نباید اینقدر گرون باشه  چون یکی از بچه ها ۴ تاشو گرفته ۴۰۰ البته با بیمه  ...

خوب که این رگفتی،امامن سکته هه ر زدم😵😵😰😰😰😱😱😱😨😨😨😨واقعااعصابم به هم ریخت...گفتم پس ما حالا حالاها نمیتونم انتقال بدیم😭😭😭😭

ان شاالله این اتفاق قشنگ به فضل خدا زودتربیفته،آنا بایدتاپیک ر بترکونه😂😂😂😂😂😯😯😯😯

یادش بخیر،خوابگاه که بودیم،تودوران مجردی،یکی از دوستان میگفت اگهعروس شه،هفت شبانه روز به همه شام میده😂😂😂😂😂😂حیف که بعددوران خوابگاه عقد کرد.

حالا من وشماهم بایدکل نی نی سایت ر ولیمه بدیم.💃💃💃💃💃💃🙌🙌🙌🙌🙌🙆🙆🙆🙆🙋🙋🙋🙋🙏🙏🙏🙏🙏🙏🌸💮🌹🌺🌻🌼🌷🌱💐💐💐🌹🌹🌹🌹

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام به همه.من ۲۷سالمه.بعد از ۵-۶ماه اقدام به بارداری و نتیجه نگرفتن رفتیم دکتر.طبق آزمایشات دکتر گف ...

عزیزم این تاپیک مخصوص ما منتظراست .....همه مثل همیم درکت می کنم عزیزم اما نگران هیچی نباش خدا خودش بهترین برات کنار گذاشته یه زمانی که اصلا فکرشو نمی کنیم معجزش شامل حالمون میشه❤❤❤

دنبالش باش و آزمایشات ایمنی انعقادی رو حتما بده.

من خودم ۵ بار تا حالا آی یو آی کردم ۵ بار هم انتقال که همشون منفی بودن یا ثمین جون که ۱۶ بار انتقال منفی داشته اما همچنان امیدواریم وادامه میدیم.

حکمتشو ما نمی دونیم اما دست از تلاش هم بر نمیداریم ...

واسه آرامش دلت هم امن یوجیب می خونم عزیزم😚

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
ظرفیت آدم‌ها باهم فرق می‌کنه.یکی صبرش بیشتره یکی کمتره. من واقعا شکستم

هممون بعد منفی شدن این حس رو درک کردیم، من خودم احساس خورد شدن قلبمو شنیدنم، حتی یک لحظه احساس کردم قلبم از شدت ناراحتی کاملااااا ایستاد، ولی فراموش شد، چون میگذرد غمی نیست، بعد چند هفته دوباره یاد آدم میره، خدا اینجوری انسان رو خلق کرده 

سلام به همه.من ۲۷سالمه.بعد از ۵-۶ماه اقدام به بارداری و نتیجه نگرفتن رفتیم دکتر.طبق آزمایشات دکتر گف ...

عزیزم

آن شاالله به معجزه خداوندی زودی مامان بابا میشین.الهی آمین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم این تاپیک مخصوص ما منتظراست .....همه مثل همیم درکت می کنم عزیزم اما نگران هیچی نباش خدا خودش ب ...

آینوووش

من عاشق اون گربه پلنگ ببرت هستم😘😘😂😂😂😂

می دیش من😂😂😂😂😂😂

خوب که این رگفتی،امامن سکته هه ر زدم😵😵😰😰😰😱😱😱😨😨😨😨واقعااعصابم به هم ریخت...گفتم پس ما حالا ...

نه عزیزم نگران نباش درست میشه سرم هم هست تو داروخونه ها باید بگردی...من چون بیمه نیستم آزاد باید بدم😭😭😭😭😭😭

یعنی سهیلا خوب گفتی باید بترکونیم ان شالله با دعای دوستان من و شما هم یه روزی بیایم اینجا و خبر بارداریمونو بدیم😌😌😌😌😌😌ان شالله به امید خدا🙏🙏🙏

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤