2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
عزیزم شوهرم میگه نگران نباش اهن و فولیک بخور مایعات زیاد بخور و حتما تحرک داشته باش به خاطر تغییرات ...

😘😘😘😘چه قدر ازت ممنونم که تو این لحظات سخت کنارم هستی بهم جواب میدی😭 حالم خیلی بده، اصلا میرم دستشویی مثل شیر اب شر شر میریزه

اصلا ب عمرم اینجور خونریزی ندیدم،، آزی جون خواهر گلم از همسرت بپرس با استروژن پروژسترون مثل آدم تنظیم میشم که برم میکرو؟؟؟ یا درست نمیشه؟؟

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان سبحان جون ممنونن عزیزم ایشالله گل پسر شما هم تا اخر هوای مامانشو داره  نه عزیزم سه ...

سلام عزيزم ، ان شا الله همينطور ميشه خانمي و ان شا الله اين روزها قسمت همه دوستان گلم ميشه به زودي .

من سه شنبه ان شا الله ميرم سونوي آنومالي .

😘😘😘😘چه قدر ازت ممنونم که تو این لحظات سخت کنارم هستی بهم جواب میدی😭 حالم خیلی بده، اصلا میرم دس ...

عزيزم اگر خونريزيت زياده قرص فيفول خارجي بخور من كه هر وقت خونريزيم زياد باشه و بعد از سقطم اين كار رو كردم خيلي قرص خوبي هست .

خیلی نگرانتم  همش یاد دوستم میفتم .... پیگیری کن هرچ زودتر

خونریزی دارم امشب زیاد خدا به خیر کنه فعلا تا سه شنبه کاری ازم بر نمیاد ممنون عزیزم که نگرانی ❤❤❤❤ دعا کنید کارم به عمل و .. نرسه

عزيزم اگر خونريزيت زياده قرص فيفول خارجي بخور من كه هر وقت خونريزيم زياد باشه و بعد از سقطم اين كار ...

متشكرم عزيزم، يه ديفريلين سه و هفتاد و پنجه ٢٨ روزه، زدم 

از همونايي كه بك سوم يا نصفشو قبل از انتقال فريز ميدن

همشو گف بزن

به اندازه ي تمام عمرم سكته كردم طي اين ٢٦ روز

اينم كه ديگه اخرين شاهكارشه كه زده پري تموم نميشه

موندم چ كنم، از اين حالت زجر ميكشم، خونريزي هم كه وحشتنا بيشتر كرده

قبلش فقط ميترسيدم بعدش زيادي تاخير بندازه فقط تو اين فكر بودن كه در اون صورت دكتر پروژسترون ميده پري شم سيكلو شروع كنه؟

فكراي آشغالي مي ياد تو سرم داغونم ميكنه

...
متشكرم عزيزم، يه ديفريلين سه و هفتاد و پنجه ٢٨ روزه، زدم  از همونايي كه بك سوم يا نصفشو قبل از ...

عزيزم اين قدر به خودت استرس بيخودي نده ، پريودهاي با خونريزي زياد هم كه همه ما داشتيم ، ان شا الله اين روزها ميگذره و براي شما هم روزهاي خوب مياد زود زود .

خونریزی دارم امشب زیاد خدا به خیر کنه فعلا تا سه شنبه کاری ازم بر نمیاد ممنون عزیزم که نگرانی ❤❤❤❤ د ...

نگران نباش احتمالا با خونریزی دفع میشه و بتا پایین میاد. منم همینطور شدم. خداروشکر که پری شدی. من چهار پنج روز خونریزی داشتم که نسبت به همیشه بیشتر بود و چند روز بعدش هم لکه بینی ولی کامل دفع شد. فولیک و اهن رو فراموش نکن

دیشب دوازدهم انتقالم تیتر بتام شد ۱.۲ چون لکه بینی داشتم و وقت پریودیمه داروهامو قطع کردم فکر نکنم ک ...

100درصد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....