2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
اره عشقم یزد انتقال دادم.بنظرم کار دکتراشون خوبه.حداقل برای من که دستش خیلی خوب بود.و یه چیز دیگه ای ...

سلام ببخشید مرکز ناباروری رفتید یا بیمارستان مادر؟

سلام میشه خواهش کنم ازمامانها که برای منم دعا کنید که منم مامان بشم
به به ثمین خانم  سلام عزیزم خداروشکر که حالت خوبه 😍😍 عزیزم بعد عید ان شاء الله باهم انتقال ...

سلام ساراییی😘😘😘😘

التماس دعا😍😍😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ببخشید مرکز ناباروری رفتید یا بیمارستان مادر؟

سلام‌گلم بیمارستان مادر رفتم.اگه میخواین زیر نظر دکتر افلاطونیان باشید بهتره بیمارستان مادر برید

چون خیلی کم سر میزنن به مرکز

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دوستان سلام من دوباره سوال دارم !!! از اون موقعی که این ازمایش های سل و حصبه و ایدز و ازمایش های اس ...

عزیزم این آزها اعتبارش 6 ماه بیشتر نیست یعنی اگه تا مرداد انتقال نداده باشی باید تکرارشون کنی.... 

این از این.... 

عزیزم این تستها و که بدی میبری نشونشون میدی.... 

عکس رنگی گرفتی؟ 

پروندن کامل کامل که بشه بررسی میکنن ببینن مناسب میکرو هستین یا نه..... 

شاید بگن چند ماه باید دارو بگیرین.... 

مثلا به ما گفتن همسرم باید دو ماه دارو بخوره و مجدد تست بده..... 

خلاصه تا وقتی تکلیفت تعیین نشه نمیشه چیزی گفت..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانوما  من روزی سه تا گلوکوفاژ میخورم ولی دکتر طرازی گفتن روزی دوتا کافیه  از امروز ...

عزیزم حتما بر اساس شرایطت نظر داده..... 

من تجربشو ندارم بازم دوستانی که داشتن بهتر میتونن کمکت کنن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام بچه ها من به آز دوم نرسیدم پری شدم دیگه

حداقل خوبیش اینه واسه پری دیگه انتظار نکشیدم 😪

@yalda123    

امروز زنگ میزنم مرکز ببینم چی میگن

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
سلام بچه ها من به آز دوم نرسیدم پری شدم دیگه حداقل خوبیش اینه واسه پری دیگه انتظار نکشیدم 😪 @yal ...

متاسفم عزیزم ولی از یه جهت هم خوشحالم که به زودی میری دنبالش و این دفعه انشالله مامان میشی..... 

بهارجون یه ده پونزده روزی زودتر از شما زدم اون بی ادب رو😅 من جلوترم از تجربیاتم استفاده کن😎 ...

باشه الانشم دارم از تجربیاتت استفاده می کنم تو خوشحال باش😄😄میگم مگه با وجود این باید پریود شد که تو منتظر پریودی😬😬 حالا من سوالم اینه با وجود این آمپول هم میشه حامله شد😊😊

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
مرسی عزیزم .خوبی آزی جون؟خودت در چه حالی؟>

منم خوبم عشقم امروز میرم سونو اگه شرایطم خوب بود قبل عید یه دونه دردونه دارم انتقال میدم اگه نه میره واسه بعد عید. دیشب که تو خواب میدیدم رفتم دکتر اندومترم ۳ بود😂😂😂😂تو خوابم ارامش نداریم ما😂

دوستان سلام من دوباره سوال دارم !!! از اون موقعی که این ازمایش های سل و حصبه و ایدز و ازمایش های اس ...

عزیزم میکرو به ازمایش ربط نداره اونا که زود حاضر میشه شرایط خودتون باید خوب باشه. بعد هم کو تا مرداد انشالله با نی نی میری عروسی چه اشکال داره مگه؟من خودمو کشتم تا فروردین که عروسی داریم حامله باشم😂عاشق لباس بارداری برای جشنم😂

عزیزم این آزها اعتبارش 6 ماه بیشتر نیست یعنی اگه تا مرداد انتقال نداده باشی باید تکرارشون کنی....&nb ...

انا جون برای من از شش ماه گذشته اما دوباره آز ندادم به دکتر گفتم چه خبره مگه در عرض شش ماه ایدز و هپاتیتو وبا بگیرم اخه مگه تو این چندماه به جز خونه و مرکز شما کجا رفتم مگر از مرکز شما گرفته باشم😂😂😂دکتر بیچاره پیش خودش گفت حالا برام شر درست میشه گفت اوکی نمیخواد تکرار کنی😂😂

انا جون برای من از شش ماه گذشته اما دوباره آز ندادم به دکتر گفتم چه خبره مگه در عرض شش ماه ایدز و هپ ...

من تو مدت 7-8 ماه پیش 3 تا دکتر رفتم هر کدومشون برام همین آزمایش هپاتیت و ایدز و... نوشتن!!! 

باشه الانشم دارم از تجربیاتت استفاده می کنم تو خوشحال باش😄😄میگم مگه با وجود این باید پریود شد که ت ...

به نكته ي ظريفي اشاره كردي😄آفرين😀 ولي خب مگه ٢٨ روزه نيست؟ اگه يه نفر يكي بزنه ديگه بايد بشه ديگه، نه؟

شما اولي رو شدي؟

...