2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
مرسی عزیزم خوبیم ما ام، راستش میخواستم برم سونوی صدری که آناجونم تعریفشو میکرد، دیگه دکتر گفت همین ص ...

اشکال نداره.برو همونجا که خود دکتر میگه.فکرنکنم کارشون ضعیف باشه.همیشه که شلوغه ‌...ان شاء الله با خبرای خوش میای عزیزم..😍

مرسی گلم...خداکنه همین طور باشه که میگی

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم خوبیم ما ام، راستش میخواستم برم سونوی صدری که آناجونم تعریفشو میکرد، دیگه دکتر گفت همین ص ...

چندم سونو داری راستی؟

ششم وقت گرفتم، برحسب تاریخ پریود میشه 12 هفته و چند روز ولی برحسب سونوی قلب یکم عقب تر، حالا توکل بر ...

به سلامتی گلم.خیلی هم خوب....اصلا هم استرس نگیر.همه چیز عالی پیش میره.مطمئن باش ❤

هم بیمارستانی سلام😄 دکترت کیه ؟

شما دکترت کیه؟ من خیلی دوست دارم ایندفعه خود دکتر صارم پروندمو قبول کنه روم نمیشه به دکترم بگم میترسم ازم ناراحت بشه گفتم به خانم شامی بگم شاید قبول کنه هر چند میدونم قبول نمیکنه

شما دکترت کیه؟ من خیلی دوست دارم ایندفعه خود دکتر صارم پروندمو قبول کنه روم نمیشه به دکترم بگم میترس ...

عزیزم من پورمطروده دکترم.

چرا قبول نکنن.خیلی ها هستن که دکترشون خود دکتر صارمه.اونجا یه خانومه که دکترش صارم بود می گفت بعد دوتا انتقال منفی خود دکتر صارم هم میتونی نوبت بگیری ..

میگم شما که در مورد کمبود تخمک اطلاعاتت بالاست..میشه به سواله منم جواب بدی؟ من 28سالمه پریودی هامم ...

عزیزم دکترت چرت گفته ببخشید هااااا

ذخیرت اصلا کم نیست و به راحتی میتونی ۱۰۰تا جنین فریز کنی 

اووووو حالا کو تا یائسه شدن دوستم

من ذخیره م چهار دهم بود بعد پانکچر نمیدونم دیگه چنده ولی هنوز پریودهام منظم هست و هر سری یه تخمک دارم شما ذخیرت ده ها برابر منه

از این فکرا کنی میزنمت هاااا

دکترت رو عوض کن که تعطیل ِ

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ما خیلی اهل روضه ایم  و هیات داریم من خودم نذر هیاتمون ی گوسفند کردم ولی شما هرچی توانت هس ولی ...

ممنون عزیزم

چشم 

انشالله که صدای دلم رو بشنوه😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزيزم مگه ماهي يكبار دكتر نميري ؟ من كه ماهي يك بار ميرم دكتر همونجا دستگاه سونو دكترم پيشرفته نيست ...

ماهی معمولا دو سه بار میرم 

حالا یا من یا همسرم 

تست قند ویه سری چیزا برا هفته 25نوشته 

ولی سونو نه ...اکو جنین رو دید گفت سونو فعلا لازم نیس 

عزیزم دکترت چرت گفته ببخشید هااااا ذخیرت اصلا کم نیست و به راحتی میتونی ۱۰۰تا جنین فریز کنی  ...

الهی خیر ببینی عید نشده بیای خبربارداریتو بزنی ☺

من خیلی نگران این مسئله بودم..البته دوستان امیدواری میدادن که بچه دار میشم ولی من بیشتر از بچه برا خودم ناراحت بودم که قراره اول جوونی یائسه بشم😓..ولی الان با جواب شما خیالم راحت شد..دفعه بعد که میخوام برم پیشش میخواستم این سوالو از دکتر بپرسم ولی جرات نمیکنم چون میترسم یه چرت دیگه بگه باز ناامیدم کنه

واقعا ممنونم دوسته عزیز😍😍😍

چی میگی تو😤😤😤😤
الهی خیر ببینی عید نشده بیای خبربارداریتو بزنی ☺ من خیلی نگران این مسئله بودم..البته دوستان امیدوار ...

واااا 

واقعا كه گيج كننده س 

آخه ذخيره شما كه نرماله 

دكتر گفت ذخيره همون ٢ خيلي هم خوبه

اصلا از دست بعضي دكترا آدم كلافه ميشه

...
@مریم،_مادر...     عزیزم درچه حالی؟ دلم تنگ شده واسه ت 😍😍

سلام

خواهر جان........

منم در حال امادگی و پذیرایی از خاله پری هستم😅

ورزشم خیلی خوب کاری میکنی.....افرین.....اصلا نگران خوردن روزای پری نباش بخور بعد جبران کن.....من که از روزی که باز لکه بینی شروع شد رفتم ورزش 😉کم کم نامرئی میشم😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،