2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما خیلی اهل روضه ایم  و هیات داریم من خودم نذر هیاتمون ی گوسفند کردم ولی شما هرچی توانت هس ولی ...

واااای گلصحرا جون تمام موهای تنم سیخ شد. بزار یه چیزی برات بگم. 

۵ سال پیش که دنبال درمان و میکرو بودم و میومدم تو نی نی سایت یه نفر گفت من پارسال همچین روزی نذر کردم که اگه باردار شدم سال دیگه شیر و کیک بین بچه ها پخش کنم منم یهو به دلم افتاد و نذر کردم سال بعدش حامله بودم و الان هر سال یه کارتن کیک و شیر روز شهادت حضرت ابوالفضل بین بچه ها تقسیم میکنم. اینو به فال نیک میگیرم و انشالله اگه باردار شدم برای سال بعد دوبرابرش میکنم. بچه ها من از این نذر نتیجه گرفتم حتما انجامش بدین انشالله که به حق نفس های گرم مادرش هممون نتیجه میگیریم. 

آناا جان...دوستان شرایط جوریه که امکان رفتن به مطب نداریم ...تلفنی هم که پاسخگو نیستن !!!! بعد از ...

عزيزم مگه ماهي يكبار دكتر نميري ؟ من كه ماهي يك بار ميرم دكتر همونجا دستگاه سونو دكترم پيشرفته نيست ولي همون صداي قلب رو چك ميكنه برام . هفته ٢٤ تا ٢٨ هم فكر كنم بايد تست قند با گلوكز انجام بدي .

عزیزم ممنون از دلای پاک و مهربونتون... انشاالله به حق خانم ام البنین همتون به نیت دلتون برسین.... من که خیلی روسیاهم... اما انشاالله خداوند دعام و در حق شما اجابت کنه

منم الان نذر حضرت عباس کردم... گرچه قبلا هم نذر کرده بودم... اما امشب به حرمت مادرشون میخوام همه ارزومندا رو دست خالی برنگردونه

ببخشید من از هایپری هیچی سر در نمیارم اما از کمبود تخمک تا صبح میتونم برات مقاله علمی بنویسم. انشا ...

میگم شما که در مورد کمبود تخمک اطلاعاتت بالاست..میشه به سواله منم جواب بدی؟

من 28سالمه پریودی هامم منننظظمه!ولی چند روز پیش دکتر گفت ذخیره تخمکیت یه ذره کمه؟!1.96 هست..گفت لبه مرزی،،

حالا سوالی که خیلی فکرمو مشغول کرده اینه که کسی که ذخیره تخمکیش کمه  یعنی زود یائسه میشه؟

خواهش میکنم جواب بده از هرکی میپرسم یه چی میگه

چی میگی تو😤😤😤😤
اي بابا پس اون فكراي كوفتي طبيعيه  فك ميكردم فقط من دارم😂😂😂به كسي هم نگفته بودم، رفتم مطب دك ...

مهیا جون من یچیزی تو نت خوندم نگران شدم یه وقت تو نگران نشی ها میگم چرا نوشته آمپول دیفرلین حکم یائسگیو داره بهتره که خانومایی که تو سن باروری هستن استفاده نکنن چون فعالیت تخمدانشون غیرفعال می کنه حالا من خیلی تخمدانم فعال بود اینم بهم داد 😕😞

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
نه عزیز،هفت روز پیش انتقال داشتم

منظورم این بودکه تازه قبل از انتقالت پانکچر شدی چون منم بعداز پانکچر بی ادبی نباشه بشدت تکرر داشتم

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
متاسفانه وسط سیکل پانکچر دکتر ذوالقدری کاری واسشون پیش اومده و میخوان برن تا فروردین یهو شوک شدم.... ...

آتریسا جون

می شه بگی دقیقا از چه تاریخی و تا چندم فروردین نیستند؟

ممنون می شم