2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
@elhamiiiiiiiii   عزیزم مبارکه نی نی قشنگت.ان شاء الله نه ماه رو به سلامتی و دل خوش طی کنی گلم ...

سلاممم به روی ماه کم پیداتتتت عزیزم😘🥰

الهی آمین عزیزم 🙏🏻🌸

کجایی محو چه کارایی هستی ؟  

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
نازنین جون خداروشکرکن که امام رضا طلبیدت،من۴سال پیش رفتم امام رضا یه اشتباهی کردم موقع دعا گفتم یاام ...

همه همینو بهم میگن ولی ایندفعه که انتقال دادم خیلی اروم بودم هفته اول خیلی زود برام گذشت چون همش با خودم میگفتم اینسری دیگه حاجتمو میده با اینکه بی بی چکام منفی شد ولی هنوزم میگم اصلا امکان نداره اقا منو الکی طلبیده باشه میگم شاید آزم مثبت بشه اخه مگه میشه دوهفته قبل انتقال خودش یه دفعه ای بطلبه و (تو بدترین شرایط اب و هوایی رفتیم زیارتش همه گفتن نرین هواشناسی گفته برف و بارون و کولاکه ولی ما رفتیم)و بعدش دست خالی ردت کنه اصلا اصلا باورم نمیشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نازنین جون خداروشکرکن که امام رضا طلبیدت،من۴سال پیش رفتم امام رضا یه اشتباهی کردم موقع دعا گفتم یاام ...

این جوری فکر نکن..تو تعطیلات عید برید عزیزم.ان شاء الله همین عید با نی نی تو دلت میری پابوس آقا 😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
این جوری فکر نکن..تو تعطیلات عید برید عزیزم.ان شاء الله همین عید با نی نی تو دلت میری پابوس آقا 😍😍

الهی آمین،بخدا خیلی دوست دارم برم ولی اصلا نمیشه.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
روزای مختلف سونو میشی تاسایز  فولیکولات به سایزمناسب پانکچربرسه،بعد یه آمپول hcgبرات تجویز می‌ک ...

وای هرروز باید برم سونو بشم؟

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
همه همینو بهم میگن ولی ایندفعه که انتقال دادم خیلی اروم بودم هفته اول خیلی زود برام گذشت چون همش با ...

ان شاء الله قراره بامعجزه باردار بشی ،به دست خودآقا نه بادست دکترا

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سلاممم به روی ماه کم پیداتتتت عزیزم😘🥰 الهی آمین عزیزم 🙏🏻🌸 کجایی محو چه کارایی هستی ؟   & ...

سلام به روی ماه خودت عشقم❤❤

میام هی سر میزنم تاپیک .انقدر طولانی شد انتقال جگرگوشه ها که دیگه دارم از ذوق میفتم.

از بیکاری تو خونه دارم ورزش میکنم.دو کیلو کم کردم.اونم دو روزه سندرم پریودی افتاده به جونم.عین ببعی دور از جونت دارم میخورم.🐑 🤣 همه زحماتم هدر شد.حالا چهارم اسفند قراره پریود بشم.چاقتر از قبلم نشم خوبه 🐴🐄🐮

خیلی باهوشی عشقم. اره عزیزم درست حدس زدی دیگه وقته اعترافه🙈🙈🙈🙈🙈هرچند تا حالا درموردش دروغ نگفت ...

ای جانم

خیلی هم عالی 😍😍

من که همسرم دستش به آسمونه و از خدا میخاد که سه تا جنینمون هم بگیره .چهارتا بچه میخاد 🙄🤣 

سلام عزیزم خوبی؟ آماده ای برای ننه شدن😂😂

وای سلام یاسی جونم اومدم صدات کنم تو کامنتا خودت اومدی😄 حلال زاده جانم

چطورید گلم؟ نی نی قشنگت در چه حاله؟

حالت خوبه؟😍

منم پریود شم برم ببینم چه خبره 😄

وای سلام یاسی جونم اومدم صدات کنم تو کامنتا خودت اومدی😄 حلال زاده جانم چطورید گلم؟ نی نی قشنگت در ...

مرسی عزیزم خوبیم ما ام، راستش میخواستم برم سونوی صدری که آناجونم تعریفشو میکرد، دیگه دکتر گفت همین صارم بیا😐حالا از چند نفر پرسیدم گفتن خوبه، پیش سیما گیتی