2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
من خودم اصلا انتقال تو اسفند و فروردین و دوست ندارم، الان میتونی خونه تکونی کنی، کارهای عقب افتاده ر ...

چه قدر خوب توصيف كردي بهار، انشالله فروردين با خبراي خوش، ميگم اونقسمت تير نميكشه كه يه دردناكيه خاصي داره وقتي دست ميزنم يا به خاطر دستشويي بهش فشار مياد يا يهو بلند ميشم، يه دردناكي اي كه انگار زخمه دس نميتوني بزني، هف روز مونده ب پري، ممكنه از اون باشه؟ يه هفته تخمك گذاري هم همچين ميشم

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خوبه که هنوز اعتقاد دارین و میتونین نذر کنین منکه دیگه دلم سنگ شده انگاری به دهنم مهر زدن نمیتو ...

خب عزیزم همین ناامیدی از همه چیز بدتره شاید همین باعث منفی شدن انتقالت شده. به خدا منم اینسری که بتام افت کرد همین حال و داشتم‌ به خدا میگفتم من که به کنسل شدن سیکلم راضی شده بودم چرا معجزه وار دادی که حالا بخوای به قیمت داغون شدن من و دخترم بگیریش. من که خدایا شکرت از زبونم نمی افتاد لال شده بودم انگار دلم نمیخواست حتی باهاش درددل کنم. شوک بدی برام بود دخترم با خوشحالی به هم کلاسی هاش گفته بود و حالا تو شوک بود. اما کم کم فهمیدم مگه به غیرخدا کی هست که به داد دلم برسه و حرفمو بفهمه کم کن دوباره اروم شدم و دوباره توکل کردم. بیا خواهر برای اشتی هم شده ام البنین رو واسطه کن و شیر و کیک نذر بچه های بی بضاعت کن انشالله تا سال آینده با بچه تو بغل خودت نذرتو تقسیم کنی. بهت قول میدم بی جواب نمیمونی. من امشب نذر کردم اگه تا سال اینده باردار بودم با بچه تو بغل خودم برم نذریمو پخش کنم. 

چه قدر خوب توصيف كردي بهار، انشالله فروردين با خبراي خوش، ميگم اونقسمت تير نميكشه كه يه دردناكيه خاص ...

من دقت نکردم اصلا، ولی میتونی دکتر زمان یه چکاب و سونو بدی دلت راحت باشه، من کلا به درد بی اهمیتم، چون برم تو خط درد هی درد میاد، مثلا مدتی رفته بودم تو خط دندون، چهار سال پیش که میخواستم اقدام کنم، دائم دندون هام بدون هیچ دلیلی همه تیر میکشیدن، من برای چکاب رفتم ولی چون حساس شده بودم وحشتناک درد دندون بی دلیل داشتم

دکترم از اول گفت من بیمه قبول نمیکنم منم پرداخت کردم مدارک رو اول بردم بیمه پایه که اونا ۵ تومن دادن ...

قانون همینه

اکثر بیمه های تکمیلی بر اساس تعرفه پرداخت می کنند و هر بیمه تعرفه خودش رو داره

و اگه از یک بیمه هزینه رو دریافت کنین بیمه دوم مبلغ اضافه تر نمی ده

سلام من سینال اف رو یک هفتس زدم فردا صبح سونو دارم دوستان مرحله ی بعدی میکرو چیه فردا برم چی میشه؟فقط فولیکولو پایش میکنن؟

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
قانون همینه اکثر بیمه های تکمیلی بر اساس تعرفه پرداخت می کنند و هر بیمه تعرفه خودش رو داره و اگه ا ...

بنظرم اول از بیمه تکمیلی هزینه رو میگرفت بعد مدارک میفرستادن بیمه پایه شاید اینجوری بهتر بود

خیلی خوبه که هنوز اعتقاد دارین و میتونین نذر کنین منکه دیگه دلم سنگ شده انگاری به دهنم مهر زدن نمیتو ...

نازنین جون خداروشکرکن که امام رضا طلبیدت،من۴سال پیش رفتم امام رضا یه اشتباهی کردم موقع دعا گفتم یاامام رضا دفعه بعدی  که میام  پابوست بابچم بیام،باورت میشه ازاون سال هنوز قسمت من نشده برم زیارت!!!!بااینکه پروازمون رایگانه از اقوام نزدیکمونم اونجازندگی میکنن بریم مشهد پول هتلم نباید بدیم،اماهیچجوره نمیشه بریم.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
خب عزیزم همین ناامیدی از همه چیز بدتره شاید همین باعث منفی شدن انتقالت شده. به خدا منم اینسری که بتا ...

بخدا خسته شدم اینقد نذر کردم چقدر اشک ریختم و به خدا التماس کردم حالا پس فردا برم ازمایش بدم مردم اینقدر درد پریود کشیدم میخوام پریود بشم شیاف نمیذاره شیاف قطعش کنم پری بیاد راحت بشم

الهام جون انتقال جنین مبارکت باشه انشالله دوهفته بعد خوش خبری🤲🤲🤲

سلامت باشی عزیزم 😍 

از ته دلم برات صلوات فرستادم ان شاالله روزی بشه همگی بیان خبرای خوبی بدن🙏🏻🍀

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

@دخترفروردین    

@نفسی835    

و تبسم عزیزم

دوستای گلم ان شاء الله که این ماه طبیعی باردار میشید ..خیلی ناراحت شدم که جواب ازمایشتون منفی شد...هیچی نداشتم بگم بهتون فقط از خدا خواستم که زود جواب صبرتونو به شیرین ترین شکل ممکن 🤰👨‍👩‍👧‍👦 بده...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام من سینال اف رو یک هفتس زدم فردا صبح سونو دارم دوستان مرحله ی بعدی میکرو چیه فردا برم چی میشه؟فق ...

روزای مختلف سونو میشی تاسایز  فولیکولات به سایزمناسب پانکچربرسه،بعد یه آمپول hcgبرات تجویز می‌کنند که بعداز تزریق اون فکرکنم۳۶ساعت بعد  زمان پانکچرته

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....