2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست

اي واي بچه ها بازم يه مرضي كه خيلي وقته رفته رو مُخم رو تصميم گرفتم با شما در ميون بزارم تا ازتون راهنمايي بگيرم

بابا من يه بار كه داشتم زير دلمو روغن مالي ميكردم يه غلطي كردم دو طرفو يهويي كمي عميق تر فشار دادم، نميدونم دقيقا كجاست لامصب حوالي تخمدانها بود فك كنم حالا نميدونم دقيق روشون بود يا گوشه كنارشون، كه يهو درد گرفت و البته يه ماه بعد كاملا خوب شد رفت پي كارش، حالا من هفت هشت ماه بعد از اون اتفاق ميكرو رو شروع كردم و پانكچر شدم از اون به بعد همون ناحيه ي بيشعور الان از روز انتقال تا حالا حدود دو سه ماهه كه همونجا يه درد خفيفي داره😭😭 يعني وقتي جيش دارم اون ناحيه دردناك ميشه ببخشيد نياز به دفع دارم اون ناحيه دردناك ميشه يهو از جام بلند ميشم همون ناحيه دردناك ميشه،،، ديگه دارم كلافه ميشم از بس ارزيابيش كردم كه كِي درد ميكنه و چه جوري درد ميكنه، فقط يه دردي هست اون مواقعي كه گفتم،،  آقا اين مزخرفاتو نميشه هيچ كجا درد و دل كرد و پرسيد،،، خدا خيرتون بده اناجون كه اينجا رو راه انداختين من خيلي معذبم از بابت ين قضيه و آزارم ميده، خواهش ميكنم هركي ميتونه راهنمايي كنه، ايا شما هم وقتي نياز به اجابت مزاج دارين نواحي تخمدانهاتون دست بزنين دردناك ميشه؟؟؟ مخصوصا يه طرف؟؟ ايا اين حالت ممكنه در اثر پانكچر پيش اومده باشه؟

ايا كسايي كه طي اين پنج شش ماه پانكچر شدين يه طرفتون بيشتر دردناك ميشه گاهي مثلا اون مواقعي كه گفتم؟ كلافه شدم از ترس كه مبادا در اثر اون ضربه ي يه سال قبل يه موردي اون ور پيش اومده باشه؟؟؟؟😭😭😭

...

بين خودمون باشه، طي اين پروسه، خُل شديم رفت،، 

دوستان ممكنه خواهش كنم هركي لاغره، روم ب ديوار وقتي نياز ب اجابت مزاج داره اول دراز بكشه يه دستي زير دلش بزنه ببينيم درد هاي يه طرفه وقتي مثانه يا روده نياز ب تخليه داره ايا طبيعيه يا نه؟؟🙈🙈🙈 خواهش ميكنم فحش ندين بهم🏃🏃فرار كردم

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بين خودمون باشه، طي اين پروسه، خُل شديم رفت،،  دوستان ممكنه خواهش كنم هركي لاغره،&nb ...

منظورت زیر نافه؟من از بعد انتقال تخمدانام حساس شدن و اکثر مواقع درد دارن اما به فال نیک گرفتم.ولی بازم نمیدونم دقیقا کجا منظورته

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
منم یکی دوبار اینجوری شدم.ولی زود فهمیدم و خودمو جمع‌کردم😑فکرنکنم ضرر داشته باشه عزیزم

😁😁 پاک از دست رفتیم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
ممنون گلم.آخه خیلیا انواع علائم دارن از همون روز اول انتقال ولی من ندارم ترسیدم😊برام دعاکنید لطفااا ...

عزیزم اونایی که از اول میگن علامت دارن علامت باردار بودن یا نبودنشون نیست..... 

برا داروهاست عزیزم..... 

یکی به دارو رفلکس نشون میده یکی نمیده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام ازمایشم منفی شد ، اون لحظه که شنیدم انگار تو برزخ بودم گوشام چیزی رو نمیشنید ، چهارساله دارم خدا خدا میکنم، دوتا بچه داشتم خدا ازم گرفتش همش گفتم میدونم جبران میکنی ولی کوووو

سهم من از این زندگی شده تا نصف شب تو مطب نشستن و دارو خوردن و اعصاب خورد ... دیگه کم اوردم ، راستش دیگه هیچ اعتقادی برام نمونده چهارساله دارم در خونشو میزنم ولی دریغ از یه جواب ، منم آدمم از یه جایی به بعد ناامید میشم دیگه کاری نمونده انجام نداده باشم 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
منظورت زیر نافه؟من از بعد انتقال تخمدانام حساس شدن و اکثر مواقع درد دارن اما به فال نیک گرفتم.ولی با ...

اخه يه جوري دردناكه كه هميشه نيست، گاهي مواقع مياد مخصوصا وقتي ببخشيد دستشويي دارم از درون انگار بهش فشار مياد

...
اتفاقا منم وقتي بهم اون امپول تجويز شد رفتم تو نت تركوندم ديوونه شدم از ترس،، خيلي بده نت گردي هاي ب ...

انشأالله انشأالله عزیزدلم ممنون از دلگرمی قشنگت من حتی تا الان داشتم به رحم اجاره ای فکر میکردم با حرفات یجورایی امیدوار شدم ممنون

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
مگه لاپارا كار راحتيه؟ راستش در مورد لاپارا نميدونم اگه راحته به دكترت پيشنهاد بده انجامش بده ولي اگ ...

نه از خدامه که انجام ندم چون یبار انجام دادم وای دیگه نه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
اي واي بچه ها بازم يه مرضي كه خيلي وقته رفته رو مُخم رو تصميم گرفتم با شما در ميون بزارم تا ازتون را ...

منم روغن مالی میکنم، انقدر فشار میدم شکم و تخمدان هامو که میگم الان له میشن، من تو هر پانکچر و بعدش تک تک اعضای بدنم تیر میکشه، بی محلی میکنم به دردهام، چون میدونم طبیعیه و از عوارض داروهاست، خیالت راحت هیچی نیست، فقط یه بار رفتم سونو چون دردش زیاد بود، به دکتر گفتم کیست دارم گفت نه، که دیگه هز چی تیر کشید برام مهم نبود

انشأالله انشأالله عزیزدلم ممنون از دلگرمی قشنگت من حتی تا الان داشتم به رحم اجاره ای فکر میکردم با ح ...

اي بابا پس اون فكراي كوفتي طبيعيه  فك ميكردم فقط من دارم😂😂😂به كسي هم نگفته بودم، رفتم مطب دكتر پادمهر دوسه تا از اون حرفا زدم خيلي واضح انداختم بيرون گفت برو بيرون وقت نداريم حساس شدي😳 آبروم رفت،،، 

لاپارا براي چيه؟؟ چه طوريه؟؟

ببين لوله اگه نرمال چسبندگي داشته باشه كه اين آمپولت التهابشو ميگيره كارت راه ميوفته اگه هيدو باشه و با اين چيزا التهابش نره كه ترشحاتش ممكنه تاثير بزاره اونوقت توي لوله رو تميز ميكنن برات،، تموم ميشه ميره پي كارش خب، اجازه ي ديگه چرا،، كسايي كه فيبرم دارن باردا هم ميشن راحت چه برسه به شما كه رحمت چيزي نداره و قضيه يه لوله س،، خب اصلا موضوع حادي نيست اتفاقا راه زياده واسش،، اولين باره ميخوي ميكرو بري؟؟ شرايط همسرت چيه؟

...