2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
😍😍😍😍😍  دوست نداری طبیعی زایمان کنی؟ با معاینه فهمیدی یا خودت حس کردی؟ اللهم الرزقنا😄

نه طبیعی اصلا😲

سونو رفتم دیروز گفت سر بچه اومده تو لگن، خودمم موقع راه رفتن انگار ی توپ یا ی چیز سنگین وسط پامه کاملا حس میکنم و تکرر ادرار، جوری ک دستمالی رولی واسه سه روز منه😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخ آخ گفتی دوغ اگه خواستی قرمه سبزی بخوری لوبیاشو کمتر بخور یا اینکه قبلا نفخشو بگیر

رویا جون خوبی؟من همچنان لک بینی دارم ولی خیلی کم

روزی یبار شده پریروزم کلا نیومد 

فکرکنم همون ک گفتی تا ۱۲-۱۳ خوب میشه انشالله برامنم داره میشه 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
یعنی بعد چهار ماه قاعده آور بخوریم مشکلی نداره؟

حالا نه ک تا ۴ ماهت پر شد لیوان شربت زعفران سر بکشی یا همش چایی دارچین دم کنی بخوری😂😂

منظورم اینه تا ۴ ماهگی نخوری ولی بعدش با احتیاط و کم مشکلی نداره

نه طبیعی اصلا😲 سونو رفتم دیروز گفت سر بچه اومده تو لگن، خودمم موقع راه رفتن انگار ی توپ یا ی چیز س ...

دلم ضعف رفت😊😍😍😍

دریا بار اول چشمت به بچه ات افتاد اول برای زندگی خودت دعا کن بعد هم برای ما

رویا جون خوبی؟من همچنان لک بینی دارم ولی خیلی کم روزی یبار شده پریروزم کلا نیومد  فکرکنم همون ...

خوبم عزیزم. خدا رو صد هزار مرتبه شکر

همه چی خوبه جز دوری از خونه

انشالله که از تو هم دیگه قطع میشه. من که خودمو آماده کرده بودم تا آخرش داشته باشم لکه بینی رو.... 

حالا نه ک تا ۴ ماهت پر شد لیوان شربت زعفران سر بکشی یا همش چایی دارچین دم کنی بخوری😂😂 منظورم اینه ...

😂😂😂😂😂 نه دیگه قول میدم متعادل بخورم

اصلا همین که از کاری قدغن میشی انگار حرصت بیشتر میشه

فدات مامانِ قوی و خوش قلب‌ ان شاالله توام ابنبار خبر مامان شدنتو بهمون بدی و جشن بگیریم همگی برای ...

چشممم عزیزم همیشه مادرای منتظر رو دعا کردم و فراموش نمیکنم !تنها چیزی که بهت کمک میکنه بیخیال بودن هست !قابل باشم حتما به یادت هستم گلم 🌹🙏🏻❤️

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
توکل برخدا کردم عزیزم ازش میخوام انقدر صبر بده تا تحملش رو هم داشته باشم !!! دکترم خیلی جدی هست بعد ...

سلام الهام جون الان متوجه شدم منفی شدی عزیزم 

خیلی ناراحت شدم انشاءلله خدا خودش بهت آرامش بده بعدشم یه معجزه کوچیک شیرین بزاره تو دلت 

خداجونم شکرت       
عزیزم ب سلامتی مبارکه ایشالا ک نینی هات تا آخر برات صحیح و سلامت میمونن

دریا جون 

ان شاالله به سلامتی فارغ شی.ودخترگلت ر به سلامتی بغل بگیری .سرزایمانت برمامان شدنم من ومثل من ها دعاکن خیلیییببیبی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.