2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزممممممممم پیشاپیش تبریک میگم پرنسس کوچولوت موعود متولدش کم مونده بخیر خوشی بغل بگیری😍😘🤲🤲

قربونت عزیزم😘😘

منم پیشاپیش تبریک میگم مادر شدنتو قراره بزودی این اتفاق شیرین و مهم برات رقم بخوره😘

خداکنه نی نی منم مث شما دخمل شه آرزو قلبیمه

عزیزمممممممم انشالله انشالله😘

ولی باور کن دختر و پسر هیچ فرقی نداره مخصوصا برای ماها ک به سختی باردار شدیم ، من روز تعیین جنسیت ک سونوی آنومالی بود اصلا از دکتر نمیپرسیدم جنسیت چیه فقط دقتم رو اندامش بود ک اوکی و سالم باشن، خوده دکتر پرسید چرا نمیپرسی جنسیت چیه گفتم برام فرقی نمیکنه فقط سالم باشه همین🙏❤

عزیزمممممممم انشالله انشالله😘 ولی باور کن دختر و پسر هیچ فرقی نداره مخصوصا برای ماها ک به سختی بار ...

ای جان باریکلا واقعا ولی ما جفتمون عشق دختریم دختر تو طرف فامیل نیس اصن همسرم خواهر نداره

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
آنا جان سر دختر من اومده تو لگن ...۳۶ هفته و۴روز هستم تا۱۴ روز دیگه میخوام صبر کنم برای زایمان ...می ...

😍😍😍😍😍 

دوست نداری طبیعی زایمان کنی؟

با معاینه فهمیدی یا خودت حس کردی؟

اللهم الرزقنا😄

برای من تا ۵ ماهگی دیر گذشت ولی بعدش نه، مخصوصا دو ماه آخر مثل برق و باد میگذره ...البته با ی کم اذی ...

برامنم خوب بود منتهی لک بینی ک شد همه معادلاتو ریخت بهم همسرم پدرمو از حساسیت دراورده

ازون ورم ی مادر شوهر خوب دارم 😆ک میاد صبحا آمپول منو میزنه یچی میگه میچزونتم میره😁😁

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️