2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
آنا جان سر دختر من اومده تو لگن ...۳۶ هفته و۴روز هستم تا۱۴ روز دیگه میخوام صبر کنم برای زایمان ...می ...

اى جان الهى به سلامتى😍😍من زمان تيكرتو مى بينم خيلى هيجان بهم دست مى ده

انشالله اين مدت كوتاه رو هم به بهترين شكل سپرى كنى و پرنسس زيباتو به سلامتى و شادى تو بغل بگيرى💕🌸

انعقادى عزيزم

با هیچ آزمایش دیگه ای نمیشه فهمید ویتامینش توی بدن کمه؟

هیچ علائم خاصی نداره عزیزم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهامى خيلى متاسفم از منفى شدنت اما مطمينم به هدفت مى رسى عزيزدلم به من ماه اول كه پانكچر داشتم و ا ...

توکل برخدا کردم عزیزم ازش میخوام انقدر صبر بده تا تحملش رو هم داشته باشم !!!

دکترم خیلی جدی هست بعد اینکه جواب ازمایشم رو دید گفت داروهاتو قطع کن فعلا! پریود شدی مثل قبل داروهاتو استفاده کن اصلا نپرسید که امادگیشو داری یانه برام جای تعجب بود چون بچه های اینحارو میدیدم بهشون چندماه استراحت میدادن ! از فردا استرادیول استفاده میکنم برام دعاکن عزیزم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
اينجا كه به هيچ وجه بهم آزمايشهاى ايمنى و انعقادى رو ندادن  تا جاييكه مجبور شدم برم ايران انجا ...

جدی چقدر بده اینطوری منم بفکر این بودم بهشون بگم !اینگار چندتا ازمایش انعقادی رو نوشتن اونم قبل از اینکه درمان رو شروع کنم ! ازمایش ویتامین دی رو داده بودی ؟

اى جان الهى به سلامتى😍😍من زمان تيكرتو مى بينم خيلى هيجان بهم دست مى ده انشالله اين مدت كوتاه رو ه ...

هانا جون شما غربالگری رفتی؟

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
مهربونِ صبورم چقد ناراحت شدم از منفی شدنت،اما چقد خوشحالم که همیشه قوی هستی و ناامید نمیشی.بهت افتخا ...

تشکر عزیزدلمممم😘🥰 حالاحالا تسلیم نمیشم میدونم خدا دست خالیم نمیذاره☺️دعاهای شما منو تا اینجا پیش اورده گلم 😘 ان شالله با اولین انتقال مادربشی عزیزم🤲❤️

تشکر عزیزدلمممم😘🥰 حالاحالا تسلیم نمیشم میدونم خدا دست خالیم نمیذاره☺️دعاهای شما منو تا اینجا پیش ا ...

فدات مامانِ قوی و خوش قلب‌

ان شاالله توام ابنبار خبر مامان شدنتو بهمون بدی و جشن بگیریم همگی

برای منم دعا کنین همه چی‌خوب پیش بره و انتقال بدم 💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
از من ب شما نصیحت😂😎 هر چی دوست داری بخور  فقط فعلا تا آخر ۴ ماهگیت قاعده آورهارو نخور

عزیزممممممممم پیشاپیش تبریک میگم پرنسس کوچولوت موعود متولدش کم مونده بخیر خوشی بغل بگیری😍😘🤲🤲