2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
@تورک_آنا   ی عزیز  و دوستان باتجربه سلام من تو این سیکل ب جای ال دی استرادیول داشتم ک از ...

عزیزم تا 7 که طبیعیه.... 

سینافکت مطمئنی 5 واحده؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم آنا جون از جوابت  یه سوال داشتم امروز روز اول پرمه میخواستم بدونم چه کارهایی بکنم و چه ...

عزیزم اگه پلی کیستیکم و ذخیرت بالاست و کلا ریسک هایپری داری باید رژیم پرپروتئین داشته باشی با سفیده تخم مرغ..... 

هم جلوی هایپری رو میگیری هم رو کیفیت تخمکات تاثیر میذاره..... 

اگه دلیل دیگه ای برا پایین بودن تخمکات نباشه اینجوری خیلی کیفیتش بالا میره..... 

مکمل هم که من طبق تجویز دکترم فقط خوردم..... 

آب زیا.... 

پیاده روی سبک هم تاثیر + دارن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخ اخ که چقدر من به خرید جوراب برای نی نی قبل از اومدنش اعتقاد دارم. انشالله به امید خدا به زودی &nb ...

وای از تصورشم کیف کردم،فکرشو بکن اون پاهای کوچولوی توپلیش باجورابای مینیون چه جیگری بشه

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سلام من ا لان سونو کردم یه کیست داشتم یه فولی هم 25😢😢😢😢😢 خیلی ناراحتم دکتر گفت شب امپول ازاد ...

عزیزم من درمورد مراحل آی یو آی وسایز فولی اصلا اطلاعات ندارم و فقط میتونم برات دعا کنم ان شاء الله به زودی دوباره طعم شیرین مادرشدنو بچشی🙏🙏

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزیزم برا عمل با چند تا دکترم مشورت کن و با هر دکترم عمل نکن.... 

اولین دکتر بود گفت عمل کنم

امروز عمل کردم

کفت آندومتریوز خیلی عقیق داشتم 

خیلی راضی بود دکترم که عمل کردم

بعد چسبندگی و انسداد رو هم باز کرد

خیلی دکتر خوب و با حوصله اییه  راضیم ازش

بابت اون ازمایشاهم دکتر گفت لازم نیست چون خودشون داروی انعقاد میدن و اینکه چون من قبلا هایپر شدم ایم ...

عزیزم من متوجه نشدم هایپر شدن شما یعنی اینکه بعد از عمل پانکچر بستری شدی؟ من بعد از پانکچر فقط تا ۳ روز قبل هر ادرار درد داشتم الان هایپر شده بودم یا نه؟. اخه ana من بالا بود پارسال. این یعنی ایمنیم بالاست؟ چطور شمامیگی هایپر شدی ایمنی مشکل نداره.گیج شدم🤔

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
اولین دکتر بود گفت عمل کنم امروز عمل کردم کفت آندومتریوز خیلی عقیق داشتم  خیلی راضی بود دکتر ...

ب سلامتي انشالله بزودي خبر بارداريتون با يه بتاي تپل بزارين براي دوستان تو تاپيك🍀🍀 دكترتون كي بود؟

...
سلام خوبید بچه ها منم رفتم تو سیکل پانکچر انشالله داروهام شروع شد چکارکنم که تخمک زیاد و خوب داشته ب ...

عزیزم رژیم هایپری کلا هم برا پیشگیری از هایپری خوبه هم برا تقویت..... 

آب زیاد.... 

سفیده.... 

گوشت و مرغ و ماهی.... 

بچه يه سوال با اينكه چندبار انتقال دادم ولي يادم نمياد دومين پريود بعداز منفي شدن انتقال ، پريود دوم ...

عزیزم هم میتونه خبرای خوب در پيش باشه که انشالله هست هم میتونه به خاطر هورمونتراپیا باشه..... 

بابت اون ازمایشاهم دکتر گفت لازم نیست چون خودشون داروی انعقاد میدن و اینکه چون من قبلا هایپر شدم ایم ...

سلام یعنی منظورت اینه کسی که هایپر میشه مشکل ایمنی نداره؟