2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دیر نمیشه من دیدم . ولی باید همون روز امپولت آماده باشه و بزنی  به دکترت هم بستگی داره قبول ...

همیشه شروعش لک بود ولی ایندفعه نه از غروب دیگه روان بود مرسی که جواب دادی عزیزم زنگ زدم پرسیدم گفتن ایراد نداره

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
شاید کم خونی داری ،قبل اینکه واسه انتقال جنین اقدام کنی  دکترت درجریان بزار

نه عزیز آز دادم نه مشکل کم خونی دارم نه تیرویید نه هورمون همه فاکتورام نرماله!!

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزيزم از همون روز دوم يا سوم پريودت داروهات شروع ميشه يك نوع آمپول تحريك تخمدان داري و يك نوع هم آمپ ...

ممنون از راهنماییتون عزیزم اوندفعه قرار بود بدون ال دی باشه باسیکل کوتاه مدت الان نمی دونم خدا کنه همون کوتاه مدت باشه البته هر چی صلاحه همون باشه🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ممنون از راهنماییتون عزیزم اوندفعه قرار بود بدون ال دی باشه باسیکل کوتاه مدت الان نمی دونم خدا کنه ه ...

همون عزيزم دعا كن هر چي صلاحه همون برات پيش بياد و ان شا الله حكمت خدا با خواسته دلت يكي بشه و به زودي مامان بشي خانمي .

: سلام دخترا امروز ظهر دوازده روزم تموم میشه عصر وارد روز سیزده میشم معجزه خدا شامل حالم شده مثبت شد ...

واااای خدایا شکرتتتتتت خیلی خوشحال شدم افسون جان😭😭

علائمم داشتی؟

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
همون عزيزم دعا كن هر چي صلاحه همون برات پيش بياد و ان شا الله حكمت خدا با خواسته دلت يكي بشه و به زو ...

ممنون عزیزدلم دوست خوبم انشاءالله ببخشید اینقدر سوال می کنم ازتون خیلی استرس دارم چندسال می خوام میکرو کنم همش نمیشه برام برم جلو الانم تا دوماه پیش پریودم منظم بود التن دوماه بازی درآورده نمیاد دیگه نمیدونم چیکار کنم فقط دلم می خواد اگه این راه برام خوبه از هر لحاظ خدا خودش موانع هارو برداره ومن برم جلو بدون مشکل🙏🙏🙏

منون عزیزدلم دوست خوبم ببخشید اینقدر سوال می کنم ازتون خیلی استرس دارم چندسال می خوام میکرو کنم همش ...

عزيزم اين حرفها چيه ، من و خيلي از دوستان ديگه كه الان باردار هستيم يا بچه داريم هم مثل شما همه اين روزهاي پراسترس رو گذرونديم و حال شما رو خوب درك ميكنيم ، من خودم اگر وقت داشته باشم و جواب سوالي رو بدونم حتما جواب ميدم ، ان شا الله اين روزها براي شما هم با پايان خوش مادر شدن به اتمام ميرسه .

عزيزم اين حرفها چيه ، من و خيلي از دوستان ديگه كه الان باردار هستيم يا بچه داريم هم مثل شما همه اين ...

انشأالله انشأالله از حرفتون هم انرژی مثبت گرفتم هم بغضم گرفت انشاالله که خدا بچه های همه رو وهمچنین شما رو هم براتون حفظ کنه انشأالله که همینطور باشه که شما گفتید😍😍🙏🙏

چندبوداندومترت  اونموقع ک سونو داد؟

من دهم اولین سونوم بود که ضخامتم۷بوددوروزبعد۸بود وقرارشد۱۵سیکل  پی آرپی بشم و۱۷سیکل انتقالم باشه

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....