2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046585 بازدید | 684530 پست
تارا جون بدون دارو ضخامتت ۵ بوده؟ آندومتر تری لاین باشه دیگه خوبه 

اره عزیزم بدون  دارو روز نهم ۵ میلیمتر سه خط بوده

پس چرا خونریزیم کوتاهه مدتش؟؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم منم سینه هام فیبروکیستیک هست برا پانکچر ال دی نداشتم ولی برا انتقال ال دی داشتم،به من گفتن چون ...

آره به منم گفتن باید نامه بیاری و هر شش ماه سونو شروع سیکلمو با فوستیمون گفتن باید شروع کنی توکل به خدا

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما اینجا کسی شروع سیکل با فوستیمون داشته ؟

عزيزم من يك بار آي يو آي كه داشتم با فوستيمون بود ولي ميدونم آنا جون يك بار سيكلش با فوستيمون بوده ، داروي بدي نيست اون هم يك جور داروي تحريك تخمدان هست .

عزیزم منم سینه هام فیبروکیستیک هست برا پانکچر ال دی نداشتم ولی برا انتقال ال دی داشتم،به من گفتن چون ...

مگه شما فاصله داشت پانکچرتون با انتقالتون

عزيزم من يك بار آي يو آي كه داشتم با فوستيمون بود ولي ميدونم آنا جون يك بار سيكلش با فوستيمون بوده ، ...

آها مرسی عزیزززم

مامان اینده دکتر برای شما ازمایش خون ویتامین دی نوشت؟  اخه میگم من پارسال عدد ویتامین دی 40بود ...

همون اول با آزهای هورمونی چک شدم🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزيزم من يك بار آي يو آي كه داشتم با فوستيمون بود ولي ميدونم آنا جون يك بار سيكلش با فوستيمون بوده ، ...

الان با مشاور دکتر حرف زدم این نسخه واسه پارسال بود برام نوشته بود با فوستیمون الان میگه تغییر کرده سیکل میکرو گفت پریود شدی بیا ..یعنی چطوریه 

سلام سوفیا جون  دکتر عارفی فبل پانکچر چه داروهایی داد و چنددتا جنین داری؟

راستش من دوبارپانکچرباهاش داشتم دفعه اول که النواداد قبلش سینافکت زدم روزی ۵۰ میل البته وقتی پریودشدم ۲۰ میل کردوبعدقطعش کرد بعدروزسوم النواداد رفتم تاروز۷ یا۸پری سونوکردهاچ ام جی دادزدم دوباره روز۱۱ رفتم هاچ ام جی دادباهاچ سی جی که روز۱۳ رفتم پانکچر بهمن ۹تاتخمک داشتم که فقط ۳تاش جنین شدفکرکنم بخاطرهمسرم بود 

رفقا شماها ک ضخامت رحمتون خدب شد ونرمال شد وسه خطی شد همون تاریخ ک سونو کردید چندروز بعد رفتید انتقا ...

برامن ی هفته بعد اخرین سونو وقت انتقال داد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
الان با مشاور دکتر حرف زدم این نسخه واسه پارسال بود برام نوشته بود با فوستیمون الان میگه تغییر کرده ...

عزيزم از همون روز دوم يا سوم پريودت داروهات شروع ميشه يك نوع آمپول تحريك تخمدان داري و يك نوع هم آمپول مهار كننده تحريك تخمدان و البته ممكنه ال دي هم داشته باشي يا نه و ممكنه سيكلت بلند يا كوتاه باشه حالا بايد بري ببيني دكترت چه سيكلي رو برات در نظر گرفته .