2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046587 بازدید | 684530 پست
ذخیره من نمیدونم چطوره ی بار ۶ هستش ی بار ۴ ی بار ۳ هر بار ی جور مختلف . کاش همون امپوله رو میزدم

ای وای برا منم تقریبا 6 تنبلی چی دکتر برا من گفت کنه ولی پر بودن عجیب غریبه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کسای ک تنبلی دارن ک باید زیاد تخمک بدن معمولا. برام.عجیب بود دوستمون گفت 4تا داشتم من خودم 20ت ...

آره والا من اصلا توش موندم برا من کم داد نمیدونم چجوره والا

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم کسای ک تنبلی دارن ک باید زیاد تخمک بدن معمولا. برام.عجیب بود دوستمون گفت 4تا داشتم من خودم 20ت ...

منم تعجب کردم آن شاالله واسه منم زیاد باشه

شما تنبلی تون در چه حد؟ آخه برا من طراری گفتش خیلی کمه

منم تعجب کردم آن شاالله واسه منم زیاد باشه شما تنبلی تون در چه حد؟ آخه برا من طراری گفتش خیلی کمه

من.ذخیرم.10بود دیگه نمدونم تنبلی در چ حدبود

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ارمغان جون اخه از نیمه شب چارشنبه شروع شد با شدت زیاد بعد امروز قبل ظهر کلا قطع شد ماه قبلم که درست ...

تارا جون بدون دارو ضخامتت ۵ بوده؟ آندومتر تری لاین باشه دیگه خوبه 

ارمغان جون اخه از نیمه شب چارشنبه شروع شد با شدت زیاد بعد امروز قبل ظهر کلا قطع شد ماه قبلم که درست ...

من چهار سال قبل کورتاژ داشتم دکترم سه ماه دوفاستون تجویز کرد تا پریود و ضخامت تنظیم شد

عزیزم من این آمپولو دارم و دکترم بهم داد و گفتش ک خیلی قوی هستش و همین یکی کافیه ک بزنی و فقط همین ب ...

زین جون این آمپول مگه دوزش چنده چند روزه باید تزریق بشه؟کجایی هست

زین جون این آمپول مگه دوزش چنده چند روزه باید تزریق بشه؟کجایی هست

گلم آمپوله ۱۵۰ واحدیه ولی خیلی آمپول قوی هستش .فقط ی روز میزنن ب جای همش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
احتمالا یا برا پروژسترون تزریقی یا مصرفیه با پروژسترون بدنت داره بالا میره خلاصه نشونه خوبیه....&nbs ...

مرسی عزیزم،خدا کنه همینطور که شما میگی نشونه خوبی باشه،زنگ میزنم میپرسم ازشون

سلام عزیزم،بخاطراینکه اگرتخمدانها بیش از اندازه تحریک شده باشن ،خیلی بزرگ میشن واحتمال چرخش تخمدان و ...

سلام گلم ممنون جوابمودادی

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
خانوما داروهای ضد بارداری واسه درمان سینه های فیبروکیستیک خوبه بنظرتون تو اینترنت خونددم چون دکتر می ...

عزیزم منم سینه هام فیبروکیستیک هست برا پانکچر ال دی نداشتم ولی برا انتقال ال دی داشتم،به من گفتن چون کیست سینه داری باید سونو بشی و نامه از جراح بیاری که بگه شروع سیکل بلامانع هست،چون اکثرا داروهای میکرو هرمونی هست،الانم گفتن هر شش ماه یه بار باید سونو بشی و تحت نظر باشی چون پروژسترون مصرف میکنی

سلام، خانما برا من آزمایش بتا 18روز بعد از انتقال نوشته من فکر میکردم دو هفته بعد انتقال میشه آزمایش ...

من اولین باره میشنوم روز ۱۸  ولی احتمالا برای این گفتن که دیگه انشالله اگه مثبت بودی لازم نباشه چندین بار تکرارش کنی امیدوارم بتونی تا روز ۱۸ صبرکنی و مث من بی طاقت نباشی😂