2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
بچه هااااا یه سوال فوری دارمممم من قراربود اول تا سوم پری برم دکتر هم داروهای پانکچرو بگیرم و هم بقی ...

نه دیر نمیشه من دیدم . ولی باید همون روز امپولت آماده باشه و بزنی 

به دکترت هم بستگی داره قبول کنه یا نه.

اما معمولا قبول میکنن

خون روان داشتی یعنی مثلا یک روزش هم با لک نبوده

تا شروع شد روان بود؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نیلا جون ممنون عزیزم من هنوز بیمارستانم اگه خدا بخواد فردا مرخص میشم عملم سنگین بود آپاندیسم و ...

بسلامتی عزیزم خیلی هم عالی👍😍

الان حالت چطوره

درد داری؟

من هم باید این عمل رو انجام بدم

هر نصیحت و کمکی داری ممنون میشم بگی

البته سر فرصت که حالت خوب بود

منم.شنبه پی ار پی دارم..اسپرین هم میخورم..دکتر نگفته قطع کنم.نگران نباش ب دکتر اعتماد کن اگه لازم بو ...

بسلامتی عزیزم

پی آر پی کردی بیا بگو روندش چجوری هست که اون رو هم باید انجام بدم 

چندم پریودت باید بری؟

بیهوشی داره یا با بی حسی هم میشه و بعدش اوضاع و احوالت چطوری هست...

من چقدر باید کار انجام بدم😥😩

من نیلو انجام دادم 1490 شد.....  خوب پولشو گی بگیره از اونجا......  شکایتم بکنه.....&nbs ...

مرسی عزیزم از راهنماییت...قرار شد همسرش صبح بره شکایت کنه.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
دوستان عزیز کسی جواب سوال منو در مورد نحوه ی گرفتن تاییدیه داروها، نمی‌دونست راهنمایی کنه؟ 

عزیزم به بیمه ت بستگی داره 

که کجا باید بری برای تاییده دارو

بعضی از داروخانه ها هم خودشون با بیمه تون قرار داد دارن و نیازی نیست بری تایید کنی

اگر ارتش هستی من میتونم برات بیشتر توضیح بدم اگر نه نمیدونم .

تو بگو چه بیمه و چه تکمیلی داری بچه ها هر کدوم بدنن حتما میگن.

نه تکمیلی نداریم، شوهر بیخیالم اصلا پیگیری نکرد، پس چشمش کور، دندش نرم، 8میلیون میده من بزا ام😂بچمو ...

عزیززم 😁 مطمئن باش با ذوق و شوق هزینه شو میده بابای بچه ..

ماهم تکمیلی نداریم...من اگه دوقلو بشه میرم جای دیگه واسه زایمان ولی تک قلو باشه میمونم همونجا .. دعا کن برم جای دیگه 😁😁

فدای دل مهربونت..😍😍😍

سلام عزیزم کدوم آزمایشگاه دادن ؟ باور کن الکی میگن میفرستن آلمان تو همین ایران انجام میدن خیلی ها تو ...

سلام گلم.یه ازمایشگاه معمولی سمت محل کارش .حالا امروز بعدازظهرزنگ زدن و گفتن بیا جوابو ببر.اماده شده همون ازمایش قبلیت...رفته اورده..بعد از چند ساعت از ازمایشگاه دیگه ای تماس گرفتن باهاش که جواب ازمایشت پیش ماست.هزینه شو ندادن به ما.ماهم ندادیم بهشون جوابو.خواهرم گفته که جوابو به ما دادن .خلاصه کلی پیگیری کردن از ازمایشگاه دیگه ای تو کرج ،دیدن شماره پذیرش روی برگه جواب که از ازمایشگاه دنا صادر شده و دادن به خواهرم، واسه کسی دیگه بوده و اینا اسمشو عوض کردن و اسم خواهرمو نوشتن...اخه آدم انقدر بی انصاف؟؟!!بازی با روح و روان و مهم تر ازهمه جون بچه اخه؟؟؟

بچه ها ببخشید زیاد صحبت کردم فقط خاستم بهتون بگم که واسه غربالگری ها هرجایی نرید...ملت کلاهبردار شدن دوراز جونتون...

به خدا الكيه، بچه سالمه باور كن، بيشعورا چقد ديدم مورد اينجوري ملتو به خاطر پول زجر ميدن، صد رحمت به ...

محیا جون خواهرمو یه ماهه عذاب دادن..همه ش بخاطر پول...خیلی بی انصافیه والا..کوفت میکنن بارداری رو به مادر...خدا نگذره ازشون.

سلام نیلا جون ممنون عزیزم من هنوز بیمارستانم اگه خدا بخواد فردا مرخص میشم عملم سنگین بود آپاندیسم و ...

به سلامتی عزیزم...😍😍

انشاالله دفعه ی بعد که بیمارستان و اتاق عمل میری واسه زایمان دوقلوهات باشه...👼👶

ب سلامتي انشاللع سيكل بعد ديگه خبر بتاي تپلت🍀

كدوم دكتر جراحي تون كرد مامان خانوم اينده؟؟

...
عزیزم والا من اولین دو سه روز قبل انتقال زدم.....  با انفوزیون آهسته تزریق شد یعنی هر سرم به س ...

ممنون آنا جون از اینکه باحوصله جواب میدی😘😘😘

خدا خودش بهم رحم کنه و به خدا میسپارم هر چی صلاح باشه🙏🙏🙏🙏🙏برام خیلی دعا کن عزیزم

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
بسلامتی عزیزم پی آر پی کردی بیا بگو روندش چجوری هست که اون رو هم باید انجام بدم  چندم پریودت ...

باشه گلم وقتی انجام دادم بهت میگم ک چطوربود..ولی روالشو ک شنیدم کاری ب پریودی نداره. دوروزقبل انتقال هست و بدون بیهوشی و بیحسی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹