2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046767 بازدید | 684547 پست
سلام عزیزم دو قلوها خوبن ؟خودت خوبی ؟ معده دردت خوب شده ؟  انشاءالله که خیره ، مامانی موج های ...

خوبیم شکر خدا..🍃🍀

آره الان دیگه چندروزی هست ک رانیتیدین نمیخورم خداروشکر.❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
فقط استرادیولم دیگه تموم نشد فقط هشت تا خوردم از بیست تا الان پری شدم دیگه نباید بخورم که؟؟؟ درسته؟؟ ...

راستش من استراديول قبل از ورود به سيكل نداشتم اونو نميدونم، شما دكترتون كي شد ميما جان؟

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه لطفي كردي نظرتو نوشتي خيلي ممنون،، نميدونم چرا همشون سي شدن😣 اصلا گيج و خُل شدم،، يكسال قبل يه ض ...

محیا جون مردا اگر به زیر شکمشون ضربه بخوره ممکنه باعث بد شدن کیفیت اسپرم بشه ولی زنها من نشنیدم اینطوری باشن😳

راستش من استراديول قبل از ورود به سيكل نداشتم اونو نميدونم، شما دكترتون كي شد ميما جان؟

دکترمحمداکبری

خوبه؟میشناسیش؟

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
بخدا داغونم كرده انقد دراز كشيدم ديسكم زده بيرون  😁همه اميدم أينه انشالله تا اخر ٣ ماه خوب شه ...

عزيزم كلا ديگه آمادگي داشته باش با بچه زندگيت كلي تغيير ميكنه ، يه مدت بايد استراحت كني تا به دنيا بياد ، بعد كه به دنيا بياد تا چند ماه اول كلا دربست بايد در خدمتش باشي ، بعد هم كه بزرگتر ميشه يه جور ديگه اي زندگيت تغيير ميكنه ، تا باشه از اين استراحتها و درگيريها ، ان شا الله قسمت همه بشه اين روزها .

سلام عزیزم رفتم سونو روز دوم سیکلم.کیست داشتم،🤦🤦.ال دی رو شروع کردم..من امسال،کل سال فقط ال دی خو ...

پس کیست داشتی؟ 😑اون فیضی ندیده بوده یا چون پریود شدی راحت تر دیده شده؟ اشکالی نداره چه بهتر این کیستا برن بعد اسفند با خیال راحت انتقال بده

میخواستم عوض کنم برم طرازی ولی خود مسئولا گفتن میتونی عوض کنی ولی اینم خیلی دکترخوبیه امارمثبتش بالاست حالا نمیدونم توکل برخدا دکترها وسیله ن خدابخواد میشه نخواد نمیشه باهردکتری که باشی @mahay    

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
تو اون چهارده روز انتظارم همینطور بودی؟

بله اصلا هیچ علایمی نداشتم الانم ندارم

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
بله اصلا هیچ علایمی نداشتم الانم ندارم

عزيزم الان دنبال چه علايمي هستي آخه ، به خدا من توي هيچ كدوم از بارداريهام هيچ علامت خاصي نداشتم و ندارم واقعا ، مگه قرار نشد ديگه فقط مثبت فكر كني ، ديگه فقط به شنيدن صداي قلب ني ني ات فكر كن خانمي .

ای داد بی داد...😔 ارمغان جانم کم نیار خواهر اینسری همه چی رو با دقت چک کن اما نه با وسواس پی ار ...

عزیزم اینبار همه چی بررسی شد،کل آز ایمنی،انعقادی،هیسترو ،خراش،سرمivig, gcsf,پردنیزولون ،تنها مساله اینه احساس کردم جنین دیر انتقال دادن اول دکتر گف چهارشنبه بعد گفت پنج شنبه صبح ساعت ۷ ولی انتقال شد ساعت ۱۲/۵ظهر، معمولا موقع سیکل انتقال رحم دو یا سه روز آمادگی پذیرش جنین داره  

فقط پی آر پی انجام ندادم