2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن گلم من بعد از هر وعده غذایی میخوردم دکترم گفتش . برا شما استرادیول خارجی هستش ؟

عزیزم، شما کی انتقال دارید؟ من 5 اسفند پریودیم هست، داروهای پانکچر را شروع میکنن یا میندازن بعد از عید به نظرتون؟ 

من چند ماه قبل رفتم مطبش و ازش خواستم انتقالم برعهده بگیره قبول نکرد   اما شروع ای وی اف   ...

دکتر قبلیتم تو گاندی بود؟

یعنی میخاستی جنیناتو از جای دیگه انتقال بدی به گاندی؟ 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

آنا جون من دوماه دیگه میخوام انتقال بدم میشه بگید چیکار کنم که دفه اول بگیر انشاالله 

بچه ها اگه کسی میدونه لطفا راهنماییم کنه 

کسی بوده تا حالا دفه اول بگیره

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
عزیزم، شما کی انتقال دارید؟ من 5 اسفند پریودیم هست، داروهای پانکچر را شروع میکنن یا میندازن بعد از ع ...

مرکز از چندم دیگه تعطیله ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
میتونی به من بگی چطوری فهمیدی اندومتریوز داری؟ من دکترا بهم نگفتن آندومتریوز دارم ولی تو‌ اینترنت خو ...

لک قبل از پریود علل مختلفی داره میتونه بعلت وجود فیبروم یا پولیپ باشه یا کاهش سطح هورمونها یا بالا بودن پرولاکتین و یا اندومتریوز....

من چند ساله قبل پریودم سه روز لکه بینی دارم ۶ ماه پیش عمل باز کردم فیبرومم برداشتن هیسترو هم کردن و در گزارش عمل اومده که پولیپ و اندومتریوز نداشتم ولی بعد عمل بازم لکه بینی قبل پریود رو دارم البته مقدارش خیلی کم شده ولی بهرحال همون سه روز هنوز هست

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بله عزیزم با بیهوشی ...خیلی هم راضی بودم

دلیل خاصی داشت عزیزم؟یا برای ارامش؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
 اطلاعاتم خوبه از اندومتریوز بحثشو میدونم پس بوده کسی ک نتیجه گرفته ولی من شدیدم 

یکم ریسک میکنی هر چی محیط تمیزتر درصد انتقال بالاتر میشه دیگه

من خودم هم لوله هام هیدروسالپنکسِ(عفونی)هم مقدار کمی آندومتریوز خفیف دارم

یه جنین تپل مپل گرید Aانتقال دادم و نگرفت

چاره ایی جز ریسک نداشتم

اما دیگه اینکار رو نمیکنم

چند باری پانکچر میشم جنین هام رو فریز میکنم بعد از پاکسازی رحم و رفع هرگونه مشکلی انتقال میدم

نمیدونم ذخیره تخمک شما چطوری هست

اگر خوبه حتما مشکلات رو برطرف کنید بعد وارد سیکل بشید

چون کلا آندومتریوز برای بدن خطرناکِ و باعث سرطان میشه پس اول و آخر باید عمل بشه

اگر هم مثل من اوضاع تخمک ها خوب نیست

به روش فریز فکر کنید و بقیه چیزهایی که بالا گفتم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی