سلام دوستان ...
ممنون که به یادم بودید ..
خیلی حالم خراب بود ..هست ..چون بعد قطع داروها دردهایی داشتم در حد مرگ که تو عمرم تجربه نکرده بودم .بیمارستان هم بستری شدم ولی برام کاری نکردن گفتن باید درد باشه تا دفع بشه ...
خدا نصیب هیچ زنی نکنه این دردهایی که من کشیدم ..هنوز کامل خوب نشدم ...
برام دعا کنید ..وقتی دوستانی رو میبینم که تقریبان با هم مثبت شدیم چه روزای خوبی بود و چه شادی من کوتاه بود..اشکم درمیاد که رفتن NTو حتی جنسیت هم معلوم شده ..
گفتم خدایا راضیم به راضت.ولی حق من این همه درد و رنج و زجر نبود ...
فقط یه سوال کسی میدونه بگه ممنون میشم ..
من سه تا میکرو منفی داشتم و این بار چهارمم بود که مثبت شد و دو ساک و تو شش هفته رشد نکرد و قلب هم تشکیل نشد ولی جنین و کیسه زرده بود ..
من ازمایش انعقادی و ایمنی دادم وایمنی مشکل نداشتم .ولی انعقادی داشتم که آمپول آنوکسا استفاده میکردم با آسپرین.هیسترو هم انجام دادم رحمم سالم بود
.همسرم هم تحرک و مورفولوژی کم بود ولی تعدادش خوب بود .دی اف ای هم داد ابن سینا نرمال بود .
.سرم ای وی ای جی هم چون سه تا منفی داشتم دکترم گفت باید بزنی که قبل انتقال هر جا رفتم بخاطر تحریم ندادن گفتن چون صد در صد تاثیرش رو مثبت شدن ثابت نشده دیگه نمیدن .بعد مثبت هم دکترم نداد خودم هم فکر کردم لازم نیست ..شاید اگه بعد مثبت شدن میزدم تاثیر داشت .هر چند دکترم گفت نه نمیتونه بخاطر نزدن سرم باشه ...
خواستم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه .من این بار باید چه کاریی کنم و یعنی ازمایشی .عملی ..چیزی هست من انجام ندادم و باید انجام بدم .
و اینکه کسی میدونه چرا قلب تشکیل نشد و رشد جنین ها متوقف شد .دکترم گفت شاید ژنتیک مشکل داشته ..هر چند جنین ها گردید آ بودن و خوب. ما ازمایش ژنتیک دادیم .خوب بود.منظورش دی ان ای اسپرم بوده ..آیا؟؟
❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌
ممنون میشم کسی میدونه منو راهنمایی کنه ..یه دنیا ممنون میشم ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌