2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046949 بازدید | 684566 پست
ثمين يه ذره استراحت بده به خودت و دوباره شروع كن انشالله دلت پر از آرامش مى شه تو عشق بچه تو وجودته ...

متاسفانه من وزنم حتی یک گرم هم پایین نمیاد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه من وزنم حتی یک گرم هم پایین نمیاد

يكى تهران يه جايى مى رفت ١٢ جلسه براى لاغرى 

خيلى جواب گرفته بود همين الان براش پيغام فرستادم كه كجا بود اگه جوابمو بده حتما حتما برات مى فرستم زنگ بزن ازشون بپرس شايد برات مفيد بود مى دونم خيلى براش تاثير داشت

فقط اميدوارم جوابمو بده 

يكى تهران يه جايى مى رفت ١٢ جلسه براى لاغرى  خيلى جواب گرفته بود همين الان براش پيغام فرستادم ...

طب سنتی میرفت یعنی؟>

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسی عزیزم.  توکل به خدا

شما تازه پانکچر شدی انتقالتون کی هست؟

انشالله که موفقیت امیز باشه و نی نی هابچسبن به دلت عزیزم

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
طب سنتی میرفت یعنی؟>

نه يه لباسهاى خاص مى پوشيد مى گفت هيچ ضررى نداره خودش هم دكتر بود همه چى رو وارد بود الكى نمى گفت كه ضرر نداره اسم اون جا و كارى كه انجام دادن براش يادم رفته به محض اينكه بهم بگه برات پيغامشو مى فرستم 

ضرر كه نداره زنگ مى زنى مى پرسى اگه حس كردى مى تونه برات مفيد باشه امتحان كن اما اينو كاملا مى دونم كه اين خانم تونسته بود مثلا ٥ كيلو كم كنه تو ١٢ جلسه

سلام دوستان عزیزم ممنونم بخاطر دعای خیرتون ظهر سه تا جنینامو انتقال دادن و ازمایش 11بهمن نوشتن

مبارک باشه عزیزم😍😍ان شاءالله محکم بچسبن به دلت و ی عمر مهمون خونت باشن

خدا جونم شکرت...
شما تازه پانکچر شدی انتقالتون کی هست؟ انشالله که موفقیت امیز باشه و نی نی هابچسبن به دلت عزیزم

بله. معلوم نیست. هایپر شدم. شاید خودم بگم بعد عید . ببینم چی پیش میاد.  دعا کنید جنینام خوب باشن

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

سلام انا جان و بقیه بچه ها 

من برگه جنین شناسیو گرفتم کسی سر درمیاره ؟ سیستوپلاسم دانه ای و غشای منبسط رو تیک زده یعنی ؟ گفتن مورفولوزیش بد بوده پس چرا اون تیک نخورده

بچه ها من هایپر شدم گرمی بخورم یا خنکی؟

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
عزیزم والا اینجا روز انتقال همونجا آمپول میزنن موقع انتقال..... با اینم کار ندارن روزای قبل کی زدی. ...

تشکر عزیزم پس روز انتقال بعدش استفاده میکنم همون روز ازشون هم حتما میپرسم ! 

از امروز حالت تهوع دارم میتونم قرص استرادی رو با ابلیمو بخورم ؟؟؟ الان حالم بده نمیدونم چطوری خودمو گول بزنم   

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸