2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
ن ز د ی ک ی که نداشتی ؟  دارویی چیزی هم استفاده کردی ؟

بی بی چکم منفی بود 

داروهم مصرف نکردم اصلا.

عوارض همون هایپریه احتمالا 😑

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بستگی به شرایط داره.... بعضیا با همون گونال هم تعدادشون میره بالا هم سایزشون. مثلا لاله جون ف ...

امکان داره کسی فولیکولاش به حد مناسب نرسه و تخمکی آزاد نشه؟من احساس میکنم درحالت طبیعی ینی بدون دارو فولیکولام رشدشون خوب نیست.تاحالا نرفتم سونو اون وقتی ک دارو نخوردم ببینم چطوره اندازه فولیکولام و این ذهنمو گاهی مشغول میکنه،البته هیچ دکتری ک قبل میرفتم برام سونو ننوشته مرتب برم ببینم فولیکول خوب دارم یا ن

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
اخا به من امپول ازاد سازی هم داده نگران کیست نیستم امروز باز دوتا کلومیفن خوردم😢 به نظرتون اگه دو ...

روز و ساعت امپول رو دکتر باید بگه بعد سونو. نگفت کی بزنی؟

من یه سری البته پارسال بود فولیکولم ۱۵ بود دوباره دارو داد من کلومیفن و سینال داشتم. دوباره سونو کرد گفت۱ دونه ۱۸ داری. امشب بزن. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
امکان داره کسی فولیکولاش به حد مناسب نرسه و تخمکی آزاد نشه؟من احساس میکنم درحالت طبیعی ینی بدون دارو ...

اره عزیزم

من اینطورم

بادارو تخمکام رشد میکنه و با دارو هم ازاد میشه...

چند دوره تو اقدامای طبیعی که رفتم سونو متوجه شدم ...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
والا خراش  لامذهب رو خیلی ازش تعریف میکنن😂😂😂منم دادم حالا ببینیم خدا چی می‌خواد تو خدارو شکر ...

من 6تا جنینم مونده ولی چه فایده که من دیگه قصد ادامه دادن ندارم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من 6تا جنینم مونده ولی چه فایده که من دیگه قصد ادامه دادن ندارم

نه ثمین جوون اون جنین ها حیفن منتظر مامانشونن ،ولی به خودت استراحت بده خودتو از دارو های هورمونی دور کن تا بدنت آرامش پیدا کنه تا موقعش برسه انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
روز و ساعت امپول رو دکتر باید بگه بعد سونو. نگفت کی بزنی؟ من یه سری البته پارسال بود فولیکولم ۱۵ بو ...

یعنی فولیکولت کوچیک بود دوباره کلومیفن داد؟یا سینال داد؟

سونوگرافی بیرون بود دکترم نبود

السلام علی الحسین💖
من. سه ماه اول فمیبیون 1وپرگناگر برام نوشت  الانم فمیبیون 2 دکتری که تو شهرم زیر نظرش هستم گف ...

شاینا جون من قبلا یه قرص آهن داشتم که توی روده باز میشد برای همین‌معده رو‌اذیت نمیکرد جذبش هم بهتر بود ولی اسمش الان یادم‌نیست، از دکترت بپرس شاید بهت بسازه

آنا جان یه سوالی دارم مثلا روز سه شنبه انتقال دارم اونم ساعت ۸ صبح ولی داروی پروستروژن واژینال ...

عزیزم والا اینجا روز انتقال همونجا آمپول میزنن موقع انتقال.....

با اینم کار ندارن روزای قبل کی زدی.....

بعد انتقال برامون تزریق میکنن....

به نظرم چون مال شما شیافه بذار برا بعد انتقال ولی احتیاطا بپرسیم بد نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
@هاانا   عزیزم شما که سیکلت نچرال بود واسه اندومترت چیکار کردی و واسه انتقال چه اقدام‌هایی کرد ...

سلام عزيزم من دو بار انتقال نچرال براى بارهاى دوم و سوم با جنين فريز داشتم

من كار خاصى نكردم قبل داروهاى ميكرو خيلى تو تغذيه مراعات مى كردم همونهايى كه آنا جون هميشه مى گن به همراه پياده روى و آب زياد خوردن

براى انتقالهام كارى نكردم جز بار آخر خيلى بى خيال بودم اينم اضافه كنم من هيچوقت حتى قبل ميكرو دكتر زنان كه مى رفتم مشكل ضخامت آندومتر نداشتم 

براى انتقال هم روز ١٢ پريود سونو شدم ضخامت آندومترم ١١ بود فرداش آمپول آزادسازى فوليكول رو زدم و ٦ روز بعدش هم برام يه جنين انتقال دادن

استراحت مطلق هم نبودم فقط سه روز نسبى مابقى هم همه كاراها رو خودم كردم فقط و فقط بى خيال بودم بار سوم 

تنها تفاوتم با دو سرى قبل همين بود 

اگه سوال ديگه اى دارى خوشحال مى شم بتونم مفيد باشم برات🙏🏼🌸

هم خوشحالم هم ترس دارم هفته دیگه سه شنبه انتقال دارم 😔 دوشنبه که سونو شدم ضخامتم ۷:۹ بود الانم درد ...

الهى به خوشى و خبرهاى عالى🙏🏼💕انشالله بهترينها در انتظارته الهامى😘💕🌸

سلام عزيزم من دو بار انتقال نچرال براى بارهاى دوم و سوم با جنين فريز داشتم من كار خاصى نكردم ق ...

مرسی عزیزم منم روز ۱۳گفت ضخامتم ۹و قراره شنبه برم واسه انتقال و بدون دارو ،شما بابت جلوگیری از یبوست چیکار کردی اینکه انتقال چه جوریه درد داره یا مثل ای یو آیه چون اونو تجربه داشتم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻