2777
2789
عنوان

امدن خونواده شوهر

418 بازدید | 20 پست

بچه ها یه سوال؟؟مثلا وقتی یکی از اعضای خونواده شوهرتون بیان چجوری رفتار میکنید که نه شوهرتون ناراحت بشه نه اونا زیاد بمونن و پرو نشن و زود برن در مورد همه نمیگم در مورد خونواده های پرو و راه دور منظورمه

ماه سوم اقدام ،،،خدایا میشه مامان بشم منم❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چاره نداره عزیز.قوم شوهر بد باشه راه حل فقط سازشه منم مهمون پر رو و بی ادب داشتم

حالا شوهرمم اهل مهمون بازی نیستشا خونوادشم سالی یه بار شاید بیان ولی در کل از اخلاقاشون خوشم نمیاد پارسال یه هفته موندنو رفتن

ماه سوم اقدام ،،،خدایا میشه مامان بشم منم❤️

من اوايل قبل اومدن اونا خيلي تدارك مي ديدم.ميدادم همسرم كل خونه رو تميز كنه.كلي خريد.ولي برا خانواده خودم نه خيلي راحت بودم.ولي ديدم همسرم وهم ورش داشته كه مثلا خانوادش كين.الان متعادل شدم

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد

ما که از راه دور فامیلای همسرم بیان میان خونه مادرشوهرم.چون تو یه ساختمون هستم دیگه خونه ما نمیان شاید یه وعده غذا دعوت کنیم.که اونم مادرشوهرم خیلی وقتا نمیزاره میگه هم خونت بهم میریزه هم اعصابت خورد میشه نمیخاد دعوت کنی 😆😆😆

خدایا همه امیدم به توعه❤

خانواده همسر منم سالی یه هفته ده روز میان با اینکه اصلا رفتاراشون خوشم نمیاد و کاهی واقعا به زور تحملشون میکنم ولی مجبوری به بهترین نحو پذیرایی میکنم ازشون،دیگه سالی یه هفته اس نمیشه که اونم نیان،

اینکه میگم از رفتاراشون خسته میشم نه که تیکه بندازن یا ...فقط خیلی بی سلیقه ان مثلا پوشک بچه رو رو فرش عوض میکنه من مجبورم همش حواسم باشه تا خواست بچه رو عوض کنه پلاستیک بیارم بندارم زیرش،یا اون یکی بچه اش خرابکاری میکنه تو شلوارش اگه خودم پا نشم ببرم بشورمش شاید بزارن نیم ساعت همونجوری تو خونه بگرده فقط هی میگن نشینی رو مبل😐😐

کلا خونه زندگیمو میریزن بهم شوهرمم هیچی نمیگه منم تحمل میکنم و سعی میکنم با رفتارم متوجهشون کنم

خانواده همسر منم سالی یه هفته ده روز میان با اینکه اصلا رفتاراشون خوشم نمیاد و کاهی واقعا به زور تحم ...

وااي چقدر بد .خودت به مادر بچه بگو بچتو عوض ميكني اين پلاستيك رو بزار زيرش .يعني چي تو ببري پي پي بچه رو بشوري 

من كه خانواده همسرم ميان .از همون فرداش مادرشوهرم كاراي كه سنگين بوده واسم رو همه رو كمكم ميكنه .از قالي شستن و لحاف شستن بگير برو بالا.خودش خيلي حساسه .بقيه هم رعايت ميكنن.من كه خوشحال ميشم بيان

وااي چقدر بد .خودت به مادر بچه بگو بچتو عوض ميكني اين پلاستيك رو بزار زيرش .يعني چي تو ببري پي پي بچ ...

چند بار گفتم حتی رفتم زیر انداز خریدم گفتم دیدم یادت رفته اینو گرفتم ولی بنظرشون من زیادی تمیزم و مشکلی نیس😐😐منم سعی میکنم بیشتر از سالی یه هفته دعوتشون نکنم و وقتی میخوان برن اصلا تعرف نمیکنم که بمونین

حالا شوهرمم اهل مهمون بازی نیستشا خونوادشم سالی یه بار شاید بیان ولی در کل از اخلاقاشون خوشم نمیاد پ ...

ناراحت نشو عزیزم ولی انگار مشکل از دو طرفه سالی یه بار میان انوقت شما میگی پررو نشن 

به هر حال خانواده شوهرتون هستن باید با احترام باهاشون برخورد کنی

من میدونم که میتونم💪💪💪
حالا شوهرمم اهل مهمون بازی نیستشا خونوادشم سالی یه بار شاید بیان ولی در کل از اخلاقاشون خوشم نمیاد پ ...

سالی یه بار یه هفته میان اونوقت شما نگرانی!؟ واقعا از اینجور تاپیکا تعجب میکنم

بعضی هاشون بچه هاشون خیلی پرو هستن میرن هرجای خونه رو فضولی میکنن حتی در کمد دیواری هارو هم باز میکنن اتاق دخترمو که دیگه نگو تا یه هفته بعد مهمونی من از پشت مبل و کمد و اینا دارم اسباب بازی جمع میکنم اینارو چیکار کنیم تورو خدا یه راهکار بدید .

2810