2777
2789
عنوان

راهکارهای برای کاهش هزینه های زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 51795 بازدید | 304 پست
مثلا ما میوه رو خیلی وقتا با مادرشوهرم اینا صندوقی میخریم از میدون اصلی
خیلی ارزون تر در میاد
البته خداییش مادرشوهرم پایه هست واسه اینکار خدا خیرش بده
روزگاری رسیده است که به بعضی ها مدام باید گفت غلط کردم که شما اشتباه کردین!!!!!!
سلام به دوستای گل و نازنین و خیلی خیلی ممنونم از تاپیک خوبتون خیلی مفید هست و امیدوارم که دوستای دیگه ای هم بیان و تجربیاتشون رو بگن تا همه استفاده کنن
من دیروز یه تاپیک زدم و مشکلم این بود که خانواده ی ما مصرف برنجمون زیاده و من با دوتا بچه کوچیک کمتر فرصت میکنم که برنج رو آبکش کنم و بیشتر اوقات کته میذارم و تا دیروز با این مشکل مواجه میشدم که هر چقدر هم که زیر شعله پخش کن رو کم میکردم باز هم ته دیگ میبست و قابل خوردن برای بچه ها و خودم نبود و به ناچار آب میبستم توی قابلمه و کلی برنج حروم میشد دوستان دیروز خیلی راهنمایی های مفیدی کردن و من امروز روش تعویض قابلمه رو انجام دادم و یه مقدار برنج نرم و تازه اضافه اومد و فهمیدم اینا همون برنج هایی هستن که همیشه دور ریخته میشدن و خیلی خوشحال شدم و دعا به جون دوستان گلم کردم آدرس تاپیک دیروزم رو میذارم که اگه کسی مشکل منو داره راه حل های خوبی توش هست استفاده کنه

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=309675

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من روغن مایع 8/1 لیتر خریدم هجده هزارتومن و واقعا گرون بود اولش قیمتش رو نپرسیدم وقتی که جمع زد فهمیدم و راستش دیگه روم نشد بگه نمیخوام چی میتونم به جاش جایگزین کنم؟ روغن مایع خوب؟قیمتش ارزون تر باشه
منم یه چیز بگم یبار نمایندگی لباسشویی گفت برای شستن لباس
لازم نیست کلی پودر بریزیم کلا برای شستن لباسها باشستشوی
طولانی مدت فقط 100 گرم بریزین
100گرم کافیه
من مادرم صابونهای بزرگو نصف میکنه میزاره تو حموم
یه چیز جالبم من وقتی دارم چیزای سرخ کردنیو فریز میکنم مثل کدو بادمجان و اینجورچیزا
یه روز میشینم همشونو سرخ میکنم میزارم فریزر
اینجوری لازم نیست هر بار سرخ کردنی داشتم کلی روغن حرام کنم
و ته ظرف بمونه

یا مثلا تو برنج رشته بریزین هم خوشمزه میشه هم تو مصرف برنج صرفه جویی
با میوه های که در حال خراب شدنن لواشگ بسازین جز تنقلات بشه
ماستتون زیاد تو یخچال و استفاده نشد کیسه ایش کنین نمک بزنین و کشک بسازین
یا رب نعماتت را بر من ببخش
من مدتیه دیگه برای گردگیری از شیشه پاک کن استفاده نمیکنم با دستمال حوله ای تمیز نمدار شیشه رو تمیز میکنم یکم قلق داره اما خوب یک هزینه کم میشه.
برای مصرف برق ماشین ظرفشویی و لباسشویی 100 درصد ساعت12 شب به بعد روشن میکنم.
برای کم شدن مصرف تلفن غیر ضروری ها رو ساعت 9 شب به بعد میزنم.
غدای بیرون خیلی کم میخوریم یعنی کم کردیم .
برای خرید میوه حتما مراکز خرید ارزون تر میرم هفته ای یکبار.
برای خرید لباس زیر و جوراب حتما عمده فروشی میرم و با دوستم نصف میکنم.
گاهی باید در مشکلات سکوت کرد، شاید خداحرفی برای گفتن داشته باشد
باور کنین اگه قبلا تو بسته های فریزرم 300 گرم گوشت میگذاشتم الان 250 گرمش کردم که یک بسته اضافه تر شه یک وعده بیشتر.حالا با گوشت کمتر.
لباس هم که خیلی وقته نخریدم هر چی از قبل بوده میپوشیم.
کلی از وسایلی که تو انباری و کمد الکی داره خاک میخوره رو میفروشم تا تبدیل کنم به وسایلی که نیاز دارم بهشون.
سعی میکنم دیگه واسه مریضی های ساده مثل سرماخوردگی و .... دکتر مطب نرم چون بیمه هستم میرم درمانگاه های بیمه که هزینه متخصص و دارو و حتی تزریقات کاملا رایگان بشه.
چه تایپیک خوبی
بچه ها بیاین راهکار بدین
منم تصمیم گرفتم شامپو خارجی دیگه نخرم یه شامپوی ایرانی برای موهای خیلی چرب پیشنهاد بدین کرم دست و صورت و ضدآفتاب هم میخوام ایرانی بگیرم
آخه نوران جون .لیاقت هیچکدوممون اینجور زندگی نیست که از ابتدایی ترین چیزها هم داریم محروم میشیم! چه خوب ! هر بلایی میخان سرمون میارن ما هم خودمون رو وفق میدیم.... البته خود من هم همینم.. و این درست نیست ..توی بهترین روزهای زندگیمون که باید لذت بچه هامون رو ببریم همش باید نگران پوشک و شیرو دارو و آینده باشیم !!!

2810