2777
2789
عنوان

راهکارهای برای کاهش هزینه های زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 51795 بازدید | 304 پست
منم ماه گذشته برای اولین بار شامپو و خمیر دتدان ایرانی خریدم. مثلا خمیر دندان سنسوداین قبل از گرونی 4500 خریدیم شوشو بحث میکرد که ایرانی ها فلوراید نداره منم گفتم بابا دیگه دندون من و شما کارش از فلوراید گذشته.
کلا همسر من با صرفه جویی ، رفتن به هایپر استار و خرید از عمده فروشی مخالفه. مصرف نوشابه قوطی، شکلات خارجی،شربت سانکوئیک و ویمتو فراوانه.
من دوماه پیش گفتم بیام به صرفه کار کنم به شوشو گفتم شربت سن ایچ برمیدارم و کلی هم تعریف کردم که مزه اش خیلی خوبه. خلاصه رفتم خونه درست کردم بعد از 2 دقیقه دیدم آب از موادکاملا جدا شد. منم به شوشو گفتم من اشتباه کردم همون سنکوئیک بخری بهتره.اونم گفت چیز 10 تومنی رو با 2500 مقایسه میکنی؟منم با شیشه اش ریختمش دور.
در مورد عمده فروشی هم مثلا هفته گذشته گفتم بیا یه شل شیر کاکائو بخریم(واسه مدرسه دخترم) وقتی پرسیدم و حساب کردیم دیدیم هر دونه 30 تومن ارزونتر در میاد که یه شل 24 تایش میشه 720 تومن که به نظر من ارزش نداره. واسه پودر ماشین هم همینطور.
شوشو تو خونه تو مصرف لامپ اضافی تذکر میده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما هر هفته 5 شنبه ها بچه ها رو میبریم شهر بازی که بین 40 تا 50 خرجمون میشه. 20 تومن باید کارت شارژ کنیم بعد از بازی هم میریم شام بخوریم که بین 20 تا 30 متغیره. 2 روز پیش به بچم گفتم مامان نمیشه هر هفته بریم شهر بازی گفت چرا ؟ گفتم کلی خرجمون میشه. کلا پشیمون شدم از گفتنم. چرا باید از تفریح بچه هام بزنم. به کجا رسیدیم.
آخی آرزو جان خب اون شربته رو میدادی به یه فقیر بابا
شما خیلی لردی زندگی میکنی
یه چیزی بگم ؟
ببین به نظر من میتونی تفریحات کم خرج تر رو واسه بچه هات انتخاب کنی مثلا یه پارک ساده به جای شهربازی
شهر بازی رو ماهی یکبار برین تازه واسه بچه هات هم مفرح تر میشه اینجوری به خدا بعضی بچه ها سالی یه بارم مامان باباهاشون نمیبرنشون
یا مثلا شام خودت اسنکی چیزی درست کن ببر که شام بیرون نخورین
ببخشید عزیزماااااااا خودت صاحب اختیاری اینا فقط پیشنهاده
روزگاری رسیده است که به بعضی ها مدام باید گفت غلط کردم که شما اشتباه کردین!!!!!!
مامان کشمش چیزی رو که خودم نخورم واسه چی باید بدم به فقر. دوست دارم خودت بخری امتحان کنی تا باور کنی. من همش گمانم به تقلبی بودنش بود.
در ضمن تو این 1 ماه هوا سرد شده . باد و بارون بوده میشه بچه رو برد پارک؟ ههههه تو فصل پاییز و زمستون فقط شهربازی هست که میشه بچه رو برد.
تو تابستون یه هفته میرفتیم پارک محله ای یه هفته شهر بازی باز به صرفه تر بود.
3 چیز تو این دو هفته اتفاق افتاد برامون که خیلی حالمو گرفت....اول یه الویه زیاد درست کردم چون همسرم ناهار میبره و برای ناهار فرداش هم ....مایونز کم چرب اروم آدا ریختم همون اول عین آش شل شد خوردم....وحشتناک بود انگار روغنش فاسد باشه.....هیچی یه راست انداختم آشغال....دومی با دوستامون قرار بود بریم بیرون من غذا پختم برای همه .... که اونا کنسل کردن نیومدن همه غذا موند رو دستم خوش حال بودم که میزارم فریزر....وقتی برگشتیم.. تمام خراب شده بود چون درش همش بسته بود!ووو سومی هم مامانم اینا خونمون بودن ناهار... خواهر کوچیکم میزو جمع کرد اشتباهی قابلمه برنجو گداشته بود تو ظرفشویی آب گرفته بود روش!!!!!!!....شوشو میگه فدای سرمون.....ولی تو این گرونی خیلی حال گیریه
Lilypie First Birthday tickers
شما ماهی با قیمت خوب از کجا میگیرین؟ من بچه جنویم تازه اومدیم تهران....البته اول تهران بودیم بعدش منتقل شدیم جنوب الان برگشتیم....من بدون ماهی و میگو می میرم....اینجا خیلی گرونن یخشون بماند....
Lilypie First Birthday tickers
بیشتر دوست داشتم دوستانی که میگن رفتیم عمده فروش خریدیم لااقل با ذکر اختلاف قیمت بگن که بقیه ترقیب بشن به خرید. من در مورد شیر و پودر ماشین گفتم که فرقش چقدره که ارزش مصرف این همه بنزین رو نداشت.
در مورد فرق شربت ایرانی و خارجی هم گفتم به این منظور که به جای استفاده و صرفه جویی بدتر ضرر کردم.
حالا هر فکر و قضاوتی خواستین بکنید.
ارزو جان این تاپیک خواننده های خاص و خاموش هم داره که خیلی چیزها یاد می گیرن خوب پیشنهاد شما چیه ؟
شاید شما داشته باشی و بتونی هر ماه هر روز فرزندت رو ببری شهربازی یا آب میوه با بهترین کیفیت بگیری اشکالی نداره ... خدارو شکر ولی خوب خیلی ها نمی تونن ... ... می دونی خیلی ها هستند که براشون 1000 تومن هم 1000 تومنه
2810