2777
2789
عنوان

راهکارهای برای کاهش هزینه های زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 51795 بازدید | 304 پست
ایلین جان از سایت نینی پوشک پودر و قرص ظرفشویی بخر
115 تایی فینیش رو میده 80000 ت
من پارسال خرداد 84 تاییشو خریدم هنوز دارم من هفته ای دوبار ماشین روشن میکنم
قیمتاشون فوق العاده بصرفه اس
از لحظه ای که مادر شدم نمیتوانم بدون شرم به چشمان مادرم بنگرم! ای فرشته زمینی ،ای مادر فداکارم .... بسیار دوستت دارم
آیلین جون من از تاژ استفاده میکنم خیلی خوبه.تازگی ها هم فدیشه گرفتم امتحان کردم اون هم خوب بود عزیزم. من هر روز از ظرفشویی استفاده میکنم واسع همین مصرفم بالاست و نمی صرفه بخوام قرص بخرم.الان هم از شستشوی با پودر ایرانی خیلی راضیم.
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این دستمال کاغذی کیلویی ها چجوریه؟ یه دسته وزن میکنن میریزن تو نایلون؟ اصلا جعبه نداره؟ قیمتش را نمیدونید چجوری درمیاد؟ مثلا الان دستمال بسته بندی دونه ای 20 تومن میشه!!
سلام بچه ها جون نظراتتونو خوندم منم یاد گرفتم تجربیات خودم
زیاد سرخ کردنی استفاده نمیکنم هم روغنم مصرفش کم شده هم سالمتره
به جای مثلا دو تیکه مرغ یه تیکه مرغو با سیب زمینی استامبولی میپزم هم خوشمزه میشه هم دوریز برنج ندارم
شام سعی میکنم نپزم قبلنا زیاد برنج میپختم الان یه روز در میون دو روز در میون کردم آرایشگاه زیاد نمیرم سالی یه بار رنگ مو البته شلخته هم نمیگردم سالی یه بار خرید مانتو چون شوهرم فعلا یه ساله بیکاره البته فقط به امید یارانه نیستیما چون یارانه به زور خرج آب و برقو میرسونه شوهرم کارای تیکه پاره میکنه
قبلنا کباب زیاد میخوردیم اونو کم کردیم خیلی کم مثلا ماهیانه
ربو میزارم فریزر هر پنجشنبه 5 تومن میندازیم قلک فعلا بچه نداریم
شاید از نظر بعضیا 5 تومن کمه بخندن مسخره کنن ولی چه میشه کرد حتی گاها نمیتونیم 5 تومنم جور کنیم ولی راضیم به رضای خدا
خودمم شاغلم ترجمه هم میکنم
و یه ظرفی داریم توخونه اگه پولی دستمون باشه داخل اون میزاریم چون کارت باشه زیاد خرج میکنیم
فعلا اینا یادم اومد
جنس خارجی هم نمیخرم
ایشالا همتون موفق باشید

خدای مهربونم بابت بهترین صدایی که تو عمرم شنیدم صدای قلب کوچولوم ازت ممنونم انشالا دامن همه منتظرا سبز شه یاامام غریب کوچولومو به تو سپردم
مامان کشمش عزیز و نی نی جون و نسرین عزیز
می دونم باور نمی کنین و بهم خندیدین و...
حرف شما هم درست ولی...
من فقط می دونم خدا داره کمکمون می کنه همین
ما اجارمون غیر از پول پیش ماهی 80 تومن هست
صاحبخونمونم آدم معروفیه از بدجنس بودن و ... اما از وقتی ما عروسی کردیم و اومدیم اینجا با ما خیلی خوبه و هر وقت خواستیم اجاره بدیم گفته هروقت شوهرت رفت سرکار ما الان حدود دو ملیون بهش بدهکاریم بخاطر اجاره اما ازمون نگرفته گفت یا از پول پیشتون کم می کنم یا بعدا بیارین بدین به هر کس می گیم باورش نمیشه حتی مستاجر قبلی آشنامون هست می گفت ما سر ماه نشده پولو ازمون می گرفت اونم منو مسخره کردو حرفمو باور نکرد مثل شماها...

این از اجاره

خدارو شکر مامانم خیلی کمکمون می کنه اما نه در حد اینکه کیسه برنج بهمون بده و...ولی هفته ای دو سه وعده میسازه واسمون م یفرسته
حق با شماست ما ازخرج ناهار و شام کمی راحتیم البته اگه هفته 14 وعده ناهار و شام باشه ما هشت وعدشو خونه خودمون هستیم!!!

یه چیز دیگه ما از مهمون در امانیم
همون ماه های اول ازدواجمون آسانسور خونمون مشکل پیدا کرد و هنوز که هنوزه درستش نکردن همه فامیل هم ماشالا تنبل از پله نمی تونن بیا بالا پس خونه ما نمیان چند وقت یه بار که داداش همسری میاد دست کم با یه غذای ساده 50-60 خرجمون میشه
پس ما اینم از لطف خدا می دونیم که شاید اون باعث شده آسانسور مورد پیدا کنه و پای مهمون از خونه ما موقتا قطع بشه

اما روش من
من هر روز دعاهای رزق و روزیو می خونم و ایمان کاااااااااامل دارم خدا روزیمونو می رسونه
توی هر مسابقه ای که فکرشو کنین شرکت می کنم و هر وقت واقعا در تنگنا هستیم شانسی زنگ می زنن مثلا تو فلان مسابقه 100 تومن برنده شدیم که اصلا یادمونم نیست کدوم بوده

مادربزرگم عیدی بهمون 200 داد
اون کسیه که زیاد به کسی پول نمیده نمی دونم چرا عید امسال 200 بهم داد

اینم بگم هیچ کدوم از فامیل من نم یدونن همسری بیکاره چون توی فامیل ما یه ننگ بزرگه
خلاصه دوستان خدا داره روزیمونو میده فقط باید چشممونو باز کنیم و محبتشو ببینیم
من اوایل افسرده شده بودم اما الان امیدوارم

بچه ها به من ایمیل نزنین من پسووردمو گم کردم!! اگرم راهکاری بلدین پسووردمو پیدا کنم بهم خبر بدین
اما روش من
اکثر توصیه های دوستان تو این تاپیکو اجرا می کنم

اصلا غذا و نون دور ریز نداریم
کلا من اصلاااااااااااااااااا اسراف نمی کنم
فقط همسری کمی خرج اضافه داره اگه اون الکی خرج نمی کرد پس انداز هم داشتیم...

بازم سئوالی بود در خدمتم
بچه ها به من ایمیل نزنین من پسووردمو گم کردم!! اگرم راهکاری بلدین پسووردمو پیدا کنم بهم خبر بدین
هنوز هم به بزرگی خدا و لطفی که به ما داره می کنه ایمان ندارین
باورش سخته ولی از جایی که فکرشو نمی کنیم روزیمونو میرسونه

البته یه روز ما هم پول دار میشیما
فعلا تو سختی و بی پولی هستیم

سبا جون یقین دارم که یک روز پولدار میشید و چون آدم خوبی هستید به فکر کسانی که امروز شرایط شما را دارند خواهید بود ما هم اول زندگی وضعمون زیاد خوب نبود ولی الان شکر خدا خوبه وهمیشه حتی اون زمانی که خودمون خیلی نداشتیم به خانواده همسرم کمک می کردیم ومن هیچ وقت مانع شوهرم نمی شدم وخدا هر روز وضعمون را بهتر کرد آرزو می کنم وضع اقتصادی وروحی همه مردم بهتر بشه ولی هیچ وقت اسراف نکنیم
سلام. خیلی از دوستان سوال داشتند راجب خرید کلی از عمده فروشی ها. من و مامانم و خواهرم زمستون گذشته از عمده فروشی خرید کردیم. دوستانی که کرجی هستند شاید بشناسند. نزدیک زیرگذر محمدشهر- اتوبان تهران کرج یک عمده فروشی بزرگ هست به اسم بازارچه ولیعصر. تقریبا همه چیز داره الا لبنیات و چیزهای یخچالی. بسته بندی ها 12 تایی هستند. من یک بسته 12 تایی ژله خریدم البته الان قیمت دقیقش رو یادم نیست. حالا شما فرض کنید ژله هزارتومن هست، تو عمده فروشی (که البته فقط بصورت باکس های 12 تایی بهتون میدن) ژله رو 800 می خرید. من به این صورت کلی خرید کردم از حبوبات گرفته تا پودر ماشین. بعد هم خودمون تقسیم کردیم مثلا من 3 تا روغن برداشتم، خواهرم 2 تا ، مامانم 7 تا (که البته به عروسمون هم داد - خدا شانس بده برای اون مجانی تموم شد. اینجا آیکون خواهرشوهر بدجنس نیست؟). بعد پولش رو به مامانمون دادیم. خیلی به صرفه هست.
آب جایگزین ندارد آب را درست مصرف کنیم.....
من هم مثل سبا معتقدم که نه تنها رزق و روزی بلکه همه چیز دست قادر متعال است. چیزی که هست ما ایمان داریم، اعتقاد داریم ولی نمی دونم چرا اعتماد نداریم! انگار یادمون میره.
آب جایگزین ندارد آب را درست مصرف کنیم.....
سبا جان انشالله مشکلتون حل شه .....و انشالله در تمام طول عموتون نظر پروردگار از زندگیتون بر نگرده ............چه بدونم والا اخه یه بار هم یه خانمی که اسمش ........بود گفت ما با 100 تومن زندگی میکنیم هیچ مشکلی هم نداریم بعد رفتیم به وبلاگش سر زدیم دیدیم بنده خدا سفر عیدو تو مالزی بوده .تولد انچنانی برای پسرشو .....خانه ی خیلی بزرگ و مدرن و شیک .........

گفتم شاید شما هم داری به ریش ما میخندی و سر کارمون می ذاری ................

من خلاصه خرید برج پیش رو که برای اولین بار بود مینوشتم خرج خونه رو براتون میذارم

البته از 12 فروردین نوشتم تا همین امروز ........

میوه و تره بار ..........28...........28......14......همین دیروز هم 39.500 . شد 110 هزار تومن ......البته بگم میوه انچنانی و درجه یک نیست .اکثرا کدو بادمجونمون پیاز سیب زمینی این قیمت شده

اها .یه دونه هم نوشتم میوه برای مهمان 9000

سوپری ........22......11.500.........15..........11.100..........10.200..4000...........73هزار تومن شد ........البته 30 هزار تومن هم شیر و دلستر .یه جین خریدیم ......نصفش استفاده شده ......100000 شد ..........

نان .....15 تومن نان خریدیم .......البته یادمه چن بار هم خریدم یاد داشت نکردم ...........

سه کیلو گوشت 64 هزار تومن .............نمیدونم گوشت چیه
گاوه فکر کنم

دکتر و دارو خودم و بجه 115 هزار تومن

پوشک 27 .............27........شد..54000...جمع

از کهنه هم استفاده میکنم .........هنوز از 2 تا پوشکش مونده

60000 هم پول بنزین .............

خرج ماشین و خرج های متفرقه بماند ..............

حالا دستم اومده در ما چقدر خرجمونه و بهتر میتونم تصمیم بگیرم
2810