2777
2789
عنوان

راهکارهای برای کاهش هزینه های زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 51795 بازدید | 304 پست
دوستان بال و گردن مرغ خیلییی برای خانوما ضرر داره

یا همین سنگدون مرغ

بدتر مریض میشید باید کلی پول دارو بدید خدای نکرده

مواد غذایی فله خیلی بی کیفیتن بعضی هاشون

دیگه زیاده از حد صرفه جویی نکنید
بسی پادشاهی کنم در گدایی چو باشم گدای گدایان زهــــــرا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من برا ته چین و سوپ بال و گردن میذارم از پودر ریشه زعفران در کنار زعفران استفاده میکنم از غذاهای به صرفه مثل لوبیاچیتی ‏‏(چون الان قیمتش زیاد شده نصف لوبیا سفید نصف چیتی ‏‏) دو پیازه ها آش ‏،‏ فلافل که برنج و گوشت نخاد بیشتر استفاده میکنم ‏،‏ ماست قبلا خودم درست میکردم خیلی به صرفه بود الان وقت نمیکنم ‏،‏ ابروهام رو هم مرتب تمیز میکنم دیر به دیر آرایشگاه میرم بیرونم که میریم خودم غذا درست میکنم ‏
آیسان جون مثلا پنیر پیتزای فله مال خود شرکت فک کنم کاله یا شیرآورانه فقط بسته بندی نیست کیفیتش هم خوبه من شنیده بودم بال و گردن ضرر داره حتی چند ماه مینداختم دور اما دیدم این همه آدم استفاده کردن و چیزی نشد بعد تو همین سایت از قول دکتر زنان گفتن استفاده زیاد نه ماهی یکی دوبار دستمال فله هم عالیه فقط جعبه نداره ‏
سبا جون به ما هم بگو چه جوری 2 نفر با 90 تومان میرسونی؟؟!!!!!!!!!!!!

من هر چی فکر میکنم خورد و خوراک ساده حتی نون و پنیر و املت و کته ساده + قبض های برق و آب و تلفن و گاز و "اینترنت هم که شما ظاهرا دارید" +ایاب و ذهاب ها احتمالی +برجهای ناگهانی(دارو درمان-کادوهای احتمالی و ................) +شوینده ها و وسایل بهداشتی مصرفی در خونه و..................... خیلی بیشتر از این حرفهایی که شما میزنید در میاد .برای من باورش خیلی سخته .
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
بچه ها برای خرید وسایل برقی حتما توجه کنید که مصرف انرژی اش A باشه.من از بهمن که ظرفشویی گرفتم و هر روز از ماشین استفاده کردم قبض برقمون فقط 2500 بیشتر از قبل شده.خودم منتظر خیلی بیشتر از اینها بود اما خیلی توی هزینه برق خیلی صرفه جویی میشه.من بچه هام رو عادت دادم از اتاق میان بیرون لامپ رو خاموش کننند.در طول روز هم از روشنایی طبیعی استفاده میکنم.

از پودر های ماشین ظرفشویی ایرانی استفاده میکنم .خیلی عالی هستند و کیفیت خوبی دارند.قیمتش مناسبتر از خارجی هاش هست.

اگر برنج اضافه بیارم برای ته دیگ برنج بعدی استفده میکنم و دور ریز برنج ندارم.بعلاوه اینکه با پیمانه برنج درست میکنم.

برای کادوی روز معلم خودم گلهای کریستالی درست کردم.خیلی ارزون پام دراومد و شیک و خوشگل و تک هم هست.

نون رو قیچی میکنم بعد هم فریز... دور ریز نون هم ندارم.

خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
ممنون استفاده میکنم از تجربه های همتون
منم واسه دخملم از این بسته های بزرگ پوشک مولفیکس میگیرم و توی خونه هم از کهنه و شورت گره ای استفاده میکنم و سعی میکنم پوشک نبندم
نون رو فریز میکنم
مایع ظرفشویی لیتری میخرم
ولی اصلا پس انداز ندارم میشه راهکار بدید چجوری پولامو جمع کنم؟شما چیکار میکنید؟
خدایا سپاسگزارم🌺❤
فاطمه گل بانو جان پنیر پیتزای فله ای رو مغازه هایی که وسایل پیتزا و سوسیس کالباس میفروشن و احیانا بعضی از سوپرها دارن
دستمال کاغذی رو نمیدونم خودم نخریدم تا حالا این مدلی که جعبه نداشته باشه
منم میخوام بدونم اما حدس میزنم که یکبارمصرف فروشها دارن
روزگاری رسیده است که به بعضی ها مدام باید گفت غلط کردم که شما اشتباه کردین!!!!!!
برا صرفه جوی تو مصرف گاز من تو زود پز غذا میپزم بچه ها قبل رفتن بیرون و فروشگاه حتما خودتون و بچه هاتون غذا یا چیزی بخورید چون روانشناسا میگن وقتی گرسنه باشید میل به خرید خوراکی زیاده و حتما کلی خوراکی اضافه میخرید ‏
سلاممممم
من اوم اومدم از صرفه جوی یهام بگممممم
اول اینکه پنیر فلهای خوب وخوشمزه می خرم حبوبات کیلویی می خرم وپاک می کنم خودم تو خونه کیکی درست می کنم شکلات اسمارتیز از خشکباری کیلیو ی می خرم چون ارزونتر می افته .خودم ماست درست می کنم خودم مربا درست می کنم همیشه هر وقت می خوایم بریم بیرون تو کیفم خوردنی میزارم گه اگه بچه ها بهانه گرفتند از اونا بهشون بدمم شیر کیلویی می خرم که خیلی با صرفه تر هست پنیر پیترا کیلیوی می خرم از نرمه برنج برای سوپ اش وشله زرد حلوا استفاده می کنم همیشه سعی می کنم غذا به اندازه درست کنم تا زیاد نیاد
وسایل مورد نیاز خونه رو به صورت عمده می خرم تا جای که میشه مایع ظرفشویی ودستشویی رو لیتری می خرم وهمیشه سعی میکنم قیمت تو دستم باشه تا چیز گرون نخرمممم
والبته همیشه از فروشگاه خرید می کنم چون در صدی ارزونتره
نسرین جان پودر ماشین ظرفشوییی ایرانی که گفتی خوبه چه مارکیه آخه من چون فکر میکردم ایرانی خوب نیست کلی پول میدم فینیش آلمانی می خرم این دفعه تازه از هایپر استار با تخفیف گرفتم 42 هزارتومن بسته تقریبا 42 تاییش را اگر ایرانی هاش خوبه الکی اینقدر هزینه نکنم من هم از ماشین ظرفشویی استفاده می کنم هزینه برقمون خیلی بیشتر نشده البته من هفته ای دو بار الی سه بار روشنش می کنم
2810