2777
2789
عنوان

راهکارهای برای کاهش هزینه های زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 51795 بازدید | 304 پست
سبا جون واقعا تعجب کردم که به قول خودت اینقدر خرج غدای بیرون میکنین

به نظر من کوکوسبزی
ساندویچ مرغ
همون کنسرو ماهی و انواع کنسرو ها و ... گزینه های خوبی هستن واسه شما
روزگاری رسیده است که به بعضی ها مدام باید گفت غلط کردم که شما اشتباه کردین!!!!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام چه جالب منم اومدم من هم این ماه هر خرجی که میکنیم میایم می نویسم

یه سر رسید برداشتم و تقسم کردم به خوارک .پوشاک ..پول دارو و دکتر .......خرج ماشینمون ..................متفرقه .......میوه تر بار ..........

و تازه داره دستم میاد که چطور می شه یه باره پولا تموم میشه ...............البته اول همسری قبول نمیکرد مدیریت پول رو بده دست من ............ولی بالاخره راضی شد
سلام تاپیک جالبیه شکلات جون تاپیک درست کردی یه سرم بهش نمیزنی
نی نی جون مانتو رو خیاط بدوزه گرونتر هم در میاد تازه مثل بازاری در نمیاد
منم مصرف مایع ظرفشوییم بالاست اینجا لباسا خیلی گرونه حراج هم نمیزنن تهران از این بابت ها خوبه
عیبی که من دارم نمیتونم از لباسام خوب نگه داری کنم و زودی خراب میکنم راهنماییم کنید.......
گل پسرای من 29/07/1391 پا به این کره خاکی گذاشتند.*****خدایا شکرت*****
روغن مایع رو داخل جای شیشه پاک کن بریزیم کمتر مصرف میشه و یه هویی تو تابه نمیریزه!!!!!!!!!!!!!!!!
بعضیا دستگیره اشپزخونه رو اماده میخرن من خودم میدوزم.............
فقط شبا تو سالن برقش روشنه بقیه خاموش .............
یه اشتباه تو خرید مبلام کردم از اداره اقساط برداشتم 1.5 برابر بیرون افتاد خیلی گرون..................
شیر خودمو میدم روزی یه شیشه شیر خشک میدم هم ارزونتره هم خودم لاغر میشم هم واسه سلامتیم خوبه!!!!!!!!!!!!!!
ممنون دوستان عزیزم ما مجبوریم دو روز توی شهر دیگه باشیم قبلا سوئیت می گرفتیم الان چادر می زنیم مشکل اینجاست که همسری کوکو و کتلت دوست نداره
غذایی که تا دوروز خراب نشه چیه؟
بچه ها به من ایمیل نزنین من پسووردمو گم کردم!! اگرم راهکاری بلدین پسووردمو پیدا کنم بهم خبر بدین
من تازه امروز این تاپیک را دیدم و تا آخر خوندم. راهکارهای خوبی هست. من خودم هرچی فکر میکنم میبینم داریم حداقل خرج را میکنیم. شاغلم و اصلا وقت کلاس رفتن و تفریح و شنا و ... ندارم. البته اهلش هم نیستم. شوشو که به واسطه شغلش حتی تو خونه هم داره مطالعه و پژوهش میکنه. مسافرت هم شاید 2 سال یه بار بریم. غذا بیرون هم هر وقت هوس کنم پیتزا اونم در حد 2 ماه یکبار. قسط هم زیاد نداریم. اهل لوازم آرایش و ... هم نیستم. هله هوله هم نمیخوریم. مهمونی و بریز بپاش و کلا رفت و آمد هم زیاد ندایم. از دوران عروسی تا الان طلاجات هم نخریدیم. یعنی هیچ خرج عمده ای نکردیم. نینی هم تو راه دارم. حالا به نظر شما چجوریه که توی این 6 سال همه پس اندازهای نقدیمون را جمع کنیم میشه -10-12 میلیون؟!!! البته من 1.5 ساله سرکار میرم
البته باید توجه داشته باشیم که لزوما کم پول دادن به اجناس همیشه صرفه جویی نیست از کیفیت غافل نشیم!!!!!!!!!!!!!
انگلیسی ها یه مثل دارن که میگه ما اونقدر پول دار نیستیم که واسه یه کالا دوبار پول بدیم...................
بعضی وقتا گرون خریدن عین عقل معاشه.............
من تشک های پسرامو خودم میدوزم لحاف های قدیم که رو جهازم بود باز کردم همه رو تشک دوختم و به جاشون پتو گذاشتم.همه ی کادوهای تولدشون رو استفاده نکردم تو پلاستیک گذاشتم یه جا ی دیگه کادو ببرم.
وقتی واسه خرید میرم لیست دارم چون بدون لیست هم سردرگم میشم هم وقتم الکی میگزره هم به کالاهای مورد نیاز دست پیدا نمی کنم.
راه کارهایی جالبیه
منم اکثرشو انجام میدم
معمولا عمده ای خرید میکیم و با خانواده خودم و شوهرم تقسیم میکنیم
مایع ظرفشویی و دستشویی را 4 لیتری میخرم.
معمولا از فروشگاه های تخفیف دار خید میکنم یا بازم به صورت عمده وبازم تقسیم مثلا ماکارونی رب روغن

رویا نینی جون من هر وقت پول دستم اومده طلای دست دوم خریدم و گذاشتم کنار موقع احتیاج خونه یا ماشین خیلی بیشتر از پول به دردمون خورده چون پول ایران هر روز ارزشش میاد پایین و طلا میره بالا در ضمن اینکه ازش استفاده هم میکنم خمسشو هم نباید بدم.
آموزش خیاطی با روشی بسیار آسان
دیگه مجبور نیستید برای هر لباس یه عالمه محاسبه کنید و الگوی جدا بکشید
استفاده از الگوهای مادر برای خیاطی آسان
هر هفته یک تا دوجلسه
کل دوره بسته به پیشرفت شما از 15 تا 20 جلسه
هر جلسه یک ساعت و نیم
باور کنید خیاطی سخت نیست فقط باید فوت و فن اونو بدونید
هر جلسه 15000 تومانه که هزینه هر جلسه رو میتونید همون جلسه بدید اینطوری دیگه هزینه برای کسی سنگین نمیشه
شماره تماس 09190161997 از ساعت 9 صبح تا 3 بعد از ظهر
آموزش خیاطی با روشی بسیار آسان
دیگه مجبور نیستید برای هر لباس یه عالمه محاسبه کنید و الگوی جدا بکشید
استفاده از الگوهای مادر برای خیاطی آسان
هر هفته یک تا دوجلسه
کل دوره بسته به پیشرفت شما از 15 تا 20 جلسه
هر جلسه یک ساعت و نیم
باور کنید خیاطی سخت نیست فقط باید فوت و فن اونو بدونید
هر جلسه 15000 تومانه که هزینه هر جلسه رو میتونید همون جلسه بدید اینطوری دیگه هزینه برای کسی سنگین نمیشه
شماره تماس 09190161997 از ساعت 9 صبح تا 3 بعد از ظهر
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=423060#NewPost
بچه ها این فروشگاههای هایپرمارکت و تعاونی و .. را که من هر چی خرید کردم میبینم قیمتش فرق زیادی با سوپری ها نمیکنه شاید 2-3% کمتر شه.. آخه میان یه کم قیمت جنسها را کمتر میزنن آخرکار 6% مالیات روش میگیرن!!
طلای دست دوم با نو چه فرقی داره؟ مزد ساخت نداره؟ انگار آدم خوشش نمیاد.. ما که اون زمان ارزونی طلا چیزی نگرفتیم یعنی الان هم طلا بخریم بازم خوبه؟