2777
2789
عنوان

راهکارهای برای کاهش هزینه های زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 51795 بازدید | 304 پست
رویا نینی جون اگه اصفهان هستی شهرداری یه سری بازار روز داره به اسم بازار روز کوثر مناطق مختلفی هم هست مثل مسجد سید پل تمدن رهنان
چندتا فروشگاه بزرگ هم اول رهنان هست از سمت کهندژ که بری قیمت هاش خیلی عالیه مخصوصا برا مواد مصرفیت مثل ماکارونی شکلات بیسکویتت پوشک بچه و......
اما اکثر جنسهاش ایرانی هستن

برا طلا هم به نظر من همیشه سودآور بوده البته در دراز مدت
طلای دست دوم مزد ساختش کمتره بسته به انصاف فروشنده از 3-6 تومنه
تو میدون نقش جهان بعضی از طلافروشها همون دست دومها را پرداخت میکنند و به جای نو می فروشند.
من خیلی طلا مدل ایتالیایی دست دوم خریدم گلم
سبا جون یه چیزی میگم نخندی اگه خودتون ماشین دارید یه زودپز دونفره نقلی یردار یکم گوشت و سیب زمینی میندازی توش یه غذای مقوی و ارزونه البته یه گاز پیک نیکی هم لازمه
گل پسرای من 29/07/1391 پا به این کره خاکی گذاشتند.*****خدایا شکرت*****

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها این جا رو رها نکنید حداقل کمتر تاپیکی این طوری پیدا میشه که به درد زندگیمون بخوره نذارید بره صفحات بعدی!!!!!!!!!!!!!! من رب رو جینی میخرم تو ظرفای در دار میریزم بقیه شم اب میگیرم میریزم تو خرشت یا ابگوشت.
رشته ی اشی محلی رو با روغن تفت میدم به جای یه پیمانه برنج تو برنج در حال قل قل میریزم خوشمزه است خیلی............با مونده ی کوفته ی ابگوشت کتلت سیب زمینی درست کنید...........
گل پسرای من 29/07/1391 پا به این کره خاکی گذاشتند.*****خدایا شکرت*****
مادر شوهر من فصل ارزونی سیب زمینی و پیاز می شه دو گونی میخره یه گونی از پیاز رو سرخ و دیگری رو میذاره تو انبار تا چندین ماه سالم میمونه همین طور سیب زمینی ..............

هنگام پخت حبوبات مثل نخود لوبیا برای اش..برای چند وعده بزارین بپزه تا گاز کمتر مصرف شه

نخود لوبیا عدس .حتی جوپرک رو از بازار و کیلیویی بخرید .......خیلی بصرف تره

راه صرفه جویی در نان و برنج ...........

به محض خرید نان کناره های ان رو که میدونید دور ریز هست جدا کنید و بذارید توی سینی بالای یخچال تا خسک بشه بعد هروقت برنج رو ابکش کردین از کناره های نان به عنوان ته دیگ استفاده کنید .خیلی ترد و خوب میشه به علاوه دیگه نیازی نیست با کفگیر بیفتی به جون ته دیگ تا نصفه نصفه کنی با یه تکون تیکه تکه می شه .....دیگه نان خشک هم تولید نمی شه

***ادم های ساده و مهربان خیلی خطرناکند !! کلاه که سرشان بزاری خدا کلکتان را میکند !!!***
مامان منم وقتی که گوجه اروزنتره گوجه را پوره میکنه بسته بنی میذاره تو فریزر تو غذاهایی مثل استامبولی پلوگوجه املت و... استفاده میکنه خوشممزه میشه
رب روغن ماکارونی را کارتنی می خرم.
حبوبات را معمولا از عمده فروشی و مرکز پخش نه از بسته بندی و سوپری ها
نون را معمولا قطعه های کوچک میکنم و میذارم فریزر در نتیجه هیچ وقت بدون نون نیستیم. به جای بیسکوییت و ویفر نان خشکه یا نان قندی میخرم

از برنج هایی که مونده برای لعاب انداختن سوپ استفاده میکنم
همیشه هم سوپ های متنوع و خوشمزه ای دارم.

وقتی لباس ها را روی بند میذارم خشک بشن اکثر شلوار ها را از روی خط اتو میذارم
پیراهن و مانتو ها روی چوب لباسی
در نتیجه بعدا کمتر اتو میخواد(آخه من از اتو کردن متنفرم)

اتو جاروبرقی چرخ گوشت ماشین لباسشویی واکثر کارهایی که مصرف برق دارند را صبح ها انجام میدم که تو ساعات اوج مصرف نباشه

دیگه.............

شما هم بگید
مرسی ania goli
اگه رب هاتون توی یخچال کپک میزنه (اگه چند روز کاری باهاش نداشته باشید که هر مارکی باشه حتما همینطور میشه) این در پلاستیکی ها را روش نگذارید. اصلا در باز بذارید تا یخچال. این روش کاملا امتحان شده و تجربه شخصی خودم هست. اگرم خوشتون نمیاد درباز باشه هر روز چند دقیقه از یخچال بیاریدش بیرون درش را بر دارید تا هوای داخلش عوض شه

هر کی امتحان کرد بیاد نتیجه اش را بگه
نی نی جون پول ها ته کشیده... ایده ها هم همین طور

میوه هایی رو که دارن رو به خرابی میرن و لهیده شدن و ... رو میکس کنید. به مقدار لازم آب اضافه کنید. به اضای هر لیوان آب یه قاشق پودر ژلاتین و بشه ژله نی نی ها بخورن.

زیور آلات خوشگل برای خانمهای خوشگل ...http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=23984
اگر میخواید برای کسی هدیه بگیرید، مخصوصا کچولو ها... کتاب گزینه اقتصادی هست. هم یه کار فرهنگی و خدا پسندانه کردید هم کتاب به نسبت بقیه چیزها واقعا ارزونه.
زیور آلات خوشگل برای خانمهای خوشگل ...http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=23984
وای یکی از چیزایی که باعث پول هدر رفتنه به نظر من فروشگاههایی مثل شهروند و هایپره.میری بر میگردی چیزایی خریدی که اگه نگرفته بودی هم تاثیری تو روند زندگی نداشت من که دیگه 2-3 ماهه نرفتم.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
2810