2777
2789
عنوان

سبک زندگی مذهبی💚

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 114 پست
امکان سوراخ کردن دیوارو ندارممیتونم بچینم توی قفسه های کتابخونه

بله اونم قشنگ میشه😍

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درست نیست به اجبار نی نی سایت گرامی همینجوری زدن😁😅

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با پدرت بحث نکن گل دختربا کارشناسی دینی صحبت کن تا گره های ذهنیت رفع بشن.

نه با پدرم بحث نمیکنم چون فایده ای نداره 

با کارشناس دینی هم بحث کنم فایده ای نداره . فرضا من با حرف کارشناس قانع نشدم یا اصلا یه چیزی رو گفت مشکل نداره وقتی پدر خودم مشکل داره و نمیزاره چه غلطی میتونم بکنم فقط بیشتر بدم میاد از خانواده م با اینکه خانواده خوبی  دارم فقط کاش کمتر مذهبی بودن

خلیج فارس همیشه فارسه❤🤍💚

نزدیک خونمون هست ولی زیاد نمیرم بعضی موقع ها هم میرم ولی بی فایدس

خیلی خوشحال شدم گفتی میری

شک نکن بی فایده نیست

لطفا ادامه بده🙏

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

خیلی خوشحال شدم گفتی میریشک نکن بی فایده نیستلطفا ادامه بده🙏

هوا گرمه وگرنه میرفتم 

البتع لیاقت میخواد چون تو هوا خنکی هم زیاد نمیرم 

میگم کاش حداقل چادری نبودم منی که تفکراتم با این چادرم نمیخونه

خلیج فارس همیشه فارسه❤🤍💚

حتما برات دعا میکنمیه پیشنهاد برات دارم اگر دوست داری یه سری به قطعه ی شهدا بزن

به نظرتون هر کسی با هر انگیزه ای بره سر مزار شهدا، خود به خود بهش توجه و عنایت میشه؟ یا حتماً باید با درک و معرفت و پاکی بریم؟ 

یا حتماً باید اونها رو قبول داشت؟ یا دوست داشت؟ 

تا رفتن  پیش اونها رومون تأثیر بگذاره؟ 

هوا گرمه وگرنه میرفتم البتع لیاقت میخواد چون تو هوا خنکی هم زیاد نمیرم میگم کاش حداقل چادری نبودم من ...

راستش منم زمان دانششجویی این حسهارو داشتم 

واقعیت رو بگم همین قطعه ی شهدا اومدن مسیر زندگیمو عوض کرد

چادر هم اولا خیلی سختم بود ولی الان واقعا دوستش دارم، جدی میگم  

دعا میکنم خودت به چادر علاقه پیدا کنی و خودت بخوای که سرت کنی 

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

به نظرتون هر کسی با هر انگیزه ای بره سر مزار شهدا، خود به خود بهش توجه و عنایت میشه؟ یا حتماً باید ب ...

من حتی شنیدم افرادی که برای تفریح و دورهمی بدون هیچ اعتقادی مثلا چنتا دوست دانشجو رفتن راهیان نور و خیلی اونجا تحت تاثیر قرار گرفتن

راستش منم زمان دانششجویی این حسهارو داشتم واقعیت رو بگم همین قطعه ی شهدا اومدن مسیر زندگیمو عوض کردچ ...

چی شد که حست عوض شد؟ 

من احساس میکنم چادر یه بار سنگینی رو دوش آدم میزاره که آدم باید رفتاراش خیلی سنجیده و خانومانه باشه 

ولی من عاشق مسخره بازی در آوردنم دوست ندارم تو  قید و بند باشم 

میترسم بگن طرف پوشش با رفتارش نمیخونه چادر رو تو ذهن بقیه خراب کنم

خلیج فارس همیشه فارسه❤🤍💚

نصب اذکار و نامهای ائمه توی خونه خیلی به حال خوب اعضای خانواده کمک میکنه😍

دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

بیشتر ببینید
فنجان و قندون که طرح مذهبی مثل یا حسین دارن، خریدیم و چایی و اب رو داخل اینها می نوشیم. سه تاشلف کن ...

چه عالی

کدوم شهر هستین؟ استکان و قندون با طرح مذهبی از کجا میشه خرید؟

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
بیشتر ببینید