2777
2789
عنوان

سبک زندگی مذهبی💚

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 114 پست
بگو گلم اتفاقا دوست دارم بدونم

طولانیه ببخشید 

من از اول تو خانواده ی سخت کیری بودم 

یعنی این سخت گیریه از سمت مادرم بود 

همیشه از بچگیم دعوا های خونه ی ما سرنماز بود که بابام نمیخوند و مامانم هی غر غر میکرد 

نا اینکه منم بعد ی تایمی نماز نمیخوندم مامانم به سدت اجبار میکرد 

نگاه کن هر حرفی و به من میز به منی که اون تایم فقط ده سالم بود که اره رفتم روضه گفتن کسی که نماز نخونه نباید غذا داد بهش تو فلانی کاش نبودی و میری جهنم و.....

من ازونجا به بعد کلا نماز و گذاشتم کنار نمیخوندم و به دروغ میگفتم خوندم 

این از اجباره مامانم 

بعد ی تایمی به خودم اومدم 

خیلی ادم با نماز و درستی شدم کتاب دینی بخونم قرآن بخونم و نماز سر وقت و ... رفتم کربلا و کلا ادم مذهبی شدم 

بعد باز کلا چند سال پیش عوض شدم بخاطر شکایی که به وجود اومد بخاطر حساسیتا بخاطر چیزایی که تو ذهنم بود و به هر کسی میگفتم جوابی میداد که با منطق جور در نمیومد 

الانم پوششم چادریه روزه میگیرم 

خیلی میتونم بگم تا یک سال پیش به چادر غلاقه داشتم ولی الان باز مامانم در حال گیر دادنه که فلان جا مانتو کوتاه نپوش و ... در صورتی که من دوست دارم شلوار یگ با ی شومیزه کوتاه بپوشم که خجابم کامل باشه ولی اینطوری بگردم 

همه ی ما توی زندگیمون به حد کافی مشکل داریم پس کاش لاقل توی مجازی هوای همو داشته باشیم و کمی مهربون باشیم 🙃❤️از زندگی دیگه قشنگیاش نمونده🥲

برو کانال استاد شجاعی؛ به تناسب نیازت ؛ یه سلسله سخنرانی هاش رو گوش بده. بهت قول میدم قول میدم خیلی ...

ممنون عزیزم 

کانالش کجا هست ؟

همه ی ما توی زندگیمون به حد کافی مشکل داریم پس کاش لاقل توی مجازی هوای همو داشته باشیم و کمی مهربون باشیم 🙃❤️از زندگی دیگه قشنگیاش نمونده🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ووقتی خوبه که آدم توانایی تغییر مسیر زندگیشم داشته باشه نه وقتی خانواده ت نزارن

شما قرار نیست تا آخر عمرت زیرچتر خانواده باشی و اینکه هر تغییری میخوای ایجاد کنی نرم و آهسته و بدون هیچ بی احترامی باشه. با خانوادتم زیاد بحث نکن. باور کن نمیشه کسیو به زور تغییر داد. اینجوری عمل کنی؛ هیچ کس نمیتونه جلوت رو بگیره.

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
بیشتر ببینید
ممنون عزیزم کانالش کجا هست ؟

ایتا تل.گرام. پیج اینستا هم دارن

ostad_shojae

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
بیشتر ببینید

دوستان جسارت نباشه نسبت به افراد مذهبی

من قبلا خیلی خیلی آدمهای مذهبی رو دوست داشتم و حس آرامش ازشون می گرفتم و بهشون اعتماد می کردم اما در چندین سال اخیر بارها و بارها از سمت آدمهای مذهبی آسیب دیدم و دلم رو شکستن بخاطر همین ازشون فاصله گرفتم

عزیزم...

علاوه بر اینکه این چیزا رو اضافه میکنی .. که خوبم است...

یه سری چیزا هم باید حذف کنی... 

مثلا تابلو ها مجسمه هایی که طرح آدم ها رو دارن..

یا لباس هایی که عکس آدم ها رو دارن...

پیشنهاد من اینه که یه سری دعاها هست که مثلا برای خارج شدن از خانه س میتونی پس در بزنی که وقتی مسری بیرون بخونی...

دوستان جسارت نباشه نسبت به افراد مذهبیمن قبلا خیلی خیلی آدمهای مذهبی رو دوست داشتم و حس آرامش ازشون ...

انشاالله آدم های مذهبی مهربون سر راهت قرار بگیرن 🙏

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

عزیزم...علاوه بر اینکه این چیزا رو اضافه میکنی .. که خوبم است...یه سری چیزا هم باید حذف کنی... مثلا ...

بله 

تابلوی دعا خیلی خوبه 

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.