2777
2789
عنوان

سبک زندگی مذهبی💚

| مشاهده متن کامل بحث + 1312 بازدید | 114 پست

فنجان و قندون که طرح مذهبی مثل یا حسین دارن،  خریدیم و چایی و اب رو داخل اینها می نوشیم. 

سه تاشلف کنار اشپزخونه داریم، فرش حرم امام رضا،  دوتاعکس از شهدا، شاسی عکس حرم امام حسین، یه پرچم کوچیک یارقیه، یه کار چوب معرق کاری الحمدالله گذاشتیم.(جز عکس شهدا بقیه شون هدیه هستن) 

یه تابلو یارقیه تو پذیرایی زدیم. 

کنارش کتیبه یافاطمه زهرا زدیم. که کل سال هست. فقط ایام فاطمیه یافاطمه مشکی میزنیم،  ماه محرم و صفر یاحسین مشکی. ماه محرم دوسه تا پرچم مشکی داریم، اونا رو میزنیم. 

ایه الکرسی کوچیک بالای درب ورودی زدیم. 

وان یکاد کوچیک قبلا هدیه گرفتم، زدیم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بیشتر ببینید
من ایده جدیدی ندارم ولی حضرت زهرا حرم نداره یه تابلوی زیبا مزین شده به اسم یا فاطمه زهرا بزاریم جایی ...

🥲🥲

درسته 

اتفاقا تابلوی حضرت زهرا ندارم

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مذهبی ام ولی احساس میکنم اگه خانواده م مذهبی نبود احتمالا منم مذهبی نبودم 🤷🏻‍♀️ ائمه و زیارت و ...

فقط تو اینطور نیستی 

همه به اعتقادات خودشون شک میکنن گاهی 

نیاز به تحقیق مجدد و همیشگی داریم 

نیاز به موعظه و... 

بعد از " تو" هرکی اومد دو سه روزی تو دلم مهمون شد و رفت... 💙🕊️ 

فنجان و قندون که طرح مذهبی مثل یا حسین دارن، خریدیم و چایی و اب رو داخل اینها می نوشیم. سه تاشلف کن ...

به به 

عااالی 

منم استکانم طرح مذهبی داشت خیلی هم هدیه دادم با این طرح 

واقعا استقبال میشه 

من روزهای عید هم کتیبه های مخصوص میزنم، ب ای عید غدیر یه کتیبه ی زیبا دارم حالا عکسش رو میذارم سر فرصت

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

فقط تو اینطور نیستی همه به اعتقادات خودشون شک میکنن گاهی نیاز به تحقیق مجدد و همیشگی داریم نیاز به م ...

همینطوره...

من مذهبی ام ولی احساس میکنم اگه خانواده م مذهبی نبود احتمالا منم مذهبی نبودم 🤷🏻‍♀️ ائمه و زیارت و ...

انشاالله که به مرور زمان دغدغه هات حل بشن و خودت به مذهب علاقمند بشی 🌱

یه قسمت دیوار خونه کوچولو عکس حرم هارو کوچیک چاپ کنید اگر میتونید رنگی مثل پازل بچنید شکل قلب🥺

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درست نیست به اجبار نی نی سایت گرامی همینجوری زدن😁😅

بیشتر ببینید
فقط تو اینطور نیستی همه به اعتقادات خودشون شک میکنن گاهی نیاز به تحقیق مجدد و همیشگی داریم نیاز به م ...

نمیدونم 

وقت تحقیق و اینا هم ندارم درسام سنگینه 

و واقعیتش تا وقتی خونع بابام هستم بهتره همینطوری که اونا میخوان زندگی کنم چون بابام آدم خشک مذهب هست به نظرم و اصلا قبول نمیکنه منم حوصله بحث باهاش رو ندارم ولی تفکراتم خیلی ازشون دوره 

بخاطر بعضی اخلاق های بد شون بیشتر هم داره دور میشه 

خلیج فارس همیشه فارسه❤🤍💚

هرروز غذاتونو به نیت یکی بزارین مثلا شنبه حضرت ام البنین ناهار و شامتونو به نیتشون درست کنید

👌

فنجان و قندون که طرح مذهبی مثل یا حسین دارن، خریدیم و چایی و اب رو داخل اینها می نوشیم. سه تاشلف کن ...

ایام فاطمیه یک روز روضه میگیریم. 

ماه محرم هم یک روز روضه میگیریم. 

بهمن ماه جشن نیمه شعبان گرفتیم، خیلیم چسبید. شاید بیاد تو برنامه هرساله مون،  فعلا مشخص نیست. 

چهارساله ازدواج کردیم و سعی کردیم سخت نگیریم و مهم روضه باشه که برگزار میشه. هرچند همینم اجازه اش رو باید بدن تا بتونیم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بیشتر ببینید
نمیدونم وقت تحقیق و اینا هم ندارم درسام سنگینه و واقعیتش تا وقتی خونع بابام هستم بهتره همینطوری که ا ...

با پدرت بحث نکن گل دختر

با کارشناسی دینی صحبت کن تا گره های ذهنیت رفع بشن. 

بیشتر ببینید
انشاالله که به مرور زمان دغدغه هات حل بشن و خودت به مذهب علاقمند بشی 🌱

فکر نکنم 

هر چی وارد محیط اجتماع میشم دور تر میشم 

رشته دانشگاهیمم جوری هست که واقفا مذهبی توش خیلی کمه  

خلیج فارس همیشه فارسه❤🤍💚

یه قسمت دیوار خونه کوچولو عکس حرم هارو کوچیک چاپ کنید اگر میتونید رنگی مثل پازل بچنید شکل قلب🥺

امکان سوراخ کردن دیوارو ندارم

میتونم بچینم توی قفسه های کتابخونه

فکر نکنم هر چی وارد محیط اجتماع میشم دور تر میشم رشته دانشگاهیمم جوری هست که واقفا مذهبی توش خیلی کم ...

حتما برات دعا میکنم

یه پیشنهاد برات دارم 

اگر دوست داری یه سری به قطعه ی شهدا بزن