2777
2789
عنوان

وقتی بچم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 51 پست
پنجشنبه قراره بریم یه امام زاده که خیلی حاجت میده میگن تشنه سربریدنش مثل امام حسین حتما اگه لایق باش ...

سلام عزیزم

منظورتون همون امام زاده که روی صخره هاس مقبره ش؟همون کربلای ایران هم میگن؟

میشه برای شفای دو تا پسرهام دعا کنی!!!!!!

خدا بچه هاتو برات نگه داره

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بردمش مشهد دوبار ولی بازم میخوام ببرمش، خودش میگه منو ببر مشهد

اسی کربلا چی ؟

شرایطشو داری ببری خوبه ، من خیلی اعتقاد دارم چون برا اطرافیان دیدم معجزه هاشون رو

اسی کربلا چی ؟شرایطشو داری ببری خوبه ، من خیلی اعتقاد دارم چون برا اطرافیان دیدم معجزه هاشون رو

تو برنامه هام هست که ببرمش انشالله بطلبه ، باید خودش بطلبه که ما بریم ،شما جواب آزمایش دخترت اومد ؟

تو برنامه هام هست که ببرمش انشالله بطلبه ، باید خودش بطلبه که ما بریم ،شما جواب آزمایش دخترت اومد ؟

پسرم،  ج ازمایشش 2تیرماه می اد

سلام عزیزممنظورتون همون امام زاده که روی صخره هاس مقبره ش؟همون کربلای ایران هم میگن؟میشه برای شفای د ...

سلام عزیزم من اولین باره میرم نمیدونم اسمش رو ولی همسرم رفته حاجت گرفته قربونی نذر داره

حتما حتما اگه لایق باشم دعا میکنم 🙏❤️