2777
2789
عنوان

وقتی بچم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام‌مادر مهربون، ببین عزیزم ایشاا.. خدا شفا بده ولی سعی کن کارایی که دوس داره رو برای کاهش یا فراموشیه دردش انجام بدی، سعی کن وقتی درد میکشه براش کاردستی درست کنی،حواسشو پرت کن، اهنگ شاد بزار برقص، اصلا نشین باهاش دردو دل کن یا گریه کن، لحطه های سختیه ، ولی کاری کن مجبور شه بخنده

الهی به حق امام رضا خدا خودش پسرتو شفا بده 😭😭😭😭 خدایا بچه ها پاکن معصومن خدا جانم دردشونو شفا بد ...

الهی آمین امیدوارم هرجای این کره خاکی بچه ای هست که درد میکشه خدا خودش شفاش بده همچنین آرشام چشم قشنگ منو 

سلام‌مادر مهربون، ببین عزیزم ایشاا.. خدا شفا بده ولی سعی کن کارایی که دوس داره رو برای کاهش یا فرامو ...

خودش میاد میگه بغلم کن همه جا درد دارم قرص که میخوره معدش اذیت میکنه همش میگه دلم درد میکنه بعد میاد دراز میکشه تو بغلم میگه دست میکشی رو شکمم دردش خوب میشه مامان ،دستت بکش رو دلم اون لحظه دوست داره من بغلش کنم 😭😭😭

الهی آمین امیدوارم هرجای این کره خاکی بچه ای هست که درد میکشه خدا خودش شفاش بده همچنین آرشام چشم قشن ...

ان شالله ... ان شالله آرشام عزیرت سلامتیشو بدست میاره ...خدای بزرگ دستتونو بگیره به حق دل پاک بچه ت

اون دارو نباید با معده خالی بخوره اره اکثرا باید یه چیزی بخوره تا دارو بهش بدم

کار خوبی میکنی عزیزم با معده پر بده دلش درد نگیره ... بازم به دکترش بگو شاید همراهش دارویی بده برای این که معده اذیت نشه

کار خوبی میکنی عزیزم با معده پر بده دلش درد نگیره ... بازم به دکترش بگو شاید همراهش دارویی بده برای ...

باشه عزیزم، این دفعه برم حتما بهش میگم ممنونم از راهنمایی تون 💜

خودش میاد میگه بغلم کن همه جا درد دارم قرص که میخوره معدش اذیت میکنه همش میگه دلم درد میکنه بعد میاد ...

ای جان عزیزم، بمیرم برای دل دوتاتون، براش دعا میکنم به حق همین اول ماه ذیحجه ماه عید غدیر عید قربان خدا به حق علی شفاشو بده، بیای تو همینجا بگی مارو خوشحال کنی آمین