2777
2789

پا برجا نمیمونه حواهشا نیا فوری بگی نه من دیدم خیلی هم پابرجا مونده …قدیمی ها خیلی چیزا رو درست گفتن مثل دنیا گرده ،از هر دست بدی از همون دست پس میگیری دنیا داره مکافاته 

ممکنه اونی که بهت خیانت کرده یا اون نفر سوم بهشون خیانت نشه ولی‌ ممکنه اونم بچش سرطان بگیره دردی که تو از خیانت کشیدی اون از بیماری بچش بکشه😊

شک‌ نکن دنیا بر مدار انرژی میچرخه هر انرژی به کسی وارد میکنه وارد خودت میشه نظر شما چیه دوستان ؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جبران که میشه به ی صورتی قطعا ولی چه فایده ای مثلا برای من خیانت دیده داره اون بچش سرطان بگیره

چرا دنیا طوری نیست که نه خیانت بشه و من درد بکشم نه بچه ای سرطان بگیره

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره! تسلیت و ابراز همدردی میکنم با مردم عزیز بندرعباس و حومه🖤چون از پست‌هام حق می‌باره، اون‌هارو با رنگ طلایی می‌نویسم!

بیشتر ببینید

اگه بحث عدالت بود تاوان اشتباه مادرو بچش نمی‌داد توی مثالت

اگه با این منطق نگاه کنی میشه گفت اونی که خیانت دیده هم لابد تاوان خواهری برادری چیزیو  داره میده

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍
جبران که میشه به ی صورتی قطعا ولی چه فایده ای مثلا برای من خیانت دیده داره اون بچش سرطان بگیرهچرا دن ...

هیچ دردی از تو درمان نمیشه ولی شاید خیانتی هم که تو دیدی کتک کاری باشی کخ قبلا با یکی کردی‌مگه نه ؟ممکن هست آدما اشتباه میکنن بعد که اثراتش میاد زندگی شونو میگیره میگن ما گناه داشتیم 

اگ عدالت بود عوض اشتباه دوتا ادم کثیفو بچشون نمیداد عزیزم تو دنیا عدااتی وجود نداره 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

یعنی می خوای بگی خدا جوری عدالت داره که تقاص کار رو از بچه ی مظلوم بی گناه بگیره!!!!

نه اتفاقاً من معتقدم زنا یا مردایی که نفر سوم میشن صددرصد خیانت می بینن...کسی که برای زن یا شوهرش وفادار نبوده برای نفر سوم هم نیست...اما به این که گفتی اعتقاد ندارم...هر آدمی مسئول کار خودشه.

هر کس برای رفتن بهانه‌ ای واهی برایت تراشید،تو برای نماندنش هزار بار از او تشکر کن////تو همانی که دلم بوده در آرزوی او👶🏻👣