2777
2789
عنوان

خیانت خانه ای که بر روی خرابه زندگی یکی دیگه ساخته بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 60 پست
هیچ دردی از تو درمان نمیشه ولی شاید خیانتی هم که تو دیدی کتک کاری باشی کخ قبلا با یکی کردی‌مگه نه ؟م ...

نمیدونم والا دقیق

زندگی ای که ما توش هستیم خیلی پیچیده‌ست... خیلی طول می‌کشه تا کامل درکش کنیم

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره! (مخالف اخراج بی رحمانه‌ی افغانی ها موافق با اینکه با انسانیت و با آرامش خارج شوند)

بیشتر ببینید

شاید ششمایی  ک خیانت دیدی داری تاوان کار یکی دیگه رو پس میدی اشتباه پدرت مثلا  اینجوری ک تو میگی 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته ولی 

ما زمین گردی ندیدیم یعنی توی بعضی مسائل اتفاق میوفته و توی بعضی چیزا نه 

همه ی ما توی زندگیمون به حد کافی مشکل داریم پس کاش لاقل توی مجازی هوای همو داشته باشیم و کمی مهربون باشیم 🙃❤️از زندگی دیگه قشنگیاش نمونده🥲

یعنی می خوای بگی خدا جوری عدالت داره که تقاص کار رو از بچه ی مظلوم بی گناه بگیره!!!!نه اتفاقاً من مع ...

بله همینطور هست متاسفانه میدونی چرا چون شاید اونی که خیانت میکنه به یکی ضربه میزنه خودش بی غیرته بهش خیانت بشه ککش نگزه اما به کارش بچش نمی‌دونم چیزی که خیلی دوست داره ضرر برسه اندازه ظلمی که به کسی کرده بهش ظلم بشه ممکن نیست ؟

خواهر شوهر من رفته زن دوم شده زن اولم خبر نداره یازده ساله

مگ میشه؟ اون فهمیده برو خودش نیاورده چ خواهر شوهر کثیفی

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
همه چیز تو این دنیا ممکنه ولی ربط دادن بیماری و چیزهای دیگه به نتیجه اعمال و رفتار درست نیست

والا منم ببینم کسی بچش بیماره نمیگم حتما پدر مادرش یه کاری کرده 🫤ببین مثاله خیلی کسایی که خیانت میکنن بهشون خیانت بشه براشون مهم نیست ولی اگه از بچش شغلش هرچی که دوست داره ضربه ببینه اندازه اون خیانتی که کرده درد میکشه ممکن نیست ؟

بله همینطور هست متاسفانه میدونی چرا چون شاید اونی که خیانت میکنه به یکی ضربه میزنه خودش بی غیرته بهش ...

در اون صورت یعنی خدا استغفرالله ظالمه.

هر کس برای رفتن بهانه‌ ای واهی برایت تراشید،تو برای نماندنش هزار بار از او تشکر کن////‏بیا آرزو کنیم!آرزو کنیم که تمامِ آن‌ هایی که قد‌هایشان تا نصفِ سطل آشغال‌ هایِ بزرگ توی خیابان هم نیست،تا کمر تویِ سطلِ آشغال های شهر،آویزان نباشند،آرزو کنیم بچه ای که تعریف مزه‌ ی خوبِ پنیر پیتزا را فقط از هم کلاسی‌ هایش شنیده و تا به حال هم خودش تجربه نکرده دیگر برایش مزه‌ ی هیچ غذایی،معما نباشد و این همه فقر زورش به ایمان ما غالب نباشد،بیا آرزو کنیم!برای ما آرزو تنها چیزی است که هنوز هم مجانیست،هنوز هم مُجاز است،هنوز هم اختیارش دستِ خودمان است!💔💔

بیشتر ببینید
شاید ششمایی ک خیانت دیدی داری تاوان کار یکی دیگه رو پس میدی اشتباه پدرت مثلا اینجوری ک تو میگی

نه مثلا تویی که خیانت دیدی شاید قبلا حق یکی رو خوردی پشت یکی تهمت زدی ممکن نیست ؟

در اون صورت یعنی خدا استغفرالله ظالمه.

ببین من واقعا تا حالا ندیدم کسی بیاد مال دایی منو بکشه بالا خودش مال همرو کشیده بالا خودشم هفتاد سالشه از منم سالم تره خودشم نیاز هم نداره به پول اما کلاهبرداره ولی‌واقعا ندیدم کسی پولشو بخوره اما اونم از دخترش میکشه شاید بگی گناه دخترش جی بود ؟اونو منم نمیدم ولی میدونم اونم بابت اون درد میکشه